Ove gluposti koje pokušavaš predstaviti kao neki vid šale polahko postaju reprezent tvoje neobrazovanosti. Knjigu u ruke pa prouči šta o ćirilici i latinici.zeza je napisao/la:Simeunović pojačanje?????????? ahahahahahahahahahahahaha hoće kasapin da sjebe CAPAJBO al iskreno ahahahahah
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Ove gluposti koje pokušavaš predstaviti kao neki vid šale polahko postaju reprezent tvoje neobrazovanosti. Knjigu u ruke pa prouči šta o ćirilici i latinici.zeza je napisao/la:Simeunović pojačanje?????????? ahahahahahahahahahahahaha hoće kasapin da sjebe CAPAJBO al iskreno ahahahahah
CAPAJBO AHAHAHAHAHAHAHAH Simeunović pojačanje AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
U JEŠIĆA VJERUJEMO AHAHAHAHAHAHAHA
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- PitarBordo
- Kontakt:
A daj kaži nam @zeza ko te to u mladosti zlostavljao?
Samo Saraj'vo.
NEMAS DRUGO PITANJE?PitarBordo je napisao/la:A daj kaži nam @zeza ko te to u mladosti zlostavljao?
dosadan si brate s tim!
Simeunović ahahahahahahah

Stvarno mi nije jasno zasto dovodite ovog malog papana, nisam dosao proocirati nekoga, mislio sam da ste sa novim stručnim stabom dobili bas onu ozbiljnost koja bi mogla odgovarati novcima kojima raspolazete, ali prvo mijanmar i sad simeunovic, prije toga prodali gojka i stojceva a zamjene nisu stigle, bas sam se iznenadio kad sam vidio clanak jutros..
- PitarBordo
- Kontakt:
Sudeći prema tvojim postovima to je jedino pitanje koje se nameće.zeza je napisao/la:NEMAS DRUGO PITANJE?PitarBordo je napisao/la:A daj kaži nam @zeza ko te to u mladosti zlostavljao?

Samo Saraj'vo.
ne kontas nikako,ovo je forum,ovo je zajebancija,još kad neko kao vi lafo ozbiljan klub kao pojačanje dovedete Simeunovića e onda je to top zajebancije aahahahahaha,ozbiljno,vama je sad čudno al bit ce ti jasno kad pogledas ovo pojačanje na djelu ahahahaha.pozdrav druze sarajevskiPitarBordo je napisao/la:Sudeći prema tvojim postovima to je jedino pitanje koje se nameće.zeza je napisao/la:NEMAS DRUGO PITANJE?PitarBordo je napisao/la:A daj kaži nam @zeza ko te to u mladosti zlostavljao?

- PitarBordo
- Kontakt:
Ma je l' to tebi krivo što Deni nije u Tz? Previše se trudiš da to sakriješ.zeza je napisao/la:ne kontas nikako,ovo je forum,ovo je zajebancija,još kad neko kao vi lafo ozbiljan klub kao pojačanje dovedete Simeunovića e onda je to top zajebancije aahahahahaha,ozbiljno,vama je sad čudno al bit ce ti jasno kad pogledas ovo pojačanje na djelu ahahahaha.pozdrav druze sarajevski

Samo Saraj'vo.
HALAL VAM BILO AHAHAHAHAHAHAHA,vjeruj volio bih da vam odmah igra u startnoj postaviPitarBordo je napisao/la:Ma je l' to tebi krivo što Deni nije u Tz? Previše se trudiš da to sakriješ.zeza je napisao/la:ne kontas nikako,ovo je forum,ovo je zajebancija,još kad neko kao vi lafo ozbiljan klub kao pojačanje dovedete Simeunovića e onda je to top zajebancije aahahahahaha,ozbiljno,vama je sad čudno al bit ce ti jasno kad pogledas ovo pojačanje na djelu ahahahaha.pozdrav druze sarajevski

- PitarBordo
- Kontakt:
zeza je napisao/la:HALAL VAM BILO AHAHAHAHAHAHAHA,vjeruj volio bih da vam odmah igra u startnoj postaviPitarBordo je napisao/la:Ma je l' to tebi krivo što Deni nije u Tz? Previše se trudiš da to sakriješ.zeza je napisao/la:ne kontas nikako,ovo je forum,ovo je zajebancija,još kad neko kao vi lafo ozbiljan klub kao pojačanje dovedete Simeunovića e onda je to top zajebancije aahahahahaha,ozbiljno,vama je sad čudno al bit ce ti jasno kad pogledas ovo pojačanje na djelu ahahahaha.pozdrav druze sarajevski![]()

