PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Skver
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Skver » 14 dec 2015, 14:43

Cocaine je napisao/la:Zayebanciju na stranu ali kad osvoji Sloboda 6 titula zaredom i posere se po svima.
Ti nas zamijenio sa FK Sarajevo....:urnebes:
🔴⚫️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 dec 2015, 14:50

TaRgEt_ je napisao/la: Pastrmka - pastrmke ? , mah pehar nije bitan doce vrijeme da i mi osvojimo sasvim nebitno, to je irelevantno u ovoj prici , ti se uhvatio pehara strasno, kao da tvoj klub nema titule, a ne moj. Ja to postujem i cijenim sve vas velikane, međutim mene zabrinjava jedna stvar pokušavaš da ispadneš smiješan , a nikako ti brate moj ne uspjeva, još mu daš podršku i on opet pokušava da te ponizi lošim forama hmmm :yawn:
"Pitaj pastrmku", a ne "pitaj pastrmke", lektore. :lol: Tako da, za početak, kad idući put probaš nekome šuknuti nešto u vezi sa gramatikom potrudi se da već u idućem postu sam sebe ne provaljuješ sa istom.

Eto vidiš da i ti možeš sastaviti post bez očajnog pokušaja šuka zvanog 'napreduješ', znači ipak ti to nije maksimum, iako bi vjerovatno post takve sadržine bio odgovor na onaj moj da te nisam napomenuo.
1946

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 14:50

Teška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzle jer prava raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
povratak otpisanih!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 dec 2015, 14:54

BitiSrcemVezan je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la: Pastrmka - pastrmke ? , mah pehar nije bitan doce vrijeme da i mi osvojimo sasvim nebitno, to je irelevantno u ovoj prici , ti se uhvatio pehara strasno, kao da tvoj klub nema titule, a ne moj. Ja to postujem i cijenim sve vas velikane, međutim mene zabrinjava jedna stvar pokušavaš da ispadneš smiješan , a nikako ti brate moj ne uspjeva, još mu daš podršku i on opet pokušava da te ponizi lošim forama hmmm :yawn:

"Pitaj pastrmku", a ne "pitaj pastrmke", lektore. :lol: Tako da, za početak, kad idući put probaš nekome šuknuti nešto u vezi sa gramatikom potrudi se da već u idućem postu sam sebe ne provaljuješ sa istom.

Eto vidiš da i ti možeš sastaviti post bez očajnog pokušaja šuka zvanog 'napreduješ', znači ipak ti to nije maksimum, iako bi vjerovatno post takve sadržine bio odgovor na onaj moj da te nisam napomenuo.
Ja ti nisam pokusao suknuti, vidis da imas pogresnu percepciju. Ali hajde odustajem, i opet kaze ja se provalio , ali neka bude. Doslo je vrijeme, da covjeku ni podrsku , kada pokusava da bude u centru paznje das, a jos mu kazes da napreduje on se nadje uvrijeđen. Cudan zaista mentalni sklop danasnje omladine :eh:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 14 dec 2015, 14:55

GoodisonPark je napisao/la:Teška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzle jer prava raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
Normalno, kad si k.arina i kad ispadaš tad te poštuju, kad si ispred Željezničara tad si mali klub iz Tuzle

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 14:57

GoodisonPark je napisao/la:Teška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzle jer prava raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
Objasni? Jel ovo novi ulagac?
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 14 dec 2015, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 14 dec 2015, 14:57

GoodisonPark je napisao/la:Teška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzl e, raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
A sta su Zeljeznicar i Velez radili kada smo mi ispali, i jos mnogi drugi ? Problem naseg naroda je sto ima kratko pamcenje, i cim zapadne u nevolje, odmah se nesto izvlaci na tipa postujte i tipa mali klub.

Popusti moralisanja i presipanja iz supljeg u prazno .

