FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 14 dec 2015, 19:52

Imao je 21 godinu, 25 utakmica , 6 golova, od toga po jedan u obje utakmice protiv Vase Miskina Crnog imao jedan crveni takođe na tekmi protiv Željezničara.... Odigrao 1.594 minute u šampionskoj sezoni...

Usporedbe radi i Dulja je sa 21 godinu postao šampion, odigrao 24 utakmice i postigao 3 gola... 1,529 minuta odigrao...
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 14 dec 2015, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 dec 2015, 19:52

Rule_hz je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
pastore je napisao/la:Simeunovic je bolji od haskica i smigalovica bolji je od diate i husica, bolji je od sunjevarica i grujica i radulovica, bolji je i od vusljanina i todorovica, osmanagica i kostica, ma bolji je i od huseinbasica i travancica..svi ovi su dobili sansu na forumu bili pojacanja na klipovima svrsavsli oni se namlatili dobrih para od sarajva a nista nisu dali moze i deni kao slobodan igrac provjeren bez laznog namazanog i dobro upakovanog jutjub cv-a !
Po cemu je to bolji od Todorovica,ovaj ga izbacio na tribine u Mostaru :?:

nije ga on izbacio momak nije htio da ostane u svinjskom ko sto i mali tomic u melji i naravno tribine
Ma njemu je klupa bila pored Todora,u svakom slucaju :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 dec 2015, 19:52

Ama frajeru hoces sam prestat pisat ovdje il da te svi prijavimo adminima? Sve i da nisi ubaceni element ne zelimo uopste razmjenjivat misljenja s tobom.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 dec 2015, 19:54

Ma na ignor ga,preskoci,nema vece kazne kad vidi da je nebitan :thumbup:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 dec 2015, 19:56

Al pazio ovo, danas nas uvjerava da ljudi iz kluba kradu novac i poziva se na Duskin post, a sad Duski govori kako je ubaceni element i placen da pise ovdje :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2015, 20:00

Koja ti je satnica :hmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 14 dec 2015, 20:01

jurisicduska je napisao/la:Ti si druže se mnogo zanio. Ne mogu se s tobom ubjeđivati. Ja nikad na ovom forumu nikog zastupao nisam nego od slučaja do slučaja. Da štitim nečije interese ne bih juče hvalio upravu danas je kudio. Nego bi slijepo propagirao jedan stav. Ti nisi navijač Sarajeva i to je jasno ko dan. Nit imaš više kredibilitet da ti uopšte odgovorim. S ovim završavam s tobom i tim niskim pokušajima, zasmetalo vam valjda demistificiranje vaša dva poltrona pa ti došao da okrećeš ljude jedne protiv drugih ovdje. Hajd vozdra.
Ja pricam samo s tobom a izgleda sam ubo tamo gdje najvise boli. Hajde odredjujte sad ko familija ko je navijac Sarajeva a ko nije. I majke mi si paranoican jer iskreno te ne razumijem. Meni je forum mjesto gdje cemo razmjenjivati misljenja o voljenom klubu a ne biti ovce kao ti jos par ovih sto aplaudiraju na necije klimanje glavom. Sto se mene tice ti nisi navijac Sarajeva a ja Sarajevo volim dusom i srcem.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 dec 2015, 20:04

ja u rajvu vishe ne vjerujem niti jednom igrachu kao niti jednom treneru sve dok ne dokazhu suprotno,taman da dodju iniesta i guardiola,prema nekim za koje sam bash siguran da su rinake chu zauzeti poseravachki stav unaprijed,prema ostalim sam poprilichno rezervisan,za sada su me zadovoljili samo matej i dulja,ostalo ili je shkart ili li la

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 dec 2015, 20:11

nukleusmember je napisao/la:ja u rajvu vishe ne vjerujem niti jednom igrachu kao niti jednom treneru sve dok ne dokazhu suprotno,taman da dodju iniesta i guardiola,prema nekim za koje sam bash siguran da su rinake chu zauzeti poseravachki stav unaprijed,prema ostalim sam poprilichno rezervisan,za sada su me zadovoljili samo matej i dulja,ostalo ili je shkart ili li la

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:thumbup: :thumbup: :tokralju: :tokralju:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 14 dec 2015, 20:14

