FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imao je 21 godinu, 25 utakmica , 6 golova, od toga po jedan u obje utakmice protiv Vase Miskina Crnog imao jedan crveni takođe na tekmi protiv Željezničara.... Odigrao 1.594 minute u šampionskoj sezoni...
Usporedbe radi i Dulja je sa 21 godinu postao šampion, odigrao 24 utakmice i postigao 3 gola... 1,529 minuta odigrao...
Usporedbe radi i Dulja je sa 21 godinu postao šampion, odigrao 24 utakmice i postigao 3 gola... 1,529 minuta odigrao...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 14 dec 2015, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Ma njemu je klupa bila pored Todora,u svakom slucajuRule_hz je napisao/la:RedEvil je napisao/la:Po cemu je to bolji od Todorovica,ovaj ga izbacio na tribine u Mostarupastore je napisao/la:Simeunovic je bolji od haskica i smigalovica bolji je od diate i husica, bolji je od sunjevarica i grujica i radulovica, bolji je i od vusljanina i todorovica, osmanagica i kostica, ma bolji je i od huseinbasica i travancica..svi ovi su dobili sansu na forumu bili pojacanja na klipovima svrsavsli oni se namlatili dobrih para od sarajva a nista nisu dali moze i deni kao slobodan igrac provjeren bez laznog namazanog i dobro upakovanog jutjub cv-a !
nije ga on izbacio momak nije htio da ostane u svinjskom ko sto i mali tomic u melji i naravno tribine

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ama frajeru hoces sam prestat pisat ovdje il da te svi prijavimo adminima? Sve i da nisi ubaceni element ne zelimo uopste razmjenjivat misljenja s tobom.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma na ignor ga,preskoci,nema vece kazne kad vidi da je nebitan 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al pazio ovo, danas nas uvjerava da ljudi iz kluba kradu novac i poziva se na Duskin post, a sad Duski govori kako je ubaceni element i placen da pise ovdje 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koja ti je satnica 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja pricam samo s tobom a izgleda sam ubo tamo gdje najvise boli. Hajde odredjujte sad ko familija ko je navijac Sarajeva a ko nije. I majke mi si paranoican jer iskreno te ne razumijem. Meni je forum mjesto gdje cemo razmjenjivati misljenja o voljenom klubu a ne biti ovce kao ti jos par ovih sto aplaudiraju na necije klimanje glavom. Sto se mene tice ti nisi navijac Sarajeva a ja Sarajevo volim dusom i srcem.jurisicduska je napisao/la:Ti si druže se mnogo zanio. Ne mogu se s tobom ubjeđivati. Ja nikad na ovom forumu nikog zastupao nisam nego od slučaja do slučaja. Da štitim nečije interese ne bih juče hvalio upravu danas je kudio. Nego bi slijepo propagirao jedan stav. Ti nisi navijač Sarajeva i to je jasno ko dan. Nit imaš više kredibilitet da ti uopšte odgovorim. S ovim završavam s tobom i tim niskim pokušajima, zasmetalo vam valjda demistificiranje vaša dva poltrona pa ti došao da okrećeš ljude jedne protiv drugih ovdje. Hajd vozdra.
-
- Kontakt:
ja u rajvu vishe ne vjerujem niti jednom igrachu kao niti jednom treneru sve dok ne dokazhu suprotno,taman da dodju iniesta i guardiola,prema nekim za koje sam bash siguran da su rinake chu zauzeti poseravachki stav unaprijed,prema ostalim sam poprilichno rezervisan,za sada su me zadovoljili samo matej i dulja,ostalo ili je shkart ili li la
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
nukleusmember je napisao/la:ja u rajvu vishe ne vjerujem niti jednom igrachu kao niti jednom treneru sve dok ne dokazhu suprotno,taman da dodju iniesta i guardiola,prema nekim za koje sam bash siguran da su rinake chu zauzeti poseravachki stav unaprijed,prema ostalim sam poprilichno rezervisan,za sada su me zadovoljili samo matej i dulja,ostalo ili je shkart ili li la
VVVBK

