Ma samo nek se ne pucaSteph je napisao/la:Sabur na minus šest, s teškim rasporedom i dovođenjem slabijih fudbalera od onih koje trenutno imamo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma samo nek se ne pucaSteph je napisao/la:Sabur na minus šest, s teškim rasporedom i dovođenjem slabijih fudbalera od onih koje trenutno imamo.
jurisicduska je napisao/la:Šara bjškn jara, šara bjškn jara čikarajirajiraj.MortemHz je napisao/la:Na na na na na riškem đigara, teve jol ini biskin livera, meh te je biskin đigara mol je te hazin hej hej
Izvinite na upadu,ne znam da li je ovo gore zajebancija,znam samo da Husara ima 40 % od transfera Pirica a Sloboda 60 %... Odbijena je ponuda od 150 000 eura od Bruggea ljetos ...taj drugi je Edis Smajic,najbolji igrač u omladinskim pogonima Slobode koji je u njegovoj agenciji...Kako mi on reče tog momka prati Roma...Lijep pozzLakoste je napisao/la:Posvadjo se Husara sa predstavnicima Slobode, onog sa OBN-a posl'o u pm. Jos ce nekog kadeta juniora povuci u akademiju, kazu najbolji u tuzlanskoj regiji, nisam upratio ime.
A je li iko ikad skontao koja je to njegova prirodna pozicija?Bolanos je napisao/la:Ovo je kljucni dio tvog posta a ujedno i nas najveci problem.Steph je napisao/la:Jah... Zato je haman najkorisniji igrač u ovoj polusezoni. Ima sve, od asistencija do golova.
Ali džaba, kada neko progura nešto o nekom igraču to postane masovno mišljenje i gotovo.
@hilmo
Tako bi trebalo biti da imamo dugoročno rješenje na klupi, a svi znamo da nemamo.Napravljeni mitovi kako pojedinci trce, bore se, ovo ono i kako je Velkoski bezvoljan a covjek na neprirodnoj poziciji ima u oba segmenta (golovi i asistencije) tri puta jacu statistiku od igraca kojeg se smatra najboljim (Duljevica) i koji igra na prirodnoj poziciji. Pitam se samo, sta bi samo bilo da je voljan i na prirodnoj poziciji?
![]()
![]()
![]()
![]()
On ne da neće uložiti toliko,nego neće uložiti marke u prvi tim i što prije to shvatimo biće nam lakše 'progutati' simeunovića i druge 'simeunoviće'.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Puzigaca otjeran. U sezoni kada smo osvojili titulu zabio golova ko napadaci, bio jedan od najboljih. Zasto ga sada zrinjski ne dovede? Mi fino dovidimo njihov otpad a oni naš nece.
J.E.B.O L.I VAS SIMEUNOVIC, smiju nam se konkurenti sto smo ga doveli. I treba da nam se smiju... Treba nekom ****.t mater, meni je puko film zbog ovih kvazi pojacanja. Uprava napolje!!! Amidza reaguj... jel dosta bilo uzasne transfer politike, treba opet dogodine da pravimo cistku? Cistis svoj skart, a dovodis tuđi!!!
Ustvari boli amidzu racku za titule, one je napravio akademiju da zarađuje pare na bosanskim talentima. Da on hoce da igramo ligu prvaka ulozio bi 20-30 milona u pojacanja, sta je to za jednog milijardera?
Milijarder nam vlasnik, a mi dovodimo Denija. Znaci popizdio sam.
MCMXLVI je napisao/la:
Pot 1 - Inter Milanjurisicduska je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, Direktorcic, Hamagara, keli, MSOZ101, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90, sekac i 66 gostiju.