FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 14 dec 2015, 11:39

Ovo mi baš nije jasan potez,ali baš nikako. Simeunović niti je nešto posebno mlad,niti je domaći igrač (dakle zauzima mjesto stranca),niti je igrao skoro polusezonu,niti je neki posebno kvalitetan igrač kakvih nemamo već imamo i u timu i na posudbama;a niti ga je Ješić mogao upratiti pa da ga on nešto posebno traži...
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 14 dec 2015, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 14 dec 2015, 11:51

Meni je deni sejo bucan 2, puno zuji malo meda daje al sto jest jest brz je frajer ko metak pogotovo na kod kontri kad ima prostra vec kad je igrac ispred njega nezna iskoristiti brzinu.
Mislim da bi ga jesic mogao dobro iskoristiti nesto kao almira bekica (ne na beku) Bekic prije nas u zadnjih 5 godina nije igrao dobro kolko igra dobro kod jesica a igrao je i u prosjecnim klubovima zadnja sezona u slobodi isto prosjecna svi smo se pitali sta ce nam ovaj kod nas na pocetku nista posebno (ono malo sto je igrao) a kod jese je procvjetao
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

High

Post Postao/la High » 14 dec 2015, 11:53

Pravimo tim za 4. mjesto. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 14 dec 2015, 11:54

Ljudi mislim da je deni novi vlado zadro ali et nek je sa srecom :salut:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 dec 2015, 12:01

Ako će Hebibović i Purić dobiti nogu, onda je dobar potez ukoliko se Deniju izganja naše državljanstvo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2015, 12:02

silvestar1 je napisao/la:Ljudi mislim da je deni novi vlado zadro ali et nek je sa srecom :salut:
Hvala :(
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 14 dec 2015, 12:04

Hajde pokušajte jednom da ne pametujete '' ovaj valja, ovaj ne ''. Teren je mjerilo za sve pa tako i za njega.

Todorović je otišao u Zrinjski pa mi svi sretni a tamo jedan od najboljih tako da ne pricajte unaprijed jer Simeunović je kod njih bio najbolji igrač šampionske generacije a zašto nije igrao to je pitanje manje, više poznato.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 14 dec 2015, 12:06

Kako bi vjerovao Jesicu kada nije imao priliku ni vidjeti ovog igraca iskreno ne vjerujem da ga je Jesic i doveo.
Nego druga stvar covjek nam napisa da nam je amidza ukinuo pare i to tako lijepo napisa da bi se covjek zamislio da je to nesto dobro i nilakve reakcije ne izazva. Ovdje pisu ljudi bliski upravi par njih a ovi ostali im aplaudiraju samo mi nije jasno jel navijamo za Sarajevo ili upravu. Jer ovo sto se desilo sa obustavljanjem placanja pokazuje da ce biti jos Simeunovica.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 dec 2015, 12:08

Neću da komentarišem Simeunovića, jer ne znam kako će da igra u svetom bordo dresu. Ako se dobro sjetim za oba Bekića recimo se govorilo da su prosjek, te ovaj nije nešto pokazao u Zrinjskom, te u raspaloj Slobodi rijetko pokazao šta... Pa se ispostaviše kakvi se ispostaviše, hendikepirani otišli u Lišticu jer nismo imali Almira recimo, za Barbarića ako se dobro sjećam Head/Shooter je ovdje psovao i prao danima i danima, kako smo doveli nekoga ko nema mjesto u ekipi koja ispod nas rangirana, kako ovo kako ono, a na kraju lik zabio golova koliko Hebibovića, Barića, Berberovića, Ikandea, Radovca, Tatomirovića i Alispahića su zabili skupa.

Ja neću da kažem da vjerujem ni u Ješića, a bome ni u Upravu (pogotovo u Upravu jer su nebrojeno mnogo puta dokazali da su tanki u sportskom segmentu), ali vjerujem u FK Sarajevo i kada sam mogao durati prethodne modele i projekte, mogu vala sačekati ovaj da odigra barem pola sata pa da išta kažem. Koliko smo igrača unaprijed popljuvali, valjda je red da makar dajemo šansu kad je već neko ko vodi nam klub odlučio da ga dovede, give it a shot.
Samo Saraj'vo.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 14 dec 2015, 12:17