Ovdje ne ubrajam Sarajevo i jos par njih koje i danas dan postujem i cijenim .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 14 dec 2015, 14:58

Ajzea je napisao/la:
LUTVO je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Na stranu sve ali što su pojedini Tuzlaci postali nepodnošljivi :facepalm:
Kada malo bolje razmislim, nije da nemaju razloga, ipak su oni ti koji dovode Medunjanina i Ibričića..
drug okani se ti tuzlaka, vodi brigu o svom klubu i moli boga da se Misimović smiluje i isplati plate i premije ako ih uopće imate, pa nakon toga moli Boga da izborite evropu pa da vratite pare Misimoviću i tako sve u krug
Haj zivota ti prestani lupati gluposti da te ne bi peharom pogodio ..
To bi ti svakako bio prvi kontakt sa istim..
:urnebes: :urnebes: dobar fazon, samo čuvaj te trofeje ko oči u glavi jer amo Bog zna kada ćete osvojiti novi, jbg pomiri se sa tim da niste više u fazonu duple krune, titule, mercedes arene, znaš sad ste više ono u fazonu Livaja, Hodžurda, propali Bogičević...

P.S. moli dragog Boga da podari života i zdravlja Misimoviću da Vam nastavi davat sirotinju jer ako on zatvori česmu predviđam Vam scenariji kao Modriči, Brotnju, Veležu i drugim trofejnim timovima :urnebes: :urnebes:

a možda se i izvučete znaš ono 51 - 49
Mustafa Hukić
1951-1999

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 dec 2015, 14:59

TaRgEt_ je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:

Ja ti nisam pokusao suknuti, vidis da imas pogresnu percepciju. Ali hajde odustajem, i opet kaze ja se provalio , ali neka bude. Doslo je vrijeme, da covjeku ni podrsku , kada pokusava da bude u centru paznje das, a jos mu kazes da napreduje on se nadje uvrijeđen. Cudan zaista mentalni sklop danasnje omladine :eh:
E jbg, sad si se opet vratio starim navikama, ali za tebe je uspjeh i onaj jedan post. Uspjećeš ti još koji put, vjerujem ja u tebe. :thumbup:
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 14 dec 2015, 15:03

Evander je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Evander je napisao/la:Google: Sloboda samion, enter
Oops error 404 page not found
Mozda sto nisi "p" stavio :urnebes: :urnebes:
Evo probah i sa P, ali isto.
Error 404 page not found :tralala:
Probaj FC Freedom, znas da je kod njih engleski sluzbeni jezik..Mozda ih i google tako prepozna :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 dec 2015, 15:04

Probisvjet je napisao/la:
slika
Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?
slika
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 dec 2015, 15:06

Ajzea je napisao/la:
slika
slika
Sta je ovo majko rodjena :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 15:07

Ajzea je napisao/la:
slika
slika
Medunjaninu. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 14 dec 2015, 15:07

A Misimovic ???

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 15:09

dell21 je napisao/la:A Misimovic ???
To
slika

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 15:09

cadillac je napisao/la:
Normalno, kad si k.arina i kad ispadaš tad te poštuju, kad si ispred Željezničara tad si mali klub iz Tuzle
Nisi ti mene najbolje shvatio kralju, pokušavam da ti objasnim da za tvoje greške u životu nisu krivi daidža i amidža, ni tetka ni tetak, već ti sam. To je jedino ispravno i logično razmišljanje. 3 godine raja sluša vaše kmečanje oko ispadanja, dosadili ste i bogu i narodu vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih i time samo navlačite gnjev na sebe, priznajte sami sebi neke stvari, a ako ćemo realno kad nemaš ni jedan trofej u istoriji onda moraš biti skroman a ne bahat i nemoj misliti da ćete na ovaj trenutni način pisanja i razmišljanja zaslužiti poštovanje taman da osvojiš 5 titula za 2 godine.
povratak otpisanih!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 dec 2015, 15:10

Ajzea je napisao/la: Kome ide ova torta, Ibričiću ili Medunjaninu?
slika
slika
ko je zayebaniji :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 dec 2015, 15:12