Nije igrao jer je pokušao glumit zvijezdu, malo ga ponijelo... Nikakav ugovor nije problem bio. Možda se uozbiljio ali kasno je bilo, došli drugi realno u boljoj formi i to je to.RuleHz je napisao/la:Ma stipu dalubu. Nego obrati malo paznju i na mene. I ja sam njeznica babina i maminajurisicduska je napisao/la:HZ Koševo idi na svoju temu nemoj ovdje pisati. Nema potrebe. Ja prenosim nečije mišljenje, to ti može potvrditi 20 ljudi s ovog foruma koji me lično znaju, da si se malo zanio. Ažduka ni do sad osim za Benku nije davao pare pa ne znam što bi od sad.
EDIT: @RedEvil, nije ga Todor izbacio nego je Deni odbio trogodisnji ugovor sa Zrinjskim i zbog toga nije igrao ovu polusezonu. Upuceniji Zrinjevci nek ti kazu.
@RN87, brate daj nam misljenje o Deniju. Baci koji stih da nam bude vodilja, vidis da se raja razisla u misljenju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kako god tebra,sebe je zajebao,izgubio je pola godine godinu takmicarske forme,imat ce eto sansu kod nas,al s Jesom nema zajebancije i glumljenja zvijezdamiki651 je napisao/la:Nije igrao jer je pokušao glumit zvijezdu, malo ga ponijelo... Nikakav ugovor nije problem bio. Možda se uozbiljio ali kasno je bilo, došli drugi realno u boljoj formi i to je to.RuleHz je napisao/la:Ma stipu dalubu. Nego obrati malo paznju i na mene. I ja sam njeznica babina i maminajurisicduska je napisao/la:HZ Koševo idi na svoju temu nemoj ovdje pisati. Nema potrebe. Ja prenosim nečije mišljenje, to ti može potvrditi 20 ljudi s ovog foruma koji me lično znaju, da si se malo zanio. Ažduka ni do sad osim za Benku nije davao pare pa ne znam što bi od sad.
EDIT: @RedEvil, nije ga Todor izbacio nego je Deni odbio trogodisnji ugovor sa Zrinjskim i zbog toga nije igrao ovu polusezonu. Upuceniji Zrinjevci nek ti kazu.

A na koji nacin je pokusavao glumiti zvijezdu?miki651 je napisao/la:Nije igrao jer je pokušao glumit zvijezdu, malo ga ponijelo... Nikakav ugovor nije problem bio. Možda se uozbiljio ali kasno je bilo, došli drugi realno u boljoj formi i to je to.RuleHz je napisao/la:Ma stipu dalubu. Nego obrati malo paznju i na mene. I ja sam njeznica babina i maminajurisicduska je napisao/la:HZ Koševo idi na svoju temu nemoj ovdje pisati. Nema potrebe. Ja prenosim nečije mišljenje, to ti može potvrditi 20 ljudi s ovog foruma koji me lično znaju, da si se malo zanio. Ažduka ni do sad osim za Benku nije davao pare pa ne znam što bi od sad.
Jel zbog odbijanja ugovora po kojem je stitio sebe nakon strasne sezone u Zrinjskom poceo glumiti zvijezdu ili...? Recimo da sam slabo upucen, pa te stvarno ozbiljno pitam, nije nikakva sprdacina?

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Simeunovic nam nije pojacanje, ali zato jesu 2 brazilca iz Mijanmarske lige ?
Simeunovic nije pojacanje vec prinova koja ima potencijal a nasi se u klubu nadaju da ce on sav svoj potencijal iskazati u Sarajevu,a vi samo mislite dovoditi igrace provjerena imena ljudi i mi moramo potpisivati igrace koji imaju potencijala i nadati se novom Dulji
Samo Sarajevo
Reis najbolji.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
To možeš sa 18-godisnjim redzicem, nikako sa igračem od skoro 24 godine.kanarinac je napisao/la:Simeunovic nije pojacanje vec prinova koja ima potencijal a nasi se u klubu nadaju da ce on sav svoj potencijal iskazati u Sarajevu,a vi samo mislite dovoditi igrace provjerena imena ljudi i mi moramo potpisivati igrace koji imaju potencijala i nadati se novom Dulji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ovaj 24 godisnji momak je bio ubjedljivo najbolji igrac sampionske ekipe i nase je da se nadamo da ce kod nas ponoviti te partijePantelija je napisao/la:To možeš sa 18-godisnjim redzicem, nikako sa igračem od skoro 24 godine.kanarinac je napisao/la:Simeunovic nije pojacanje vec prinova koja ima potencijal a nasi se u klubu nadaju da ce on sav svoj potencijal iskazati u Sarajevu,a vi samo mislite dovoditi igrace provjerena imena ljudi i mi moramo potpisivati igrace koji imaju potencijala i nadati se novom Dulji
Samo Sarajevo
Osjetan pr(o)iliv novih nikova na temi 

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Trenutno korisnika/ca: relativizam, Uvijeknapravojstrani i 38 gostiju.