FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta je sa ovim jel ga bas nesto puca ili???? Na cemu si ti??? Ako ti ljudi ljepo govore jedno i imaju podatak da je to tacno ti tvrdis suprotno bas si biser ti nadji podatak da nije ko sto oni kazu stavi i onda pricaj nesto ako ljudi imaju dokaz da je ko sto pricaju onda se poklopi uradi deset sklekova i to je to
Mes Que Un Club
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja nisam vidio taj dokazamertiger je napisao/la:Sta je sa ovim jel ga bas nesto puca ili???? Na cemu si ti??? Ako ti ljudi ljepo govore jedno i imaju podatak da je to tacno ti tvrdis suprotno bas si biser ti nadji podatak da nije ko sto oni kazu stavi i onda pricaj nesto ako ljudi imaju dokaz da je ko sto pricaju onda se poklopi uradi deset sklekova i to je to
Za zivot cijeli!
- bistrikboy
- Kontakt:
Imas sve na oficijelnoj stranici UEFA-e,pravila su promjenjena kako bi se olaksao put predstavnicima malih drzava da izbore plasman u LP,na taj nacin je Platini ispunio obecanje dato pri njegovom izboru,i na kraju pokazi malo respekta prema starijim clanovima foruma...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Seeded teams
Basel
Anderlecht
Copenhagen
Winners of match involving Hapoel Tel Aviv
Winners of match involving Sparta Prague
Winners of match involving Rosenborg
Winners of match involving Red Bull Salzburg
Winners of match involving Litex Lovech
Winners of match involving Dinamo Zagreb
Winners of match involving Partizan
Ako Željo, Aktobe il neki od ostalih pobijede jedan od Ovih klubova onda zauzimaju njihovo mjesto (nositelja ) u trecem pretkolu
http://en.wikipedia.org/wiki/2010–11_UE ... ons_League
Basel
Anderlecht
Copenhagen
Ako Željo, Aktobe il neki od ostalih pobijede jedan od Ovih klubova onda zauzimaju njihovo mjesto (nositelja ) u trecem pretkolu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja nisam vidio taj dokazamertiger je napisao/la:Sta je sa ovim jel ga bas nesto puca ili???? Na cemu si ti??? Ako ti ljudi ljepo govore jedno i imaju podatak da je to tacno ti tvrdis suprotno bas si biser ti nadji podatak da nije ko sto oni kazu stavi i onda pricaj nesto ako ljudi imaju dokaz da je ko sto pricaju onda se poklopi uradi deset sklekova i to je to
druze u pravu su, novi sistem kvalifikacija je za ulazak u ligu prvaka, i ako zeljo ili bilo koji drugi tim izbaci neke od navedenih, u narednom kolu ce biti nosilac
Ево $ ' " ја $muamer10 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja nisam vidio taj dokazamertiger je napisao/la:Sta je sa ovim jel ga bas nesto puca ili???? Na cemu si ti??? Ako ti ljudi ljepo govore jedno i imaju podatak da je to tacno ti tvrdis suprotno bas si biser ti nadji podatak da nije ko sto oni kazu stavi i onda pricaj nesto ako ljudi imaju dokaz da je ko sto pricaju onda se poklopi uradi deset sklekova i to je to
druze u pravu su, novi sistem kvalifikacija je za ulazak u ligu prvaka, i ako zeljo ili bilo koji drugi tim izbaci neke od navedenih, u narednom kolu ce biti nosilac

% се " ", ", ?, &, &, ?, $, " " " ? %, а " ? - " ¥.

-!
Zadnja izmjena: EastStand, dana/u 24 maj 2010, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
"" ПУТ ""
Upravo to, vidim pise se svasta i pri tome se ne biraju rijeci (konkretno @ThE_mAnIaCs_1987), a ne zna se nista, mrsko se citati malo pa se samo nagadja bezveze... dakle, ako se pobijedi neko od ovih navedenih bude se nositelj u trecem pretkolu... s druge strane, ispadanje u drugom pretkolu LP znaci oprostaj od Europe, ispadanje u trecem pretkolu LP znaci playoff rundu EL, a ispadanje u playoff rundi LP znaci grupnu fazu EL... eto toliko, da se ne pogadja bezveze...Frutek je napisao/la:Seeded teams
Basel
Anderlecht
Copenhagen

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Izvinjenje i onda razguliš s foruma.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tebi da se izvinem, za sta??Željovac je napisao/la:Hajde se malo nauči kulturi dijaloga i obraćaj se tako nekome kome si navikao!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
A onda kad se malo naučiš poštovanju, bez obzira što se radi o forumu, onda se malo informiši! I kad i to uradiš, onda se fino ponizno izvini za svoj bezobrazluk i glupost! Naravno, ako uopšte znaš šta je obraz.
Nije te stid još prosipati te neke predškolske fazone
daj mi razlog za sta da ti se izvinem ja cu ti se izvinuti i nikad vise na ovaj forum necu doci, ti sto lupas svakakve gluposti
ja sebi nisam mogao doci 20 minuta kad sam procitao tvoj post![]()

