FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 15 dec 2015, 00:42

Steph je napisao/la:Sabur na minus šest, s teškim rasporedom i dovođenjem slabijih fudbalera od onih koje trenutno imamo.
Ma samo nek se ne puca :opaopa: :opaopa: i onda mu ga daješ...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 00:49

jurisicduska je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Na na na na na riškem đigara, teve jol ini biskin livera, meh te je biskin đigara mol je te hazin hej hej
Šara bjškn jara, šara bjškn jara čikarajirajiraj.

Svaka cast :bow: , imam jos jednu

Đi đi kibita ziđi kibita niđi kamasuti gibider demiz dudu dulu remi luku luku riči lemi deči dejri demiz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 15 dec 2015, 00:52

Igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu - SJEVER JE UVIJEK TU !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 dec 2015, 00:55

Ako izgubimo u Mostaru volio bih da ori! Ne mora ni biti titula ove godine, dok Jesa ocisti tim, zato ligu 12 treba posexati!

[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 dec 2015, 01:01

Lakoste je napisao/la:Posvadjo se Husara sa predstavnicima Slobode, onog sa OBN-a posl'o u pm. Jos ce nekog kadeta juniora povuci u akademiju, kazu najbolji u tuzlanskoj regiji, nisam upratio ime.
Izvinite na upadu,ne znam da li je ovo gore zajebancija,znam samo da Husara ima 40 % od transfera Pirica a Sloboda 60 %... Odbijena je ponuda od 150 000 eura od Bruggea ljetos ...taj drugi je Edis Smajic,najbolji igrač u omladinskim pogonima Slobode koji je u njegovoj agenciji...Kako mi on reče tog momka prati Roma...Lijep pozz :thumbup:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 dec 2015, 01:04

Profesor ce otkupiti cjelokupan ugovor i mali ide nama, salje nam tog juniora pride. Da se ne bi razvalilo po medijima/savezu dobice Berberovica. Husara tih 40% uzima od sljedeceg transfera. Za tog malog ne znam samo je rekao da je novi Pjanic...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 dec 2015, 01:07

Trebali smo kupit
Goga Karacica
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 dec 2015, 01:14

Bolanos je napisao/la:
Steph je napisao/la:Jah... Zato je haman najkorisniji igrač u ovoj polusezoni. Ima sve, od asistencija do golova. :)

Ali džaba, kada neko progura nešto o nekom igraču to postane masovno mišljenje i gotovo.
@hilmo

Tako bi trebalo biti da imamo dugoročno rješenje na klupi, a svi znamo da nemamo.
Ovo je kljucni dio tvog posta a ujedno i nas najveci problem. :!: Napravljeni mitovi kako pojedinci trce, bore se, ovo ono i kako je Velkoski bezvoljan a covjek na neprirodnoj poziciji ima u oba segmenta (golovi i asistencije) tri puta jacu statistiku od igraca kojeg se smatra najboljim (Duljevica) i koji igra na prirodnoj poziciji. Pitam se samo, sta bi samo bilo da je voljan i na prirodnoj poziciji? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A je li iko ikad skontao koja je to njegova prirodna pozicija?
Kad igra na krilu - nije on krilo.
Kad igra devetku - nije on klasicni centarfor.
Kad igra malo povucenije - nije to njegova pozicija.
Pa koja je to?
Velkoski kao niti jedan igrac ranije je imao alibije za losu igru. Naslusao sam opravdanja vezanih za njega i previse.
Svaka njemu cast za ono sto je pruzio u prvoj polusezoni kad je dosao, sve ostalo je jako lose.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 dec 2015, 01:15

Eno i na slobodinoj temi pisu kako nemamo para za tog Pirica... Pa jbt jel stvarno nakon svih ovih pojacanja, izgradjenog kampa, silnim onim sponzorskim ugovorima, gurbeti mogu pomislit da nemamo para? :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 dec 2015, 01:28

neko je prizivao da tema 'zivne'. eto vam sad :D ja bi vise volio da je ostalo onako, u rijetko postova, ali nesto kvalitetno..a ovako samo neke rasprave od kojih samo glava moze zaboliti :crazy:
p.s. u po frke sad i piric ide kod nas. ja ne vjerujem u to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 15 dec 2015, 01:32

Šta kažu nemamo mi para jel :lol: :lol:

Jbt. kupaju se u dugovima i još imaju obraz da pričaju o našim finansijama :lol:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 dec 2015, 01:32

Dokle su Kelava i Borjan? :D

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 dec 2015, 02:00

Sta je sa Naumovskim :P
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 dec 2015, 02:41

