EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska
Ko se zadnji smije najsladje se smije a ja cu se nasmijati na tvoj post na dan finalne utakmice Engleske sa .....................
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Valja šefe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne mogu razumjeti skepsu pojedinaca sto se tice ekipa i parova.
Prvo, svi plasirani su tu zasluzeno, a niko nije kriv nama, Holandjanima, Dancima, Srbijancima, Skotima... sto smo nesposobni i sto nas nema da to izgleda 'atraktivnije'.
Druga stvar su izjave tipa da se ne moraju gledati neke utakmice. Mislim, jarane, ti ne moras gledati niti jednu, niko te ne tjera... Meni licno ce naravno biti draze pogledati Italija- Belgija nego Austrija- Madjarska, ali ako me ne sprijeci neka bas ozbiljna obaveza, naravno da cu i ovu drugu sa zadovoljstvom pogledati i ispratiti jer je to ipak yebeni Euro.
Jedina zamjerka za sada jeste sto se nekoliko odlicnih duela igra u onom neatraktivnom terminu od 15:00 koji ce dosta raje morati propustiti: Turkey vs. Croatia, Spain vs. Czech Rep, England vs. Wales, Italy vs. Sweden, Belgium vs. Rep of Ireland + dvije utakmice osmine.
Mogli su ovo malo izmjesati vala...
Prvo, svi plasirani su tu zasluzeno, a niko nije kriv nama, Holandjanima, Dancima, Srbijancima, Skotima... sto smo nesposobni i sto nas nema da to izgleda 'atraktivnije'.
Druga stvar su izjave tipa da se ne moraju gledati neke utakmice. Mislim, jarane, ti ne moras gledati niti jednu, niko te ne tjera... Meni licno ce naravno biti draze pogledati Italija- Belgija nego Austrija- Madjarska, ali ako me ne sprijeci neka bas ozbiljna obaveza, naravno da cu i ovu drugu sa zadovoljstvom pogledati i ispratiti jer je to ipak yebeni Euro.
Jedina zamjerka za sada jeste sto se nekoliko odlicnih duela igra u onom neatraktivnom terminu od 15:00 koji ce dosta raje morati propustiti: Turkey vs. Croatia, Spain vs. Czech Rep, England vs. Wales, Italy vs. Sweden, Belgium vs. Rep of Ireland + dvije utakmice osmine.

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Slevine gdje se moze vidjeti taj raspored i u koliko sati ko igra ?
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Takav je sistem napravljen prije izvlačenja i sad bi glupo bilo mijenjatiSlevinKelevra je napisao/la:Ne mogu razumjeti skepsu pojedinaca sto se tice ekipa i parova.
Jedina zamjerka za sada jeste sto se nekoliko odlicnih duela igra u onom neatraktivnom terminu od 15:00 koji ce dosta raje morati propustiti: Turkey vs. Croatia, Spain vs. Czech Rep, England vs. Wales, Italy vs. Sweden, Belgium vs. Rep of Ireland + dvije utakmice osmine.Mogli su ovo malo izmjesati vala...

"We need to suffer. And we need to fight."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
http://www.espnfc.com/european-champion ... -the-gamesGabrielBatistuta je napisao/la:Slevine gdje se moze vidjeti taj raspored i u koliko sati ko igra ?
Znam da jeste, ali odmah nakon izvlacenja su se mogle napraviti korekcije. Recimo Engleska i Italija su u Brazilu trebali igrati onaj termin u 3 po noci, pa su ih nabrzinu premjestili u ponoc.Captain4 je napisao/la: Takav je sistem napravljen prije izvlačenja i sad bi glupo bilo mijenjati
edit:
pogledaj u 6 termina

Wales vs. Slovakia
Poland vs. Northern Ireland
Rep of Ireland vs. Sweden
Austria vs. Hungary
Romania vs. Switzerland
Ukraine vs. Northern Ireland
Czech Rep vs. Croatia
Iceland vs. Hungary
Ukraine vs. Poland
Northern Ireland vs. Germany
Iceland vs. Austria
Hungary vs. Portugal
Pričaš da će prvaci svijeta ispasti dosta ranijeGabrielBatistuta je napisao/la:Al se Englezi podcjenjuju od neznalica epskih namjera ljudi koji nemaju pojma o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu tzv bosanskim njemcima ala izbjeglicama.
Englezi skoro pa sigurno idu du polufinala a nije da ih ne vidim u finalu sa najjacom repkom Francuzima. Nesta ovako za polufinale.
Engleska-Belgija
Francuska-Spanija.
Njemci ce ispasti dosta ranije.