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Izvinjenje i onda razguliš s foruma.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tebi da se izvinem, za sta??Željovac je napisao/la:Hajde se malo nauči kulturi dijaloga i obraćaj se tako nekome kome si navikao!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
A onda kad se malo naučiš poštovanju, bez obzira što se radi o forumu, onda se malo informiši! I kad i to uradiš, onda se fino ponizno izvini za svoj bezobrazluk i glupost! Naravno, ako uopšte znaš šta je obraz.
Nije te stid još prosipati te neke predškolske fazone
daj mi razlog za sta da ti se izvinem ja cu ti se izvinuti i nikad vise na ovaj forum necu doci, ti sto lupas svakakve gluposti
ja sebi nisam mogao doci 20 minuta kad sam procitao tvoj post![]()

izvinjenje za sta, ponovi mi za sta da ti se izvinem, jesam li ja tebe vrijedjao i u jednom mom postu??
Za zivot cijeli!
Pa vrlo uvredljivo si mi se obratio, a još pojma nisi imao o samoj tematici. I onda si se još opet čudio kako se svi provaljujemo i stvarno ne znam kako imaš obraza da se i dalje javljaš.
Je li i dalje misliš da ne možemo biti nositelji u 3. pretkolu?
Je li i dalje misliš da ne možemo biti nositelji u 3. pretkolu?

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jbg, zavar'o si me u prvih par postova da možda imaš preko 6 godina, a da si samo bezobrazan. Sad vidim da je jedino ovo drugo tačno. A ako je kojim čudo i ovo prvo, onda si baš fenomen!
Nego, ko je bio upravu?
Nego, ko je bio upravu?
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nisam ja bezobrazan, nego kako ljudi sa mnom tako i ja sa njima, a moguce da sam neka vrsta fenomenaŽeljovac je napisao/la:Jbg, zavar'o si me u prvih par postova da možda imaš preko 6 godina, a da si samo bezobrazan. Sad vidim da je jedino ovo drugo tačno. A ako je kojim čudo i ovo prvo, onda si baš fenomen!
Nego, ko je bio upravu?

a valjda si ti bio upravu, ne znam, sve je moguce

Za zivot cijeli!
Šta, ja bio bezobrazan prema tebi kad sam rekao da možemo biti nositelji u trećem pretkolu?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nisam ja bezobrazan, nego kako ljudi sa mnom tako i ja sa njima, a moguce da sam neka vrsta fenomenaŽeljovac je napisao/la:Jbg, zavar'o si me u prvih par postova da možda imaš preko 6 godina, a da si samo bezobrazan. Sad vidim da je jedino ovo drugo tačno. A ako je kojim čudo i ovo prvo, onda si baš fenomen!
Nego, ko je bio upravu?![]()
a valjda si ti bio upravu, ne znam, sve je moguce

Heroj foruma!
Visca el Višća!
Visca el Višća!
nastavite na PP da se ne bi obojica izvinjavali 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
okadmin je napisao/la:nastavite na PP da se ne bi obojica izvinjavali

Za zivot cijeli!
Đe si, kauboju?! Krajnje neprimjereno i bez poštovanja mi se obraćaš isključivo jer sam diskutovao sa likom koji me javno vrijeđa. Da mu možda brišete postove na vrijeme, ne bih morao.admin je napisao/la:nastavite na PP da se ne bi obojica izvinjavali
Čuj "da se ne bi obojica izvinjavali"?????? Pa šta misliš ko si, molim te?! Izvoli, banuj!
Da mi se obratio na PP, tako bih mu i odgovorio.
Kakav forum! Ni administratori nemaju osnovnog poštovanja.
Ako se ovaj admin ne izvine i ako me ukinu, pozdravljam normalne navijače ŽELJE s kojima se moglo normalno diskutovati ovdje. Toliko od mene.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 24 maj 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
KOJI DEBIL majko moja, evo da te ja uvrijedim sad jest da rizikujem i ban ali ovo sam ti morao reci, ti ili si stvarno debili ili si nevjerovato bezobrazan i ne odgojen.
Samo ga ignorisite lako ce on odleprsati sa ovog foruma kad vidi da nikom nije zanimljiv.
Samo ga ignorisite lako ce on odleprsati sa ovog foruma kad vidi da nikom nije zanimljiv.
Mes Que Un Club
Daj ba smirite više strasti
šta vam je ljudi?? šta se vrijeđate i svađata
dosta više...prekidaj tu pricu 

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne zelim da pogadjamamertiger je napisao/la:Imas cak jednom da pogadjas!!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ko?, ja ili on?amertiger je napisao/la:KOJI DEBIL majko moja, evo da te ja uvrijedim sad jest da rizikujem i ban ali ovo sam ti morao reci, ti ili si stvarno debili ili si nevjerovato bezobrazan i ne odgojen.

Za zivot cijeli!
...normala da ce doci...MaliMemo je napisao/la:Sad ce doci neki pitar i reci , "sarajevo je naj ekipa u BiH".Strauss je napisao/la:Najveći uspjeh BH fudbala prije rata polufinale kup-uefa Željo - Videotonlights je napisao/la:Prvaci Jugoslavije: 1972
Viceprvaci Jugoslavije: 1970
Finalisti Kupa Jugoslavije: 1981
Prvaci BiH: 1998, 2001, 2002, 2010
Viceprvak BiH: 2003, 2004, 2005
Osvajači Kupa BiH: 2000, 2001, 2003
Finalisti Kupa BiH: 2002, 2010
Superkup BiH: 1998, 2000, 2001
Najveći uspjeh BH fudblala poslije rata Željo - Newcastle/Malaga
sarajevo-hsv
sarajevo-mancester
sarajevo-dinamo kijev i jos mnogi drugi zna se koji...
...i ova fora lafo poslije rata,sta ste to vise postigli poslije rata osim u ovoj 'sugavoj' ligi?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, elSaik i 48 gostiju.