Puzigaca otjeran. U sezoni kada smo osvojili titulu zabio golova ko napadaci, bio jedan od najboljih. Zasto ga sada zrinjski ne dovede? Mi fino dovidimo njihov otpad a oni naš nece.
J.E.B.O L.I VAS SIMEUNOVIC, smiju nam se konkurenti sto smo ga doveli. I treba da nam se smiju... Treba nekom ****.t mater, meni je puko film zbog ovih kvazi pojacanja. Uprava napolje!!! Amidza reaguj... jel dosta bilo uzasne transfer politike, treba opet dogodine da pravimo cistku? Cistis svoj skart, a dovodis tuđi!!!
Ustvari boli amidzu racku za titule, one je napravio akademiju da zarađuje pare na bosanskim talentima. Da on hoce da igramo ligu prvaka ulozio bi 20-30 milona u pojacanja, sta je to za jednog milijardera?
Milijarder nam vlasnik, a mi dovodimo Denija. Znaci popizdio sam.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 dec 2015, 02:48

Roflcopter zdravlja mi, sta sve coek nece procitat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 dec 2015, 02:57

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Puzigaca otjeran. U sezoni kada smo osvojili titulu zabio golova ko napadaci, bio jedan od najboljih. Zasto ga sada zrinjski ne dovede? Mi fino dovidimo njihov otpad a oni naš nece.
J.E.B.O L.I VAS SIMEUNOVIC, smiju nam se konkurenti sto smo ga doveli. I treba da nam se smiju... Treba nekom ****.t mater, meni je puko film zbog ovih kvazi pojacanja. Uprava napolje!!! Amidza reaguj... jel dosta bilo uzasne transfer politike, treba opet dogodine da pravimo cistku? Cistis svoj skart, a dovodis tuđi!!!
Ustvari boli amidzu racku za titule, one je napravio akademiju da zarađuje pare na bosanskim talentima. Da on hoce da igramo ligu prvaka ulozio bi 20-30 milona u pojacanja, sta je to za jednog milijardera?
Milijarder nam vlasnik, a mi dovodimo Denija. Znaci popizdio sam.
On ne da neće uložiti toliko,nego neće uložiti marke u prvi tim i što prije to shvatimo biće nam lakše 'progutati' simeunovića i druge 'simeunoviće'.
Koliko sam klub bude mogao da ulaže u prvi tim takva će ekipa biti,a jasno je da ne može uložiti puno više već ostali konkurenti u ligi.
Eh sad,zašto je to tako je sasvim drugo pitanje i ne bi volio puno o tome da pričam jer ono što ja znam je na nivou mahalskih priča.Međutim jedno je jasno Tan i kada je preuzeo klub dogovor je bio vraćanje dugova i Akademija,ništa više. Drugo je to što mi imamo prevelika i nerealna očekivanja.
Jedina olakšavajuća okolnost za nas i prednost u odnosu na konkurenciju je to što nemamo dugova koji nas opterečuju i što imamo dosta kvalitetnije sponzore,a hajmo bit pošteni pa priznat da je i to velika stvar.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 dec 2015, 03:14

Je.bo Tana, vratite Blekica i Baljka. Sramota me citati ovo sve... Stidite se ''navijaci''... Fuj, nista bolke od ''afere virsli'' i ne zasluzujemo. Je.bo ti nas, zine Bosnji guzica jel malo ,,stane na noge,, !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 15 dec 2015, 03:23

Simeunovic je jos jedan u nizu fajtera, a takav je i Jesic bio, cini mi se da takav tim i pravi. Pojma nemam zasto ljudi Denija porede sa Krstom, kojem je zamjena dosla u vidu Reisa jer ce on na njegovu poziciju dok ce Deni na Okicevu a sjetit cete se kakvih je centarsuteva imao Okic. Dolazi za 0 km, dakle za platu, nije stranac. Deni je prinova ne pojacanje kao sto su bili uostalom i Duljevic(presjedio pola sezone na tribinama u Olimpiku pa potpisao ugovor sa nama) pa Bekic (presjedio pola sezone na tribinama u Zrinjskom pa potpisao ugovor sa nama) pa Kovacevic, Rustemovic drugi Bekic itd. Upali, upali neupali Puzigaca, Tatko i tako to. Ako je ovo istina za Pirica mozemo ocekivati jos 2 stranca, pojacanja mozda 3 ako vrate Kouadia, jos jedan prgav, uklopio bi se :mrgreen: ,ali koji ce opet biti prinova i to je kapak otprilike. Ako platimo obestecenje za Pirica, i to bi bilo presedan, ali bi bio pokazatelj i pomak u svakom slucaju. Prije nekog pljuvanja, ja bih prvo da vidim kako to izgleda na proljece :angel:
Numquam Desistemus!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 dec 2015, 03:28

Kako ce ovi sto ga pljuju dizati Denija poslije iduce polusezone.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 03:58

MCMXLVI je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
Pot 1 - Inter Milan
Pot 2 - Rapid Wien
Pot 3 - København
Pot 4 - Sarajevo
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 15 dec 2015, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz i 13 gostiju.