Ma samo nek se ne pucaSteph je napisao/la:Sabur na minus šest, s teškim rasporedom i dovođenjem slabijih fudbalera od onih koje trenutno imamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Šara bjškn jara, šara bjškn jara čikarajirajiraj.MortemHz je napisao/la:Na na na na na riškem đigara, teve jol ini biskin livera, meh te je biskin đigara mol je te hazin hej hej
Svaka cast
Đi đi kibita ziđi kibita niđi kamasuti gibider demiz dudu dulu remi luku luku riči lemi deči dejri demiz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu - SJEVER JE UVIJEK TU !
Ako izgubimo u Mostaru volio bih da ori! Ne mora ni biti titula ove godine, dok Jesa ocisti tim, zato ligu 12 treba posexati!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Jaozinho22
- Kontakt:
Izvinite na upadu,ne znam da li je ovo gore zajebancija,znam samo da Husara ima 40 % od transfera Pirica a Sloboda 60 %... Odbijena je ponuda od 150 000 eura od Bruggea ljetos ...taj drugi je Edis Smajic,najbolji igrač u omladinskim pogonima Slobode koji je u njegovoj agenciji...Kako mi on reče tog momka prati Roma...Lijep pozzLakoste je napisao/la:Posvadjo se Husara sa predstavnicima Slobode, onog sa OBN-a posl'o u pm. Jos ce nekog kadeta juniora povuci u akademiju, kazu najbolji u tuzlanskoj regiji, nisam upratio ime.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Profesor ce otkupiti cjelokupan ugovor i mali ide nama, salje nam tog juniora pride. Da se ne bi razvalilo po medijima/savezu dobice Berberovica. Husara tih 40% uzima od sljedeceg transfera. Za tog malog ne znam samo je rekao da je novi Pjanic...
Trebali smo kupit
Goga Karacica
Goga Karacica
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A je li iko ikad skontao koja je to njegova prirodna pozicija?Bolanos je napisao/la:Ovo je kljucni dio tvog posta a ujedno i nas najveci problem.Steph je napisao/la:Jah... Zato je haman najkorisniji igrač u ovoj polusezoni. Ima sve, od asistencija do golova.
Ali džaba, kada neko progura nešto o nekom igraču to postane masovno mišljenje i gotovo.
@hilmo
Tako bi trebalo biti da imamo dugoročno rješenje na klupi, a svi znamo da nemamo.Napravljeni mitovi kako pojedinci trce, bore se, ovo ono i kako je Velkoski bezvoljan a covjek na neprirodnoj poziciji ima u oba segmenta (golovi i asistencije) tri puta jacu statistiku od igraca kojeg se smatra najboljim (Duljevica) i koji igra na prirodnoj poziciji. Pitam se samo, sta bi samo bilo da je voljan i na prirodnoj poziciji?
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad igra na krilu - nije on krilo.
Kad igra devetku - nije on klasicni centarfor.
Kad igra malo povucenije - nije to njegova pozicija.
Pa koja je to?
Velkoski kao niti jedan igrac ranije je imao alibije za losu igru. Naslusao sam opravdanja vezanih za njega i previse.
Svaka njemu cast za ono sto je pruzio u prvoj polusezoni kad je dosao, sve ostalo je jako lose.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eno i na slobodinoj temi pisu kako nemamo para za tog Pirica... Pa jbt jel stvarno nakon svih ovih pojacanja, izgradjenog kampa, silnim onim sponzorskim ugovorima, gurbeti mogu pomislit da nemamo para? 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
neko je prizivao da tema 'zivne'. eto vam sad
ja bi vise volio da je ostalo onako, u rijetko postova, ali nesto kvalitetno..a ovako samo neke rasprave od kojih samo glava moze zaboliti 
p.s. u po frke sad i piric ide kod nas. ja ne vjerujem u to.
p.s. u po frke sad i piric ide kod nas. ja ne vjerujem u to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Šta kažu nemamo mi para jel
Jbt. kupaju se u dugovima i još imaju obraz da pričaju o našim finansijama
Jbt. kupaju se u dugovima i još imaju obraz da pričaju o našim finansijama
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Dokle su Kelava i Borjan? 
-
belosevic28
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Puzigaca otjeran. U sezoni kada smo osvojili titulu zabio golova ko napadaci, bio jedan od najboljih. Zasto ga sada zrinjski ne dovede? Mi fino dovidimo njihov otpad a oni naš nece.
