FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Svaka čast Juvetu ali Bayo je mnogo jači na svim poljima.
Kako reče @ Centre samo neka nas povrede zaobiđu i idemo u četvrtfinale.
Samo gledam ove parove i žrijeb je loš za osminu finala jer će biti dosta turista u četvrtifnalu.
Kako reče @ Centre samo neka nas povrede zaobiđu i idemo u četvrtfinale.
Samo gledam ove parove i žrijeb je loš za osminu finala jer će biti dosta turista u četvrtifnalu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kad bi sad igrali mi bi hladno ispali, fitnes i forma su nam katastrofa + što su 'talijani uvijek znali igrat protiv svaba. Svakako ćemo biti jači i s manje povreda u februaru tako da bi šanse tada nekako bile 55(60)-45(40)% u našu korist.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Prolaz nebi smijo doći u pitanje samo da budemo zdravi 

hebiga moglo je biti lakše a možda i teže sve u svemu po meni 60-40 omjer u našu korist, treba dati gol u Torinu i
igrati barem 1:1 au revanšu smo onda favoriti, mislim da imamo problem dok je 0:0, i kad uspijemo probiti led bilo kome može biti
i pet razlike a možda će biti neizvjesno do zadnje sekunde a to je varijanta čuvanja blage prednosti, lagana i kilava igra
na sredini ali nadam se najboljem i samo Javija ne zadnjeg veznog pep poslušaj jednom...
igrati barem 1:1 au revanšu smo onda favoriti, mislim da imamo problem dok je 0:0, i kad uspijemo probiti led bilo kome može biti
i pet razlike a možda će biti neizvjesno do zadnje sekunde a to je varijanta čuvanja blage prednosti, lagana i kilava igra
na sredini ali nadam se najboljem i samo Javija ne zadnjeg veznog pep poslušaj jednom...
Ono što mene najviše brine je to što igramo prvu u gostima (ako igramo, nisam siguran), jer sve tekme u gostima, kod Pepa, smo kao zbunjene kokoši. Uvijek su to neke taktičke karafeke i, na kraju, loše odigrane utakmice. Strah me lošeg prvog rezultata protiv Juventusa a protiv njih se teško vaditi u drugoj utakmici. I naravno dominacija kao od prije 3 godine se neće ponoviti.
- IlPrincipino
- Kontakt:
E jbg kao da igrate protiv Rome. Ok reci jaci ali MNOGO jaci i to jos na SVIM poljimaBundesliga je napisao/la:Svaka čast Juvetu ali Bayo je mnogo jači na svim poljima.

Bayo sigurno zasluzuje RESPECT i kada su me pitali i prije pocetka sezone ko ce osvojiti LP rekao sam Bavarci ali Juventus zasluzuje postovanje.
Volio bih da taj tvoj stav imaju i igraci Baye pa da dobiju po pizzi.
Jedan igrac Baye ima taj stav i to je razlog zbog cega sam i prizeljkivao Bayern sto prije.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ma stipu Vidala. Ma nije nešto aman čudno što igrači daju takve izjave. Nas su oprali i Kroos i Švajni iako su tu od malih nogu.IlPrincipino je napisao/la:
Jedan igrac Baye ima taj stav i to je razlog zbog cega sam i prizeljkivao Bayern sto prije.
Pretežak je ovo protivnik za osminu finala, prošlogodišnji finalista, gori bi bio sam PSG zbog nešto jačeg kadra i boljih rezultata ove sezone, mada ja lično mislim da su Juventus i PSG tu negdje.
Napisali ste već, najviše će toga zavisiti od povreda i forme igrača (ekipe) uoči dvomeča. Da se igralo na početku ove sezone, Bayern bi prošao bez primljenog gola jer je Juventus bio očajan, a Bayern fenomenalan, a da se igra danas, situacija bi bila drukčija jer je Juventus zaista odličan, a Bayernova forma je u silaznoj putanji.
Ne treba zavarati ni to što su završili grupu na drugoj poziciji iza Citya, da je Morata bio malo prisebniji u par situacija protiv Seville gdje su odigrali jako dobro iako su izgubili, oni bi završili na prvom mjestu. Citya su taktički nadigrali u obje utakmice.
Napisali ste već, najviše će toga zavisiti od povreda i forme igrača (ekipe) uoči dvomeča. Da se igralo na početku ove sezone, Bayern bi prošao bez primljenog gola jer je Juventus bio očajan, a Bayern fenomenalan, a da se igra danas, situacija bi bila drukčija jer je Juventus zaista odličan, a Bayernova forma je u silaznoj putanji.
Ne treba zavarati ni to što su završili grupu na drugoj poziciji iza Citya, da je Morata bio malo prisebniji u par situacija protiv Seville gdje su odigrali jako dobro iako su izgubili, oni bi završili na prvom mjestu. Citya su taktički nadigrali u obje utakmice.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Mozda se tako ne cini ali najveca nada Juventjsa je Alegri, i on nije takav duduk sto se tice taktike. Odlican je takticar. Vjerovatno zna nase mane, koje ce probati eksploatisati i znat ce postaviti ekipu za nas. Svakako ce morati imati i srece jer mi svakako napravino 20tak sansi i ako po njih krene lose onda mogu imati pravih problema. Nama je bitno da prvi imamo prednlsg i da oni moraju ganjati igru i rezultat.
Nezgodan dvomec sigurno blagi smo favoriti al ne mora to nista znacit juve je opasan sigurno posebno na svom terenu a kako slabo igramo gostujuce utakmice u fazi izbacivanja bice dobro ako izvucemo i minimalan poraz
joj hamo vidi mu glave
70% da cemo proci, a 90 da ispadamo.
sad, ako svi igraci budu u formi, vjerujem da cemo proci.
ali, ako budu falila dvojica ili trojica u napadu, recimo riberi i roben, nama je pusha.
ali, ako budu falila dvojica ili trojica u napadu, recimo riberi i roben, nama je pusha.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ako neko od ove dvojice bude falio Costa/Robben slabiji smo za 20% a ako oba pušiona je stroga. Ključ za razbijanjae njihove odbrane i formacije su krila. Ako to bude falilo biće igra trljanja oko 16 u kojoj nemamo šanse da možemo proći.sekerbay je napisao/la:70% da cemo proci, a 90 da ispadamo.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce svi biti zdravi u oba tima i da ce svi biti u formi da gledamo paklen mec!
Nisam fan davanja procentualne prednosti nekom timu ali ako bih morao onda bi to bilo 65 % Bayern 35 % Juve
Ali do februara jos pun vrag vremena.
Nisam fan davanja procentualne prednosti nekom timu ali ako bih morao onda bi to bilo 65 % Bayern 35 % Juve
Ali do februara jos pun vrag vremena.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Sreća nas ipak ne posluži, lutrija izvuče prošlogodišnjeg finalistu ovog takmičenja i prvaka Italije. S pravom bih rekao, sudar "giganata" evropskog fudbala. Zanimljiv podatak, nakon prošlogodišnjih krugova takmičenja, konačno respektabilan protivnik u ovoj fazi, aludirajući na Donetsk, Arsenal. A također, ponovni međusobni duel, nakon 3 godine, i posljednjeg osvajanja ovog trofeja. Teorija zavjere, hm. 
Kako god, roster gostiju malčice lošiji naspram prošle sezone, odlazak Pirla, Vidala i Teveza, bukvalno prvih XI.