RuleHz je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:HZ Koševo idi na svoju temu nemoj ovdje pisati. Nema potrebe. Ja prenosim nečije mišljenje, to ti može potvrditi 20 ljudi s ovog foruma koji me lično znaju, da si se malo zanio. Ažduka ni do sad osim za Benku nije davao pare pa ne znam što bi od sad.
Ma stipu dalubu. Nego obrati malo paznju i na mene. I ja sam njeznica babina i mamina :mrgreen:

EDIT: @RedEvil, nije ga Todor izbacio nego je Deni odbio trogodisnji ugovor sa Zrinjskim i zbog toga nije igrao ovu polusezonu. Upuceniji Zrinjevci nek ti kazu.
Nije igrao jer je pokušao glumit zvijezdu, malo ga ponijelo... Nikakav ugovor nije problem bio. Možda se uozbiljio ali kasno je bilo, došli drugi realno u boljoj formi i to je to.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 dec 2015, 20:15

@RN87, brate daj nam misljenje o Deniju. Baci koji stih da nam bude vodilja, vidis da se raja razisla u misljenju.
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 dec 2015, 20:27

miki651 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:HZ Koševo idi na svoju temu nemoj ovdje pisati. Nema potrebe. Ja prenosim nečije mišljenje, to ti može potvrditi 20 ljudi s ovog foruma koji me lično znaju, da si se malo zanio. Ažduka ni do sad osim za Benku nije davao pare pa ne znam što bi od sad.
Ma stipu dalubu. Nego obrati malo paznju i na mene. I ja sam njeznica babina i mamina :mrgreen:

EDIT: @RedEvil, nije ga Todor izbacio nego je Deni odbio trogodisnji ugovor sa Zrinjskim i zbog toga nije igrao ovu polusezonu. Upuceniji Zrinjevci nek ti kazu.
Nije igrao jer je pokušao glumit zvijezdu, malo ga ponijelo... Nikakav ugovor nije problem bio. Možda se uozbiljio ali kasno je bilo, došli drugi realno u boljoj formi i to je to.
Ma kako god tebra,sebe je zajebao,izgubio je pola godine godinu takmicarske forme,imat ce eto sansu kod nas,al s Jesom nema zajebancije i glumljenja zvijezda :thumbup:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 14 dec 2015, 20:57

miki651 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:

A na koji nacin je pokusavao glumiti zvijezdu?
Jel zbog odbijanja ugovora po kojem je stitio sebe nakon strasne sezone u Zrinjskom poceo glumiti zvijezdu ili...? Recimo da sam slabo upucen, pa te stvarno ozbiljno pitam, nije nikakva sprdacina? :-)
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 14 dec 2015, 21:00

Simeunovic nam nije pojacanje, ali zato jesu 2 brazilca iz Mijanmarske lige ?

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 dec 2015, 21:13

Simeunovic nije pojacanje vec prinova koja ima potencijal a nasi se u klubu nadaju da ce on sav svoj potencijal iskazati u Sarajevu,a vi samo mislite dovoditi igrace provjerena imena ljudi i mi moramo potpisivati igrace koji imaju potencijala i nadati se novom Dulji
Samo Sarajevo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 dec 2015, 21:14

Reis najbolji.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 dec 2015, 21:18

kanarinac je napisao/la:Simeunovic nije pojacanje vec prinova koja ima potencijal a nasi se u klubu nadaju da ce on sav svoj potencijal iskazati u Sarajevu,a vi samo mislite dovoditi igrace provjerena imena ljudi i mi moramo potpisivati igrace koji imaju potencijala i nadati se novom Dulji
To možeš sa 18-godisnjim redzicem, nikako sa igračem od skoro 24 godine.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 14 dec 2015, 21:19

:hmmmmm:
Istina za Vedrana!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 dec 2015, 21:19

:stop:
Pantelija je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Simeunovic nije pojacanje vec prinova koja ima potencijal a nasi se u klubu nadaju da ce on sav svoj potencijal iskazati u Sarajevu,a vi samo mislite dovoditi igrace provjerena imena ljudi i mi moramo potpisivati igrace koji imaju potencijala i nadati se novom Dulji
To možeš sa 18-godisnjim redzicem, nikako sa igračem od skoro 24 godine.
Ovaj 24 godisnji momak je bio ubjedljivo najbolji igrac sampionske ekipe i nase je da se nadamo da ce kod nas ponoviti te partije
Samo Sarajevo

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 14 dec 2015, 21:21

Osjetan pr(o)iliv novih nikova na temi :-)
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: relativizam, Uvijeknapravojstrani i 38 gostiju.