Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
^ Drago mi je što kapiten ostaje, drugo od njega nisam ni očekivao
Nemojte ljudi biti skepticni, moguce je Dzeko dodje vama i bilo bi mozda i dobro i za njega i za vas. Dzekina zvanicna cijena je 40 miliona, al tesko da ce iko izdvojiti tolike pare za njega, pa ce kostati vjerovatno 30 miliona il tako nesto. A vjerujem da Liverpool moze platiti recimo 15-20 miliona plus nekog igraca da daju Wolfsburgu, tako da nije nemoguce to.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Vjeruj mi nema sanse da dodje Dzeko...Rafi je zadnje na umu da dovodi napadaca za tolike pare, njemu a i svim nama je u interesu da dovede lijevog beka, pravo lijevo krilo koje ce zamijeniti Rieru te nekog back up napdaca ala Kenwayn JonesRomariooo je napisao/la:Nemojte ljudi biti skepticni, moguce je Dzeko dodje vama i bilo bi mozda i dobro i za njega i za vas. Dzekina zvanicna cijena je 40 miliona, al tesko da ce iko izdvojiti tolike pare za njega, pa ce kostati vjerovatno 30 miliona il tako nesto. A vjerujem da Liverpool moze platiti recimo 15-20 miliona plus nekog igraca da daju Wolfsburgu, tako da nije nemoguce to.

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ako dodje Edin Dzeko u liverpool istetovirat cu njegov lik u dresu liverpoola na ledjima. 

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
hahah, dobar si brate, uskoro ce ledja da ti se rumene, sto od boje dresa, sto od Dzekinih rumenih obraza.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ako dodje Edin Dzeko u liverpool istetovirat cu njegov lik u dresu liverpoola na ledjima.
Salu na stranu, nije bas neka velika sansa da se obistini, al nisu ni nerealne sanse.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Slijedim te i ja ako potpise...Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ako dodje Edin Dzeko u liverpool istetovirat cu njegov lik u dresu liverpoola na ledjima.

Mada mislim, koliko god se nadao da od toga nema nista...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- reds_forever
- Kontakt:
Ma ja mislim da nema nista ode dzeke,prije svega,zato sto mislim da ce torres ostati,a u tom slucaju nece biti 60-70 miliona koje bismo dobili njegovim odlaskom,osim toga,ima par kandidata za odlazak i zahvaljujuci razlozima zbog kojih dugo vremena nisu igrali,necemo ni za njih dobiti Bogzna sto novca.Pojavljivale su se price da ce ameri dati 20 miliona za transfere,a dzekina cijena premasuje tu vrijednost,a mi imamo i drugih pozicija koje nam skripe i za svakog igraca koji ode trebali bi naci dobru zamjenu...
Jedino ako ovog ljeta dodju novi investitori spremni da finansijski podignu klub postoji sansa za dolazak dzeke,mada,ne znam ni zasto bi dolazio u liverpool ako se za njega interesuje milan za koji navija....
Jedino ako ovog ljeta dodju novi investitori spremni da finansijski podignu klub postoji sansa za dolazak dzeke,mada,ne znam ni zasto bi dolazio u liverpool ako se za njega interesuje milan za koji navija....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Berbatov i 32m za Džeku ponudio Manchester. Ako je tačno mislim da je poznat novi klub našeg dijamanta

Iz dana u dan Liverpool pada sve nize , dok svi normalni klubovi uzimaju igrace Rafa idiot benitez prica kako on ima rezultate i zali se ... Arsenal to pametno radi uzme slobodnog odlicnog igraca Chamaka i gotovo , dok je LFC jedino u mogucnosti dovesti kloceve i tu se sve zavrsava ... jedino je bitno da RAFA IMA REZULTAT i da cemo vjerovatno ostati bez Gerrarda ako do kraja SP ne dovedemo 3 provjerena igraca ... i to ce biti RAFIN najbolji REZULTAT, a i u tom slucaju ce Parry biti kriv kada istinski igrac napusti klub zbog debila !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- majestic24
- Kontakt:
Pa nema transfera. Za sada samo dva. Villa u Barcu,Chamak u Arsenal. Ostalo sve stagnira. Mnogi cekaju kraj SP,da se neka nova zvijezda rodi. Dovedite Busqetsa,mislim da je on slobodan igrac. Bolji je od Lucasa 100%Dirk je napisao/la:Iz dana u dan Liverpool pada sve nize , dok svi normalni klubovi uzimaju igrace Rafa idiot benitez prica kako on ima rezultate i zali se ... Arsenal to pametno radi uzme slobodnog odlicnog igraca Chamaka i gotovo , dok je LFC jedino u mogucnosti dovesti kloceve i tu se sve zavrsava ... jedino je bitno da RAFA IMA REZULTAT i da cemo vjerovatno ostati bez Gerrarda ako do kraja SP ne dovedemo 3 provjerena igraca ... i to ce biti RAFIN najbolji REZULTAT, a i u tom slucaju ce Parry biti kriv kada istinski igrac napusti klub zbog debila !
