FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 14 dec 2015, 12:41

zagorski je napisao/la:Ovo mi baš nije jasan potez,ali baš nikako. Simeunović niti je nešto posebno mlad,niti je domaći igrač (dakle zauzima mjesto stranca),niti je igrao skoro polusezonu,niti je neki posebno kvalitetan igrač kakvih nemamo već imamo i u timu i na posudbama;a niti ga je Ješić mogao upratiti pa da ga on nešto posebno traži...
Brate kako nije mlad jbt lik ima 23 godine :mrgreen: Jedini problem je sto nije nas drzavljanin, ali mislim da ce to uprava rijesiti kao sa Barbaricem :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 14 dec 2015, 12:44

Dajte taj duškin post ja ga nemogu naci
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 dec 2015, 12:49

Prije godinu i po je to bio igrac za nas definitivno, tada sam ga zelio i vidjeti u FKS. Ali sta ce nam sada ? Nije ni igrao zadnju godinu. Glavni igrac na sredini Rustem, novo krilo igrac koji nije potrcao godinu dana, sta je sljedece ? Spic iz Saobracajca i golman iz Pofalickog ?!

Sve kontam, hajde ovaj prelazni rok bice bolje, tako cu reci i za ovaj, ali mi ovdje nesto dismr.

Nema nedodirljivih, osim mozda u Sjevernoj Koreji tako da treba malo i kritike, sta fali.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 14 dec 2015, 12:51

jurisicduska je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:joker90,nije samo mesha,ima tu josh delegata koji nisu opravdali plate ni blizu al" nejse

VVVBK

Ima itekako ali ako me razumiješ šta govorim, njihove ugovorene plate bez bonusa nisu uopšte tolike koliko ljudi predstavljaju, Tatomirović i Puzigaća te zajedno na godišnjem nivou izađu 72 000 KM, a to nije ni 4 posto Cimirotovog transfera. Druga stvar osvojio si titulu koja ti je direktno donijela milion s njima u rosteru. Kup, play off, oni su definitivno sebe otplatili.

Klub posluje pozitivno sam od sebe, Tan je vratio dugove i uložio u kamp i od 2016. Neće plaćati niti jednog igrača u rosteru, sami ćemo to sve plaćati.

Sad se čisti škart, ima tačno u marku budžet određen za igrački kadar, probiti ga se može samo uz saglasnost kvona /tana tako da nikakve dubioze neće biti, klub posluje zdravo.

Imaš sad ponude za igrače kluba između 6 i 7 miliona KM, ne znam što se sekirati.
Izvoli i nije meni 15 godina da ne znam sta pisem na ovaj sam tekst imao osvrt ono sta dusmani pisu me ne zanima niti citam. Ko sto neko kaze hastal im hastal nam.
Zadnja izmjena: hzkosevo, dana/u 14 dec 2015, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 dec 2015, 12:52

Bolje bi bilo da su vratili Kuadia sa posudbe.
Simeunovic nije pojacanje!!!!!!!!
Zasto smo ga doveli? Pored Dulje, Krste, Okica, Osmanovica, Kuadia, dolazi Simeunovic. PERSONA NON GRATA.

Ako dovodis igraca za titulu, onda brate dovedi momcinu ili nemoj bolje nikoga dovoditi.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 14 dec 2015, 12:55

E slabo pisem u posljednje vrijeme , ponekad uletim da sta procitam. Ali nisam mogao da ne napisem za ovog hzkosevo. Nadam se da ste ga I vi ostali skontali. Procitajte svaki njegov post I shvatit cete koliko dusmanluka I zlobe ima kod drugih. Provaljen je na prvom postu. Cuj zavrnuta pipa hahahahaha pa ovo nema u pi.c.C.i materinoj Je l se kaze u pic.c.i ili pic.k.i hahaha..Toliko od mene : Volim Saraj'vo !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 dec 2015, 12:58

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Bolje bi bilo da su vratili Kuadia sa posudbe.
Zasto smo ga doveli? Pored Dulje, Krste, Okica, Osmanovica, Kuadia, dolazi Simeunovic. PERSONA NON GRATA.

Ako dovodis igraca za titulu, onda brate dovedi momcinu ili nemoj bolje nikoga dovoditi.

Tako ste pisali za Bekica pa smo sad u listici kukali bez njega.Dajte momku sansu,ima 23 God.on ce na priremama da leti.
Ja sam ubijedjen da cemo imati,najbolje krilo u ligi.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 dec 2015, 12:59

Dobismo i mi svog Aldina... :mrgreen:
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 dec 2015, 12:59

Ma Mirel brat ! Sve cekam kad ce pocet da nam psuje :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 14 dec 2015, 13:05

Dobar je Deni , opustite se .. I od Rustema ce biti nesto ako Bog da, bezze tenzije se dizu .

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 14 dec 2015, 13:07

hzkosevo je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:joker90,nije samo mesha,ima tu josh delegata koji nisu opravdali plate ni blizu al" nejse

VVVBK

Ima itekako ali ako me razumiješ šta govorim, njihove ugovorene plate bez bonusa nisu uopšte tolike koliko ljudi predstavljaju, Tatomirović i Puzigaća te zajedno na godišnjem nivou izađu 72 000 KM, a to nije ni 4 posto Cimirotovog transfera. Druga stvar osvojio si titulu koja ti je direktno donijela milion s njima u rosteru. Kup, play off, oni su definitivno sebe otplatili.