J.E.B.O L.I VAS SIMEUNOVIC, smiju nam se konkurenti sto smo ga doveli. I treba da nam se smiju... Treba nekom ****.t mater, meni je puko film zbog ovih kvazi pojacanja. Uprava napolje!!! Amidza reaguj... jel dosta bilo uzasne transfer politike, treba opet dogodine da pravimo cistku? Cistis svoj skart, a dovodis tuđi!!!
Ustvari boli amidzu racku za titule, one je napravio akademiju da zarađuje pare na bosanskim talentima. Da on hoce da igramo ligu prvaka ulozio bi 20-30 milona u pojacanja, sta je to za jednog milijardera?
Milijarder nam vlasnik, a mi dovodimo Denija. Znaci popizdio sam.
J.E.B.O L.I VAS SIMEUNOVIC, smiju nam se konkurenti sto smo ga doveli. I treba da nam se smiju... Treba nekom ****.t mater, meni je puko film zbog ovih kvazi pojacanja. Uprava napolje!!! Amidza reaguj... jel dosta bilo uzasne transfer politike, treba opet dogodine da pravimo cistku? Cistis svoj skart, a dovodis tuđi!!!
Ustvari boli amidzu racku za titule, one je napravio akademiju da zarađuje pare na bosanskim talentima. Da on hoce da igramo ligu prvaka ulozio bi 20-30 milona u pojacanja, sta je to za jednog milijardera?
Roflcopter zdravlja mi, sta sve coek nece procitat.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
On ne da neće uložiti toliko,nego neće uložiti marke u prvi tim i što prije to shvatimo biće nam lakše 'progutati' simeunovića i druge 'simeunoviće'.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Puzigaca otjeran. U sezoni kada smo osvojili titulu zabio golova ko napadaci, bio jedan od najboljih. Zasto ga sada zrinjski ne dovede? Mi fino dovidimo njihov otpad a oni naš nece.
Koliko sam klub bude mogao da ulaže u prvi tim takva će ekipa biti,a jasno je da ne može uložiti puno više već ostali konkurenti u ligi.
Eh sad,zašto je to tako je sasvim drugo pitanje i ne bi volio puno o tome da pričam jer ono što ja znam je na nivou mahalskih priča.Međutim jedno je jasno Tan i kada je preuzeo klub dogovor je bio vraćanje dugova i Akademija,ništa više. Drugo je to što mi imamo prevelika i nerealna očekivanja.
Jedina olakšavajuća okolnost za nas i prednost u odnosu na konkurenciju je to što nemamo dugova koji nas opterečuju i što imamo dosta kvalitetnije sponzore,a hajmo bit pošteni pa priznat da je i to velika stvar.
-
belosevic28
- Kontakt:
Je.bo Tana, vratite Blekica i Baljka. Sramota me citati ovo sve... Stidite se ''navijaci''... Fuj, nista bolke od ''afere virsli'' i ne zasluzujemo. Je.bo ti nas, zine Bosnji guzica jel malo ,,stane na noge,, !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Simeunovic je jos jedan u nizu fajtera, a takav je i Jesic bio, cini mi se da takav tim i pravi. Pojma nemam zasto ljudi Denija porede sa Krstom, kojem je zamjena dosla u vidu Reisa jer ce on na njegovu poziciju dok ce Deni na Okicevu a sjetit cete se kakvih je centarsuteva imao Okic. Dolazi za 0 km, dakle za platu, nije stranac. Deni je prinova ne pojacanje kao sto su bili uostalom i Duljevic(presjedio pola sezone na tribinama u Olimpiku pa potpisao ugovor sa nama) pa Bekic (presjedio pola sezone na tribinama u Zrinjskom pa potpisao ugovor sa nama) pa Kovacevic, Rustemovic drugi Bekic itd. Upali, upali neupali Puzigaca, Tatko i tako to. Ako je ovo istina za Pirica mozemo ocekivati jos 2 stranca, pojacanja mozda 3 ako vrate Kouadia, jos jedan prgav, uklopio bi se
,ali koji ce opet biti prinova i to je kapak otprilike. Ako platimo obestecenje za Pirica, i to bi bilo presedan, ali bi bio pokazatelj i pomak u svakom slucaju. Prije nekog pljuvanja, ja bih prvo da vidim kako to izgleda na proljece 
Numquam Desistemus!
Kako ce ovi sto ga pljuju dizati Denija poslije iduce polusezone.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:
Pot 1 - Inter Milanjurisicduska je napisao/la:
Pot 2 - Rapid Wien
Pot 3 - København
Pot 4 - Sarajevo
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 15 dec 2015, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, robertkosar, SilaMoc1946 i 73 gosta.