Samo Saraj'vo.
Osim Benke, Amidza nikad nije ni ulozio marku u prvi tim, tako da sa ovim ispadas dobro glup. Jedino pitanje je do kojeg nivoa ide tvoja glupost!macheta je napisao/la:Pozdrav prijatelji.. Ne volim pisati o vama ali nekako sam bio primoran to danas uraditi.. Nažalost imam lošu vijest za sve vas.. Dobio sam pouzdanu informaciju da je amidža Tan provalio kako su vaši izvlačili pare preko omladinskog kampa i da je poludio.. Rekao je da neće više dati ni fening za prvi tim i da sami morate namaći budžet.. Kako amidža više ne plaća prvotimce, od jednom se potrefilo da idu Benko, Velkoski, Ikande, Stepanov, Radovac, itd.
Što ste uživali, uživali ste. Welcome back to BHT Premijer Liga reality![]()
![]()
*tuzlaci, kad budete imali nekog koga za koga samtramo da valja, dovest cemo i njega nema potrebe da se sekirate.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Pirića ste ganjali,evo mozete ga sad kupiti ima još 2 god ugovora,ionako nemate golmana sabranog od ova 3 trenutno.Bujrum ako ste moćni,još vam blizupasica je napisao/la:Osim Benke, Amidza nikad nije ni ulozio marku u prvi tim, tako da sa ovim ispadas dobro glup. Jedino pitanje je do kojeg nivoa ide tvoja glupost!macheta je napisao/la:Pozdrav prijatelji.. Ne volim pisati o vama ali nekako sam bio primoran to danas uraditi.. Nažalost imam lošu vijest za sve vas.. Dobio sam pouzdanu informaciju da je amidža Tan provalio kako su vaši izvlačili pare preko omladinskog kampa i da je poludio.. Rekao je da neće više dati ni fening za prvi tim i da sami morate namaći budžet.. Kako amidža više ne plaća prvotimce, od jednom se potrefilo da idu Benko, Velkoski, Ikande, Stepanov, Radovac, itd.
![]()
*tuzlaci, kad budete imali nekog koga za koga samtramo da valja, dovest cemo i njega nema potrebe da se sekirate.

Jest, ganjali ga po forumima, klub nikad nije poslao upit za njega. Opusti se, prvi put otkad postojite ste u vrhu tabele, a prosjek vam dvije milje, suvise ste vi mali klub da bi se trosilo vrijeme. Haj sikter.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- PitarBordo
- Kontakt:
Što će nam pored Plakala? Ako se ukaže potreba, nemoj da misliš da ga nećemo dovesti.zeza je napisao/la:Pirića ste ganjali,evo mozete ga sad kupiti ima još 2 god ugovora,ionako nemate golmana sabranog od ova 3 trenutno.Bujrum ako ste moćni,još vam blizupasica je napisao/la:Osim Benke, Amidza nikad nije ni ulozio marku u prvi tim, tako da sa ovim ispadas dobro glup. Jedino pitanje je do kojeg nivoa ide tvoja glupost!macheta je napisao/la:Pozdrav prijatelji.. Ne volim pisati o vama ali nekako sam bio primoran to danas uraditi.. Nažalost imam lošu vijest za sve vas.. Dobio sam pouzdanu informaciju da je amidža Tan provalio kako su vaši izvlačili pare preko omladinskog kampa i da je poludio.. Rekao je da neće više dati ni fening za prvi tim i da sami morate namaći budžet.. Kako amidža više ne plaća prvotimce, od jednom se potrefilo da idu Benko, Velkoski, Ikande, Stepanov, Radovac, itd.
![]()