GoodisonPark je napisao/la:
cadillac je napisao/la:
Nisi ti mene najbolje shvatio kralju, pokušavam da ti objasnim da za tvoje greške u životu nisu krivi daidža i amidža, ni tetka ni tetak, već ti sam. To je jedino ispravno i logično razmišljanje. 3 godine raja sluša vaše kmečanje oko ispadanja, dosadili ste i bogu i narodu vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih i time samo navlačite gnjev na sebe, priznajte sami sebi neke stvari, a ako ćemo realno kad nemaš ni jedan trofej u istoriji onda moraš biti skroman a ne bahat i nemoj misliti da ćete na ovaj trenutni način pisanja i razmišljanja zaslužiti poštovanje taman da osvojiš 5 titula za 2 godine.
Prijatelju ti to vec filozofiras. Znas da kod nas filozofije nema. Mi taj govor ne razumijemo. :urnebes:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 15:13

TaRgEt_ je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Teška sudbina brale, lideri a i mala djeca se šprdaju sa njima, to je dokaz da veličinu kluba ne dokazuješ kroz jednu dobru sezonu i nju svakako ne dokazuju forumaši, već cjelokupna Istorija, priča priču sama za sebe. Evo Velež ispada i ipak ih svi poštuju, osim tuzlaka naravno, dok njihov klub igra najbolju sezonu od postojanja, ali su u očima drugih na ovom forumu i dalje smiješni mali klub iz Tuzl e, raja nikad ne prašta bahatost, vrijeđanje drugih i smiješno virtualno forumsko kur.čenje! Poštujte da bi vas poštovali!
A sta su Zeljeznicar i Velez radili kada smo mi ispali, i jos mnogi drugi ? Problem naseg naroda je sto ima kratko pamcenje, i cim zapadne u nevolje, odmah se nesto izvlaci na tipa postujte i tipa mali klub.

Popusti moralisanja i presipanja iz supljeg u prazno .

Ovdje ne ubrajam Sarajevo i jos par njih koje i danas dan postujem i cijenim .
Vi ste svoje igrače dočekali kao heroje koji popuše dva komada od slavije, a iste sekunde osuli paljbu po drugima, što se nisu borili za vas, i ako ste svaku tekmu na tušnju kamenovali, ebavali, i trpali gostujuće navijače po nakim torovima oko stadiona.
povratak otpisanih!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 dec 2015, 15:17

LUTVO je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Haj zivota ti prestani lupati gluposti da te ne bi peharom pogodio ..
To bi ti svakako bio prvi kontakt sa istim..
:urnebes: :urnebes: dobar fazon, samo čuvaj te trofeje ko oči u glavi jer amo Bog zna kada ćete osvojiti novi, jbg pomiri se sa tim da niste više u fazonu duple krune, titule, mercedes arene, znaš sad ste više ono u fazonu Livaja, Hodžurda, propali Bogičević...

P.S. moli dragog Boga da podari života i zdravlja Misimoviću da Vam nastavi davat sirotinju jer ako on zatvori česmu predviđam Vam scenariji kao Modriči, Brotnju, Veležu i drugim trofejnim timovima :urnebes: :urnebes:

a možda se i izvučete znaš ono 51 - 49
Lahko mi je za tebe, ne moraš ništa čuvati..
Znaš li značenje riječi "sirotinja" uopšte? Uostalom, nema razloga da spominješ Misimovića i njegovu milostinju kada ste prije neki dan, onog momenta kada ste saznali za ostavku Azmira Husića, proglasili stečaj sami sebi.. Na vašu sreću, ništa od toga se nije desilo tako da će Azmir nastaviti davati milostinju i dalje. I neka nastavi ulagati.. Svaka mu čast na tome ;)

Za Hodzurdu ne mozeš riječi reći s obzirom da mi jednog jedinog gola nismo primili dok je on nastupao, između ostalog, nastupao je i u utakmici protiv FK Kamiondzije, iz kojeg razloga niste zabili gol kada smo već bili oslabljeni igranjem takve fudbalske neznalice? Livaja svakako nije član mog kluba tako da nema razloga da ga dovodiš u vezu sa nama :)

Ne vidim razlog za ismijavanje Modriče ili Veleza od strane tebe, navijača jednog od klubova koji u svojoj bogatoj historiji nije osvojio niti jedan jedini trofej, vi ste više u rangu sa FK Ljubić iz Prnjavora, sa njima se mjerite..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.