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
mislim da nisi razumio pise da ce DZEKO najvjerovatnije prec u liverpool ako ode TORRES. Dobijemo pare za Torresa (5Xm) dovedemo Dzeku (40m)YNWA je napisao/la:http://www.anfieldroad.com/news/2010052 ... ason.html/reds je napisao/la:Gerrard: "O odlasku nakon SP-a"
Odluka o ostanku, odnosno odlasku past će nakon Svjetskog prvenstva, najavio je Liverpoolov kapetan Steven Gerrard...
29-godišnji veznjak ovogodišnjeg otočkog razočaranja Liverpoola nakon reprezentativne akcije u Južnoj Africi odlučit će o svojoj klupskoj sudbini.
Nakon loše sezone mnogi su skloniji mišljenju kako će kapetan napustiti klub, a sukladno tome stigle su potvrde kako je jedna od zainteresiranih strana Real Madrid.
Razočaran sezonom i osvojenim sedmim mjesto koje Liverpoolu nije osiguralo Europu Gerrard kaže: "Rješenje ovog pitanja, niti ikakvo zamaranje s tim neće se dogoditi prije kraja Svjetskog prvenstva."
"Nakon SP-a mi ostaje tri tjedna odmora za vrijeme kojih ću odlučiti što ću dalje." Osim o nastavku karijere na klupskom planu Gerrard će donijeti i odluku je li vrijeme da se oprosti od nacionalne vrste.
U dresu Liverpoola, u kojem je debitirao 1998. godine, veznjak Engleske osvojio je Ligu prvaka, dva FA kupa i jednako toliko Liga kupa.
opet NOTW, torres ne ide nigdje, para za džeku nemamoRA. je napisao/la:Džeko zamjena za Torresa?
U Liverpoolu su sve spremniji na trenutak koji bi se mogao dogoditi ovog ljeta, a to je odlazak njihovog najboljeg strijelca, španjolskog nogometaša Fernanda Torresa...
Ponude Chelseaja i Manchester Cityja odzvanjaju jer se spominju cifre od 50 milijuna engleskih funti. Liverpool nije imun na tu moguću prodaju jer financijski ne stoji stabilno, a dio zarađenog novca bi mogli utrošiti u nova pojačanja.
Da je Liverpool spreman na odlazak plavokosog Španjolca dokazuju i neki drugi podaci. Klub s Anfielda je sve više angažiran oko dovođenja 24-godišnjeg bosansko-hercegovačkog napadača Edina Džeke, inače igrača Wolfsburga.
Najbolji strijelac bundesligaškog prvaka iz 2009. godine već se duže vrijeme spominje u vidu odlaska iz njemačke lige, ali nitko još nije dovršio posao, velikim dijelom i zbog krutog stava Wolfsburga. No, i novi trener te momčadi, Britanac Steve McClaren, već se izjasnio da ne podržava prodaju Džeke.