Klub posluje pozitivno sam od sebe, Tan je vratio dugove i uložio u kamp i od 2016. Neće plaćati niti jednog igrača u rosteru, sami ćemo to sve plaćati.

Sad se čisti škart, ima tačno u marku budžet određen za igrački kadar, probiti ga se može samo uz saglasnost kvona /tana tako da nikakve dubioze neće biti, klub posluje zdravo.

Imaš sad ponude za igrače kluba između 6 i 7 miliona KM, ne znam što se sekirati.
Izvoli i nije meni 15 godina da ne znam sta pisem na ovaj sam tekst imao osvrt ono sta dusmani pisu me ne zanima niti citam. Ko sto neko kaze hastal im hastal nam.
Nije tebi 15 godina. Imas jedno 8-9. :)
Haj sad ponovo procitaj post od @jurisicduska.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 dec 2015, 13:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:Prije godinu i po je to bio igrac za nas definitivno, tada sam ga zelio i vidjeti u FKS. Ali sta ce nam sada ? Nije ni igrao zadnju godinu. Jedini igrac na sredini Rustem, novo krilo igrac koji nije potrcao godinu dana, sta je sljedece ? Spic iz Saobracajca i golman iz Pofalickog ?!

Sve kontam, hajde ovaj prelazni rok bice bolje, tako cu reci i za ovaj, ali mi ovdje nesto dismr.

Nema nedodirljivih, osim mozda u Sjevernoj Koreji tako da treba malo i kritike, sta fali.

Malo sam ti ispravio post, nadam se da se ne ljutis. :geek:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 14 dec 2015, 13:11

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobismo i mi svog Aldina... :mrgreen:
Ko je aldin sve zavisi sta volis da procitas samo ono sto ti odgovara ja mozda vidim nesto drugacije ali niko mi ne moze govoriti da voli Sarajevo vise od mene. Ja volim Sarajevo a ne ljude kojo su tu oni su prolazni kao i svi prije njih i vazda cu pisati protiv onoga sta ne smatram dobrim po klub. Lose je lose i kad ga upakujes.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 dec 2015, 13:11

@Sabinho

Ne ljutim se normalno, solidan back-up, ali nije igrac za pocetnih 11 za klub kao sto je FKS

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 dec 2015, 13:13

[youtube][/youtube]
sprem'te se sprem'te :cool:
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 dec 2015, 13:13

amypitar je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Bolje bi bilo da su vratili Kuadia sa posudbe.

Tako ste pisali za Bekica pa smo sad u listici kukali bez njega.Dajte momku sansu,ima 23 God.on ce na priremama da leti.
Isto velim. :kafa:
Samo Saraj'vo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 dec 2015, 13:15

amypitar je napisao/la:
Nije ni Bekic neki igrac da se razumijemo, nego mi nemamo drugog da igra lijevog beka.
Deni je BIO dobar igrac, a nas ne interesuje sta je bio nego sta je sada. Bio je i Alispahic igracina, i dosta njih je doslo u Sarajevo na racun onoga sto su bili nekad prije, a ne onoga sto su bili u trenutku dovodjenja.
Bolje da igraju juniori, ako vec ne mozemo naci igrace koji ce donijeti prevagu. Moje misljenje.

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 14 dec 2015, 13:21

jel ima momak pravo na nase drzavanstvo?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 14 dec 2015, 13:23

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Nije ni Bekic neki igrac da se razumijemo, nego mi nemamo drugog da igra lijevog beka.
Deni je BIO dobar igrac, a nas ne interesuje sta je bio nego sta je sada. Bio je i Alispahic igracina, i dosta njih je doslo u Sarajevo na racun onoga sto su bili nekad prije, a ne onoga sto su bili u trenutku dovodjenja.
Bolje da igraju juniori, ako vec ne mozemo naci igrace koji ce donijeti prevagu. Moje misljenje.
Naravno da nije bolje, evo gol odluke u Listici smo primili zbog dva juniora. Deni nema 30 godina da se tako o njemu prica, ako je kvalitet dokazace to.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 dec 2015, 13:25

Nadam se samo da će se nešto skontati za njegovo državljanstvo, sa tim će mi njegov dolazak biti potpuno razumljiv. Igrač koji je pokazao da zna, relativno mlad, nije igrao u posljednje vrijeme zbog sukoba sa trenerom, dobiće priliku da se dokaže i da nam pomogne i to je to. A sve to uz, vjerujem, blago rečeno pristojnu platu. Vjerujem da će se moći to njegovo državljanstvo izganjati i da ga se bez toga ne bi ni dovodilo, odavno je već momak ovde.

Na kraju krajeva, Todorović ode kao naš otpadak u Zrinjski koji je 5 bodova ispred nas na tabeli i odlično se pokaže , pa zašto bi to nama bilo zabranjeno da s vremena na vrijeme oprobamo i sa takvim igračima?

Pogledajte također šta Široki i Zrinjski konstantno rade, samo vrte igrače između sebe i čekaju da koji eksplodira, svaki prelazni rok jedni iz Zrinjskog u Široki drugi iz Širokog u Zrinjski, pa evo ih trenutno oboje ispred nas na tabeli.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”