FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@bolanos
Hvala
Hvala
Zato nam je Ikande bio zvijer, veliko ime ma reprezentativac!hapuc je napisao/la:Možda Simeunović nije zvučno ime kakvo većina priželjkuje, ali nije ni škart. Ni za jednog igrača se ne može reći da je pojačanje dok ne prođe određeni period. Govorili smo kako su Ikande i Stepanov velika pojačanja, a nisu pokazali skoro ništa.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Sve se ja zajebavam za Vusljanina, kako smo krenuli ne bi me ni Irfo sad iznenadio.
Hajde Simeunovicu, nalozi se protiv Zrinjskog na proljece i donesi nam pobjedu!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
jurisicduska je napisao/la:Simeunović nije pojačanje za FK Sarajevo i da ne trošimo zube i živce. Nemojte se zezati, imaš igrača na posudbi kojeg plaćaš istih kvaliteta ko Simeunović, ni on čak nije dobar za Sarajevo, i ti dovedeš još jednog takvog.
Loš potez, sumnjiv, krajnje neprihvatljiv za mene koji volim Sarajevo i koji sam realan. Koliko znam nije ni trebao doći kod nas, trebao je u jedan drugi klub u ligi, i tamo ne bi bio pojačanje nego prinova.
Nećemo daleko sa igračima ranga Simeunović.
Pa Simeunovic je bio 2013/14 najbolji igrac Zrinjskog,a ako ne i lige.Porediti njega I trvdi da je isti kvaliteta kao Caudio, koji je odigrao par solidnih utakmica za Travnik je vise nego smijesno.
Ne kazem da ce biti pojacanje,ali sigurno da ima potencijala,ima 23 god.dosao besplatno, I treba mu dati sansu.
Ma Simun dobar igrac. To je nesto drugo sto neki pojedinci misle da smo u rangu Reala. A mi realno samo poslujemo u pozitivi ni vise ni manje. Sto je po meni ok. Ima igraca i iz nase regije sa solidne pare da se ekipa sastavi da moze dosta jacim ekipama parirati. Ma kako pljujemo igrace dosli smo do toga da nam niko i ne valja.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisu nama problem ni Rustemovic ni Bekic. Kod Rustemovica je problem pozicija, covjek je jedini vezni igrac u prvih 11 nase ekipe, partner mu je desni bocni koji je sa loptom na "Vi". Radovac ? malo ko zna sta se desava, Ikande reprezentativac vidi se da zna prekrizen kod Jesica, Kovacevic mora krpiti stopersku poziciju jer je i tu rastjerano sve, Alispahic vjecito povrijedjen, napustili su nas Stojcev i Cimirot, dva igraca koja su drzalo Sarajevo a nesto prije toga i jako bitni Bilbija. Daj mi ti majstore sad reci tog veznog igraca koji ce biti jedini u ekipi i koji ce iole ista dobro napraviti? Jesi li pomislio mozda na sta bi licio Cimirot da mu je partner bio Berberovic i da je to to sto se tice veznog reda?MCMXLVI je napisao/la:I Rustemovici...Lakoste je napisao/la:Zasto su nam referende Bekici, Okici, Puzigace, Tatomirovici
Kako da covjek ocekuje neki napredak u igrackom kadru, kad nam je Rustemovic postao glavna karika, Amer Bekic idol.
Sve je to cisti prosjek lige.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
xbox je napisao/la:Ma Simun dobar igrac. To je nesto drugo sto neki pojedinci misle da smo u rangu Reala. A mi realno samo poslujemo u pozitivi ni vise ni manje. Sto je po meni ok. Ima igraca i iz nase regije sa solidne pare da se ekipa sastavi da moze dosta jacim ekipama parirati. Ma kako pljujemo igrace dosli smo do toga da nam niko i ne valja.