Predstavnici Liverpoola trenutačno se nalaze u Sarajevu gdje pregovaraju s Džekinim timom.
http://sportin.ba/tekst.aspx?id=27070
C/P
BOLJE DZEKO ZDRAV NEGO TORRES POVRIJEDEN !
sve je lijepo receno, nema sanse da džeko dođe u liverpoolfanatic je napisao/la:Vjeruj mi nema sanse da dodje Dzeko...Rafi je zadnje na umu da dovodi napadaca za tolike pare, njemu a i svim nama je u interesu da dovede lijevog beka, pravo lijevo krilo koje ce zamijeniti Rieru te nekog back up napdaca ala Kenwayn JonesRomariooo je napisao/la:Nemojte ljudi biti skepticni, moguce je Dzeko dodje vama i bilo bi mozda i dobro i za njega i za vas. Dzekina zvanicna cijena je 40 miliona, al tesko da ce iko izdvojiti tolike pare za njega, pa ce kostati vjerovatno 30 miliona il tako nesto. A vjerujem da Liverpool moze platiti recimo 15-20 miliona plus nekog igraca da daju Wolfsburgu, tako da nije nemoguce to.
ne znam zasto rafa dosad nije doveo turana, princ sa bosfora se sam nudi, nije skup a idealan je za nas
razumio sam, ali od tog nema nista, torres ostaje u liverpoolu, i hvala Bogu na tome, nikad ne bi dao torresa za džeku, tacnije ni za jednog drugog napadacaRA. je napisao/la:mislim da nisi razumio pise da ce DZEKO najvjerovatnije prec u liverpool ako ode TORRES. Dobijemo pare za Torresa (5Xm) dovedemo Dzeku (40m)YNWA je napisao/la:http://www.anfieldroad.com/news/2010052 ... ason.html/reds je napisao/la:Gerrard: "O odlasku nakon SP-a"
Odluka o ostanku, odnosno odlasku past će nakon Svjetskog prvenstva, najavio je Liverpoolov kapetan Steven Gerrard...
29-godišnji veznjak ovogodišnjeg otočkog razočaranja Liverpoola nakon reprezentativne akcije u Južnoj Africi odlučit će o svojoj klupskoj sudbini.
Nakon loše sezone mnogi su skloniji mišljenju kako će kapetan napustiti klub, a sukladno tome stigle su potvrde kako je jedna od zainteresiranih strana Real Madrid.
Razočaran sezonom i osvojenim sedmim mjesto koje Liverpoolu nije osiguralo Europu Gerrard kaže: "Rješenje ovog pitanja, niti ikakvo zamaranje s tim neće se dogoditi prije kraja Svjetskog prvenstva."
"Nakon SP-a mi ostaje tri tjedna odmora za vrijeme kojih ću odlučiti što ću dalje." Osim o nastavku karijere na klupskom planu Gerrard će donijeti i odluku je li vrijeme da se oprosti od nacionalne vrste.
U dresu Liverpoola, u kojem je debitirao 1998. godine, veznjak Engleske osvojio je Ligu prvaka, dva FA kupa i jednako toliko Liga kupa.
opet NOTW, torres ne ide nigdje, para za džeku nemamoRA. je napisao/la:Džeko zamjena za Torresa?
U Liverpoolu su sve spremniji na trenutak koji bi se mogao dogoditi ovog ljeta, a to je odlazak njihovog najboljeg strijelca, španjolskog nogometaša Fernanda Torresa...
Ponude Chelseaja i Manchester Cityja odzvanjaju jer se spominju cifre od 50 milijuna engleskih funti. Liverpool nije imun na tu moguću prodaju jer financijski ne stoji stabilno, a dio zarađenog novca bi mogli utrošiti u nova pojačanja.
Da je Liverpool spreman na odlazak plavokosog Španjolca dokazuju i neki drugi podaci. Klub s Anfielda je sve više angažiran oko dovođenja 24-godišnjeg bosansko-hercegovačkog napadača Edina Džeke, inače igrača Wolfsburga.
Najbolji strijelac bundesligaškog prvaka iz 2009. godine već se duže vrijeme spominje u vidu odlaska iz njemačke lige, ali nitko još nije dovršio posao, velikim dijelom i zbog krutog stava Wolfsburga. No, i novi trener te momčadi, Britanac Steve McClaren, već se izjasnio da ne podržava prodaju Džeke.
Predstavnici Liverpoola trenutačno se nalaze u Sarajevu gdje pregovaraju s Džekinim timom.
http://sportin.ba/tekst.aspx?id=27070
C/P
BOLJE DZEKO ZDRAV NEGO TORRES POVRIJEDEN !
