Informiraj se ti ja vrlo dobro znam !bleki je napisao/la:pričaš gluposti..malo se informiraj prije koje je to utakmice točno bilo i šta je prethodilo tome
Pozdrav
Informiraj se ti ja vrlo dobro znam !bleki je napisao/la:pričaš gluposti..malo se informiraj prije koje je to utakmice točno bilo i šta je prethodilo tome
Kalendar od kluba ili ultrasa ?PiazzaGrande je napisao/la:Odličan je novi kalendar...
Čestitke marketing službi...
Ima li kupit igdje ?PiazzaGrande je napisao/la:Kluba prijatelju...
Steta prava da ga nema ko pogurat u repku... Po meni uz neozljedjenog Pandzu najjaci... Lik razvaljuje...PiazzaGrande je napisao/la:Najbolji štoper lige, bez konkurencije, Daniel Graovac u ovoj polusezoni nije zaradio niti jedan žuti karton...bravo majstore!
Veliki igrac i ekstra momak, cist dokaz sta znaci Dinamova skola. Ako mu ne uspije sad ovo za transfer ostaje kod vas do ljeta.PiazzaGrande je napisao/la:Najbolji štoper lige, bez konkurencije, Daniel Graovac u ovoj polusezoni nije zaradio niti jedan žuti karton...bravo majstore!
Dragan Perić iz Zrinjskog je prvi pomoćnik Meše Baždarevića tako da ima 'ko Izborniku reći koju lijepu riječ za njega...Zašto Graovca nema barem na širem popisu reprezentativaca ne znam...misterija...Evolve je napisao/la:Steta prava da ga nema ko pogurat u repku... Po meni uz neozljedjenog Pandzu najjaci... Lik razvaljuje...PiazzaGrande je napisao/la:Najbolji štoper lige, bez konkurencije, Daniel Graovac u ovoj polusezoni nije zaradio niti jedan žuti karton...bravo majstore!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.