Super. Hvala na savjetu.PitarBordo je napisao/la:Tako vam i trebaBeduin je napisao/la:Mi nismo ogranicen klub, uvazavamo sve nacije, vjere i sexualne orijentacije.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Super. Hvala na savjetu.PitarBordo je napisao/la:Tako vam i trebaBeduin je napisao/la:Mi nismo ogranicen klub, uvazavamo sve nacije, vjere i sexualne orijentacije.![]()
Golemo volimo zenski dio te populacije, muskiPitarBordo je napisao/la:Tako vam i trebaBeduin je napisao/la:Mi nismo ogranicen klub, uvazavamo sve nacije, vjere i sexualne orijentacije.![]()
Normalno kad kod nas nema lezbe, sve su dvocijevke i dobijes dvije a trudis se za jednuProbisvjet je napisao/la:Golemo volimo zenski dio te populacije, muskiPitarBordo je napisao/la:Tako vam i trebaBeduin je napisao/la:Mi nismo ogranicen klub, uvazavamo sve nacije, vjere i sexualne orijentacije.![]()
Znaci lesbe
Dodji sebi.Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
Jesa veliki saveznik nas!
Vjeruj, on se zahebava na vas racun. Ziv bio, pa vidio. Zapamti. Kasap je pravi fudbalski alkemicar. Hoce nesto da umuti al' ne zna sta ce dobiti.RuleHz je napisao/la:Dodji sebi.Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
A jesam ocam kontao ti ozbiljan forumaš... Haha.Probisvjet je napisao/la:Vjeruj, on se zahebava na vas racun.
Doduse odbio je vas jer je to bio Musemicev prvi pik ali Sloboda ga nije mogla registrovati...?Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
Ovo ja ozbiljno, bez obzira sto je tema neozbiljna. Zar se vama tako ne cini?PitarBordo je napisao/la:A jesam ocam kontao ti ozbiljan forumaš... Haha.Probisvjet je napisao/la:Vjeruj, on se zahebava na vas racun.
Oni dok skontaju već bude kasno,a sada neka uzivaju u pojačanju iz zrinjeProbisvjet je napisao/la:Ovo ja ozbiljno, bez obzira sto je tema neozbiljna. Zar se vama tako ne cini?PitarBordo je napisao/la:A jesam ocam kontao ti ozbiljan forumaš... Haha.Probisvjet je napisao/la:Vjeruj, on se zahebava na vas racun.
I ja sam ovo cuo, zeljeli su ga ali nemaju pravo registrovati stranog igraca, jeli ovo nesto vezano za njihove dugove ?MortemHz je napisao/la:Doduse odbio je vas jer je to bio Musemicev prvi pik ali Sloboda ga nije mogla registrovati...?Probisvjet je napisao/la:Postavlja se pitanje, ko je platio Jesica da razyebe pite?Trenutno radi na oslabljenju Zrinje.
Registrovali smo Kostica,njega bi isto.MortemHz je napisao/la:100% dogovoreno sve bilo da dodje ali ga nisu mogli registrovati..mozda zato sto je stranac ili se predomislio neko u zadnji trenutak?
Pa bila su vremena kada niste imali za struje platiti pa se hvala Bogu promjenilo kao i kod nas kada nam je bus ostajao bez goriva. Po tvojoj logici treba tapkati u mjestu, izgleda.BitiSrcemVezan je napisao/la:Do juče svšravali na Harisa Redžepija i ono našlo nešto govoriti
Redzepiju je bilo ponudjeno da ostane, medutim on je umislio sebi da je Zeba. Onda smo mu se fino zahvalili i rekli da pronadje bolji ugovor sa drugim klubom. Napominjem, niko ga nije otjerao. Dobro je odigrao u cvaji.BitiSrcemVezan je napisao/la:Do juče svšravali na Harisa Redžepija i ono našlo nešto govoriti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.