Dobro Španija je ispala u grupnoj fazi 2 godine nakon što su postali prvaci Eura , ali moglo se nanjušiti da je kraj ere španske velesile predvođene Xaviom , Cassilasom , Villom i sličnim zvijezdama pri kraju i da je potrebna smjena generacija. Suludo je govoriti da Njemačka sa skoro identičnim timom koji su imali na SP 2014 ne može doći do polufinala. Nema Lahma koji je bio bitna karika i Klosea koji već dugo ne pruža top partije za Njemačku. Njemačka je najjača ekipa na svijetu i sve ostalo su gluposti. Minimalno finale!
Engleska ako dođe do 1/4 dobri su. Najbolji igrač im je matori Rooney ( čekam pljuvanje ) koji top sezonu nije dugo imao. Imali su oni i jaču ekipu pa su opet katastrofalni bili

Jednostavno ne mogu oni protiv svog luzerskog mentaliteta

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Najbolji igrac Engleske ni u ludilu nije Rooney trenutno ni u ludilu.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
I ja gledam i ne vjerujem.Uz standardno Ruse podržat će se ovdje i simpatični Englezi.Ta nećemo se valjda uzbuđivat zbog Kučke i Bejla...GabrielBatistuta je napisao/la:Al se Englezi podcjenjuju
Izbori

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: EURO 2016 - Francuska
To je to. Svidja mi se tvoj izbor dapače. No sta drugo ocekivati od bosanskih svaba.SiamoNoi je napisao/la:I ja gledam i ne vjerujem.Uz standardno Ruse podržat će se ovdje i simpatični Englezi.Ta nećemo se valjda uzbuđivat zbog Kučke i Bejla...GabrielBatistuta je napisao/la:Al se Englezi podcjenjuju
Izbori
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Onda sam ja hrvatski Švabo jbg
Što se tiče cijelog turnira naravno da za Nijemce navijam kao i uvijek.Iako će im biti vraški teško nakon SPa uzeti i ovo EP...
A ne znam koliko će Englezi moći sa Hodgsonom,ali svakako da imaju dobru ekipu i trebali bi konacno nesto napraviti.
Izbori

A ne znam koliko će Englezi moći sa Hodgsonom,ali svakako da imaju dobru ekipu i trebali bi konacno nesto napraviti.
Izbori

E dobri su vam izbori, Rusi izuzev 2008 nemaju rezultata 25 godina pri čemu mislim da se nisu plasirali nikako ili su ispadali odmah u grupnoj fazi. Dok su Englezi znatno bolji, od 96-te tj. zadnjih 20 godina nisu makli dalje od četvrtfinala velikog takmičenja 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kakve veze ima imajul rezultate? Covjek ih simpatizira nije klasicni gloryhunter.
@siamonoi draze mi je podnijet hrvatskog svabu negoli bosanskog dijasporca olicje seljacine.
Englezi,da imaju finu ekipu prvi put nakon dugo godina nema tu nekih velikih zvijezda kao 2006,timski duh ce da ucini svoje. I mene brine diletant na klupi,no bez obzira na to vjerujem da ce doci do polufinala minimalno.
@siamonoi draze mi je podnijet hrvatskog svabu negoli bosanskog dijasporca olicje seljacine.
Englezi,da imaju finu ekipu prvi put nakon dugo godina nema tu nekih velikih zvijezda kao 2006,timski duh ce da ucini svoje. I mene brine diletant na klupi,no bez obzira na to vjerujem da ce doci do polufinala minimalno.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Normalno da su dobri pa nismo gloryhunteri
Izbori

Izbori

Belgija najjača !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kada upišem sve rezultate ispadne da Engleska ide na Austriju 
To će proći i onda ih Francuska jede

To će proći i onda ih Francuska jede

Pa on ih simpatizira a ti ih najavljuješ u finalu, samo ne znam na osnovu čega al' eto...GabrielBatistuta je napisao/la:Kakve veze ima imajul rezultate? Covjek ih simpatizira nije klasicni gloryhunter.
Kad već mrziš "bosanske švabe" moram ti priznati da i ja mrzim neznalice koji procjenjuju kvalitet reprezentacija na osnovu kvaliteta lige i klubova. Kao i što raznorazni samoprozvani stručnjaci svako prvenstvo najavljuju Engleze u vrhu samo zato što se zovu Engleska.
Engleska nije Premiership, to bi trebalo znati.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ne ocjenjujem na osnovu premiershipa gdje si to vidio da sam napisao. Samo smatram da imaju dobru ekipu i da ih vidim u polufinalu/finalu. Vrijeme ce pokazati svakako, a od Raheema,Kanea i Barkleya ocekujem da kvalitetno popljuju neznalice epskih razmjera koji najavljuju ispadanje u grupnoj fazi.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Da je tu Eriksson ,tipovo bi Engleskoj najmanje polufinale,dok je on bio na kormilu Gordog Albiona,englezi su izuzev nesreci penala vrlo dobro stajali na svim velikim natjecanjima ,nisu se toliko blamirali ko sto se prica. Na mundijalu 2002 ih je izbacio nepobjedivi brazil,u cetrifinalu Eura 2004 Su igrali perfetkno i bilo bolji od Portugala,samo ih je Beckhamova lopta u noboder odvela domacine u polufinale.Sp 2006 je pobjedio ih je sam Ricardo ,ali msm da su najvecu sansi imali 2008 ,kad je Engleska liga bila udaljena po jacini od svih drugih liga ,sa finalom Uniteda i Chelsea naravno misleci na igrace koje su igrali u ta dva tima..steta sto je onog klosara sa kisobranom karo Bilic u dvije utakmice..neznam zasto ja msm kad bi njih preuzeo neka klasa trener da bi nesto uradilo,a neki Hodson koji mu je najveci uspjeh Finale Kup Uefa sa Fulhamom 

Ja nisam rekao da će Engleska ispasti u grupi al' nema šanse da uđu u finale, polufinale ako im se baš baš potrefi sa protivnicima u knock-out fazi.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.