Samo Saraj'vo.
- bordoakapitar
Hahaha... Oa ovi tuzlaci su smjesniji od malenih, brata mi. Fol nesto dobri s nama dok ih HUSREF nije doveo na prvo mjesto i sad pokazuju zasto je Tuzla najvece selo u BiH a u mitomanskim konstrukcijama nadmasuju i nase komsije s Grbavice...
btw. Kad je Todorovic otisao iz Sarajeva svi smo govorili neka ide sretno mu bilo a on trenutno jedan od najboljih u zrinjskom, tako da bi se mogli ugristi za jezik ovi sto ismijavaju Denija... Mitomani ne zabotavite... MI SMO DIVOVI!!!
Sent from my ST23i using Tapatalk
btw. Kad je Todorovic otisao iz Sarajeva svi smo govorili neka ide sretno mu bilo a on trenutno jedan od najboljih u zrinjskom, tako da bi se mogli ugristi za jezik ovi sto ismijavaju Denija... Mitomani ne zabotavite... MI SMO DIVOVI!!!
Sent from my ST23i using Tapatalk
-
- Kontakt:
Sto su se drugoligasi nafurali da su veliki klub...
A zasto ga nebi doveli, momak ima talenta a u svom klubu bio zapostavljen zbog raznih trenera i njihove politike pored toga ako se dobro sjećam on je imao ponudu iz Napolija sto znaci da ima kvalitet. Nije na nivou igrača tipa Haris Duljević to je istina ali npr. kao zamjena za navedenog bi se mogao odlicno pokazati.cikazubo je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto dovodite ovog malog papana, nisam dosao proocirati nekoga, mislio sam da ste sa novim stručnim stabom dobili bas onu ozbiljnost koja bi mogla odgovarati novcima kojima raspolazete, ali prvo mijanmar i sad simeunovic, prije toga prodali gojka i stojceva a zamjene nisu stigle, bas sam se iznenadio kad sam vidio clanak jutros..
Šta je problem sa Mijanmarom, mi smo doveli igrače koji imaju nevjerovatnu statistiku u toj ligi, takvu da ako urade 40% onoga sto su tamo ja cu biti zadovoljan uz to npr. Cezar je nastupao za Atl. Mineiro kao i za Fluminense.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Izgleda ko da smo se trampili, vi nama Todorovića, mi vama Denija
Iako smatram da je Todorović kompletniji igrač od Denija, no meni je on uvijek bio drag jer stvarno gine na terenu, no činjenica jest da poslije ozljede i poduže pauze, to nije bio isti igrač... meni ga je žao, ali u nas ga je jednostavno konukrencija pojela i napravila rezultat, a svi znamo da se od stare slave ne živi, tako da sve ostale teorije zavjere padaju u vodu! Njemu novi početak može samo dobro doći, pa tako isto možda i vi napravite pun pogodak kao i mi sa Todorovićem, u svakom slučaju sretno i sportski pozdrav 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ti, pozdravMandrake je napisao/la:Izgleda ko da smo se trampili, vi nama Todorovića, mi vama DenijaIako smatram da je Todorović kompletniji igrač od Denija, no meni je on uvijek bio drag jer stvarno gine na terenu, no činjenica jest da poslije ozljede i poduže pauze, to nije bio isti igrač... meni ga je žao, ali u nas ga je jednostavno konukrencija pojela i napravila rezultat, a svi znamo da se od stare slave ne živi, tako da sve ostale teorije zavjere padaju u vodu! Njemu novi početak može samo dobro doći, pa tako isto možda i vi napravite pun pogodak kao i mi sa Todorovićem, u svakom slučaju sretno i sportski pozdrav
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala momak. Ma ja nisam bio ni da nas Todor napusti vjeruj mi, dok smo imali Todora razmisljao bi kako bi bilo da je i Deni tu istovremeno. Nije sigurno da je doveden kao igrac za prvih 11 vec kao osvjezenje i za lijevu i za desnu stranu koje lagano moze pokriti kompletne i koje ce biti zadovoljno i sa pola sata provedenih na terenu, a ako se dokaze Boze moj. Pozzz.Mandrake je napisao/la:Izgleda ko da smo se trampili, vi nama Todorovića, mi vama DenijaIako smatram da je Todorović kompletniji igrač od Denija, no meni je on uvijek bio drag jer stvarno gine na terenu, no činjenica jest da poslije ozljede i poduže pauze, to nije bio isti igrač... meni ga je žao, ali u nas ga je jednostavno konukrencija pojela i napravila rezultat, a svi znamo da se od stare slave ne živi, tako da sve ostale teorije zavjere padaju u vodu! Njemu novi početak može samo dobro doći, pa tako isto možda i vi napravite pun pogodak kao i mi sa Todorovićem, u svakom slučaju sretno i sportski pozdrav
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Combattente87, invincible1921, Kaunas, kogmagie46, MikiPirs, mosarajvosa83, rishovski, ristagrad, Zeko87 i 66 gostiju.