Kako god, roster gostiju malčice lošiji naspram prošle sezone, odlazak Pirla, Vidala i Teveza, bukvalno prvih XI.

#BILDNOTWELCOME
- bavaracmujo
- Kontakt:
Pretezak protivnik, treba iskreno reci juve je najtezi moguci protivnik u ovoj fazi.
Ali nema izgovora za bilo sta ako se zeli do finala protivnik nije bitan, imamo cetri krilna igraca plus gece i ako bi bar dvojica bila 100% spremna mislim da su sanse za prolaz na nasoj strani. Naravno treba nam spreman alaba tiago martinez i nema zime.
Leva i tomica moraju popraviti zicer realizaciju i bez kojekakvih experimenata u formaciji idemo na psg-e.
Ali nema izgovora za bilo sta ako se zeli do finala protivnik nije bitan, imamo cetri krilna igraca plus gece i ako bi bar dvojica bila 100% spremna mislim da su sanse za prolaz na nasoj strani. Naravno treba nam spreman alaba tiago martinez i nema zime.
Leva i tomica moraju popraviti zicer realizaciju i bez kojekakvih experimenata u formaciji idemo na psg-e.
Gazimo ih kao plitak potok.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Takvi kao ti sa tim misljenjem ste mi najdrazinele-BHF je napisao/la:Gazimo ih kao plitak potok.

- anelbavarac
- Kontakt:
Ovaj kampuje na nasoj temi.
nek se zna ko kosi, ko vodu nosi . 

Tako je momce,nele-BHF je napisao/la:Gazimo ih kao plitak potok.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Smijes li ti biti na ovoj temi?IlPrincipino je napisao/la:Takvi kao ti sa tim misljenjem ste mi najdrazinele-BHF je napisao/la:Gazimo ih kao plitak potok.
-
- Kontakt:
Pa Bayo po meni ima najjači tim na svijetu ne treba sputavati ovakav tim i govoriti da ima boljih jer nema.IlPrincipino je napisao/la:E jbg kao da igrate protiv Rome. Ok reci jaci ali MNOGO jaci i to jos na SVIM poljima
Guardiola je to radio protiv Barcelone kada je uzdizao Messija i co a nije trebao.
Za Juventus sam napisao svaka čast ali da je Bayo jači, ne treba tražiti nikakve izlike i umanjivati vrijednost tima.
Za Juventus imam veliko poštovanje i smatram da su dosta dobri, ali naravno s razlogom se nadam prolasku Baye.
Da će biti teške utakmice, naravno to je svima jasno pogotovo igračima. Od onolikih protivnika se dobije Juve ali šta ćemo nema sada jadikovanja.
Ovo si dobro napisao, napokon da se složimo u nečemu. Loši rezultati u gostima se jednostavno moraju popraviti ako Bayo misli osvojiti klempu. Prošle sezone Shakhtar, Porto i Barcelona su bile očajno odigrane utakmice. Ne smije se to ponoviti. Još bih dodao da osmina finala uvijek dođe u nezgodno vrijeme, jer Bundesliga počinje tek krajem januara. Kod Juventusa liga počinje ranije i trebat će vremena da se uigramo i uhvatimo pravi ritam. Da nas Bog pogleda ove godine pa da ne bude puno povreda u presudnim trenucima.muamerc je napisao/la:Ono što mene najviše brine je to što igramo prvu u gostima (ako igramo, nisam siguran), jer sve tekme u gostima, kod Pepa, smo kao zbunjene kokoši. Uvijek su to neke taktičke karafeke i, na kraju, loše odigrane utakmice. Strah me lošeg prvog rezultata protiv Juventusa a protiv njih se teško vaditi u drugoj utakmici.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.