hzkosevo je napisao/la:Kako bi vjerovao Jesicu kada nije imao priliku ni vidjeti ovog igraca iskreno ne vjerujem da ga je Jesic i doveo.
Nego druga stvar covjek nam napisa da nam je amidza ukinuo pare i to tako lijepo napisa da bi se covjek zamislio da je to nesto dobro i nilakve reakcije ne izazva. Ovdje pisu ljudi bliski upravi par njih a ovi ostali im aplaudiraju samo mi nije jasno jel navijamo za Sarajevo ili upravu. Jer ovo sto se desilo sa obustavljanjem placanja pokazuje da ce biti jos Simeunovica.
Prijelazni rok jos nije zvanicno ni poceo, tako da prava pojacanja se tek ocekuju.
Nije amidza nista ukinuo. Ne nasjedajte na dusmanske price.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 dec 2015, 12:20

Simeunovic po meni odlican krilni igrac brz kao munja. On i Duljevic po krilima ima da lete i rasturaju u ovoj ligi.
Zna Jesic sta radi.
Sad je prioritet lijevi bek.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 14 dec 2015, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 14 dec 2015, 12:21

Koje dusmanske price pa nas covjek ti to napisa. Prije dva dana samo lijepo upakova duska jurisic ako se ne varam. Ako nesto pisu dusmani i ne citam.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 dec 2015, 12:23

**** te grob raji zinula guzica koga ocekujete da dovedemo ba trebali smo dovest mesuta ozila grejt bejla, ja ne kontam juce su nam pojacanja bila tipa sunjarevic karamatic i slicni po meni simeunovic je zvijer igrac i bezbroj puta je pokazao i to u osrednjoj ekipi svinskog sa dobrim trenerom pripremama bit ce zvijer dajte malo realnosti :thumbdown:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 dec 2015, 12:25

Hahah covjek ima 13 postova i uvjerava nas u price malih plavih. @hzkosevo provaljen si, vrati se svojima .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 14 dec 2015, 12:28

Rule_hz je napisao/la:**** te grob raji zinula guzica koga ocekujete da dovedemo ba trebali smo dovest mesuta ozila grejt bejla, ja ne kontam juce su nam pojacanja bila tipa sunjarevic karamatic i slicni po meni simeunovic je zvijer igrac i bezbroj puta je pokazao i to u osrednjoj ekipi svinskog sa dobrim trenerom pripremama bit ce zvijer dajte malo realnosti :thumbdown:
Jucer si imao vrisle i milionske dugove danas si aktuelni prvak, zaostajes 6 bodova imas Tana i dovodis ovog kloca.

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 14 dec 2015, 12:30

FrancescoTotti je napisao/la:Hahah covjek ima 13 postova i uvjerava nas u price malih plavih. @hzkosevo provaljen si, vrati se svojima .
Procitaj sta je duska jurisic napisao ne zanima me niko od strumfova i ne citam sta pisu pa kpmentiraj onda.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 dec 2015, 12:31

Pa Jesic na preporuku, i pregled utakmica moze dovoditi igrace.Imamo mi trenere koji asistiraju i predlazu Jesicu neke igrace iz lige.I ne samo iz lige vec i iz regije.
Previse ste bukvalno svatili Jesicevu ulogu u dovodjenju igraca.
Sigurno ni juniore ni kadete nije toliko gledao,pa su potpisali za seniore.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 dec 2015, 12:35

hzkosevo je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Hahah covjek ima 13 postova i uvjerava nas u price malih plavih. @hzkosevo provaljen si, vrati se svojima .
Procitaj sta je duska jurisic napisao ne zanima me niko od strumfova i ne citam sta pisu pa kpmentiraj onda.
Daj citiraj ga svega ti jer evo bas sam trazio i nmg da nadjem. Druze duska ti i nije insajder tako da sumnjam da bi on imao te info, a jos vise poznavajuci koliko on voli sarajevo znam da takve stvari ne bi pisao po forumu. Sve i da su istinite!

Tako da molim te da ne prolamas pricu o takvim glupostima koje znamo odakle poticu!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 14 dec 2015, 12:35

Koja kurceva rasprava.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 dec 2015, 12:40

hzkosevo je napisao/la:Kako bi vjerovao Jesicu kada nije imao priliku ni vidjeti ovog igraca iskreno ne vjerujem da ga je Jesic i doveo.

Svaki pravi i iskreni navijac,ce podrzati ovu Upravu taman, kad bi ispali iz ove lige.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, ErosViverosViv, riki46 i 60 gostiju.