Mosa RajvoSa
Nego đe Bilbija igral kad ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nije igrao u najmanje 6 posljednjih utakmica.Besic je napisao/la:Nego đe Bilbija igral kad ?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
grije klupu u RNK SplitBesic je napisao/la:Nego đe Bilbija igral kad ?

-
- Kontakt:
SIMEUN
pa dobro klasicno krilo ,brz ,prodoran ,ono sto sam kod njeg zapazio nije realizator nesto slicno suljicu ,todorovicu . ne treba previse ocekivati al mislim da moze koristiti u odredjenim situacijama i takvog ga treba gledati kao igrac koji ce biti dio tima a ne neka prevaga ili nosioc igre .

- Evolution87
- Kontakt:
Jel dobio nase papire?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Haha pa naravno, za sve se ja slazem sto si napisao. Ja ovdje stalno pisem da je Rustemovic u prvih 11 jedino iz razloga sto NEMA niko drugi, a ovdje pojedinci pisu da je on to kao zasluzio svojim igrama (al' uBolanos je napisao/la: Nisu nama problem ni Rustemovic ni Bekic. Kod Rustemovica je problem pozicija, covjek je jedini vezni igrac u prvih 11 nase ekipe, partner mu je desni bocni koji je sa loptom na "Vi". Radovac ? malo ko zna sta se desava, Ikande reprezentativac vidi se da zna prekrizen kod Jesica, Kovacevic mora krpiti stopersku poziciju jer je i tu rastjerano sve, Alispahic vjecito povrijedjen, napustili su nas Stojcev i Cimirot, dva igraca koja su drzalo Sarajevo a nesto prije toga i jako bitni Bilbija. Daj mi ti majstore sad reci tog veznog igraca koji ce biti jedini u ekipi i koji ce iole ista dobro napraviti? Jesi li pomislio mozda na sta bi licio Cimirot da mu je partner bio Berberovic i da je to to sto se tice veznog reda?

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa bojim se zbog tebe jer ce Rustemovic i dolaskom kreativca ostati u prvih 11 ali kao dmf a Berberovic ce ici sa te pozicije.MCMXLVI je napisao/la:Haha pa naravno, za sve se ja slazem sto si napisao. Ja ovdje stalno pisem da je Rustemovic u prvih 11 jedino iz razloga sto NEMA niko drugi, a ovdje pojedinci pisu da je on to kao zasluzio svojim igrama (al' uBolanos je napisao/la: Nisu nama problem ni Rustemovic ni Bekic. Kod Rustemovica je problem pozicija, covjek je jedini vezni igrac u prvih 11 nase ekipe, partner mu je desni bocni koji je sa loptom na "Vi". Radovac ? malo ko zna sta se desava, Ikande reprezentativac vidi se da zna prekrizen kod Jesica, Kovacevic mora krpiti stopersku poziciju jer je i tu rastjerano sve, Alispahic vjecito povrijedjen, napustili su nas Stojcev i Cimirot, dva igraca koja su drzalo Sarajevo a nesto prije toga i jako bitni Bilbija. Daj mi ti majstore sad reci tog veznog igraca koji ce biti jedini u ekipi i koji ce iole ista dobro napraviti? Jesi li pomislio mozda na sta bi licio Cimirot da mu je partner bio Berberovic i da je to to sto se tice veznog reda?) Nije Rusta kriv sto mora igrati pored Dzemaludina, vec onaj sto je dopustio da nam prosjecni igraci budu glavni u ekipi.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Gdje je brat @ajax daj nam jednu formaciju sa Simeunovicem.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Blago onda nama ako to nase "pojacanje" nije u stanju izbaciti Rustemovica na klupu.Bolanos je napisao/la: Pa bojim se zbog tebe jer ce Rustemovic i dolaskom kreativca ostati u prvih 11 ali kao dmf a Berberovic ce ici sa te pozicije.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
---------------Cezar-----------
-Duljević---Emerson ----Simeunović
-Duljević---Emerson ----Simeunović
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, mosarajvosa83 i 41 gost.