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- the scouser
- Kontakt:
Pa moras ako nista priznat' Rafinu nevjerovatnu sporost u transferima i pregovorima.Covjek je odugovlacio sa svakim igracem sa kojim je pregovarao,zahvaljujuci sporosti smo recimo propustili Barrya za kojeg je trazeno 14M,a platili smo vjecnog bolesnika Aquilanija 20M.YNWA je napisao/la:
sve je lijepo receno, nema sanse da džeko dođe u liverpool
ne znam zasto rafa dosad nije doveo turana, princ sa bosfora se sam nudi, nije skup a idealan je za nas
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Cujem interesujete se za Zigica,navodno dajete Rieru+nesta novca nepise koliko za njega?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
biskvit ako je bolji od Lucasa, ja sam Helenzio Herrera. Sta ti je bamajestic24 je napisao/la:Pa nema transfera. Za sada samo dva. Villa u Barcu,Chamak u Arsenal. Ostalo sve stagnira. Mnogi cekaju kraj SP,da se neka nova zvijezda rodi. Dovedite Busqetsa,mislim da je on slobodan igrac. Bolji je od Lucasa 100%Dirk je napisao/la:Iz dana u dan Liverpool pada sve nize , dok svi normalni klubovi uzimaju igrace Rafa idiot benitez prica kako on ima rezultate i zali se ... Arsenal to pametno radi uzme slobodnog odlicnog igraca Chamaka i gotovo , dok je LFC jedino u mogucnosti dovesti kloceve i tu se sve zavrsava ... jedino je bitno da RAFA IMA REZULTAT i da cemo vjerovatno ostati bez Gerrarda ako do kraja SP ne dovedemo 3 provjerena igraca ... i to ce biti RAFIN najbolji REZULTAT, a i u tom slucaju ce Parry biti kriv kada istinski igrac napusti klub zbog debila !

Pazza Inter amala!!
trebamo dovesti turana.. odlican igrac za nas... inako nam treba jedan svestran vezni igrac... on bi dosta pomogao gerrardu u organizaciji igre...
- mighty_reds
- Kontakt:
ne vrijedi on toliko...mada bi kao backup bio dobarDevil je napisao/la:Cujem interesujete se za Zigica,navodno dajete Rieru+nesta novca nepise koliko za njega?

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Benitez: Menadžeri u Engleskoj nemaju potpunu moć u kreiranju momčadskog rostera, već ovise o klupskom proračunu i izvršnom direktoru koji obavlja pregovore i potpisuje igrače.the scouser je napisao/la:Pa moras ako nista priznat' Rafinu nevjerovatnu sporost u transferima i pregovorima.Covjek je odugovlacio sa svakim igracem sa kojim je pregovarao,zahvaljujuci sporosti smo recimo propustili Barrya za kojeg je trazeno 14M,a platili smo vjecnog bolesnika Aquilanija 20M.YNWA je napisao/la:
sve je lijepo receno, nema sanse da džeko dođe u liverpool
znaci nije problem samo u rafi
koliko se sjecam villa je trazila 18 miliona za barrya, a taj novac nismo bili spremni ponuditi, i zbog toga je propao transfer
Sarajevo i Liverpool
Maxi zabio za Argentinu protiv Kanade u 16 minuti
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
Benitez: Moja je želja dug ostanak u Liverpoolu
Niti izbornička klupa Ujedinjenih Arapskih Emirata, niti Juventus. Rafaela Beniteza i dalje zanima isključivo rad u Liverpoolovoj nogometnoj momčadi, tvrdi sam španjolski stručnjak...
U posljednjih jedanaest sezona Liverpoolova momčad nije bila tako slabo plasirana na kraju engleskog nogometnog prvenstva kao po završetku ove. Zauzeli su sedmo mjesto sa 63 osvojena boda, čak 23 manje od prvaka Chelseaja. Ipak, i to je bilo dovoljno za Europu, pa će "redsi" sljedeće sezone pokušati ostvariti opipljiv rezultat u Europa ligi.
Hoće li im u tome pomoći Steven Gerrard i Fernando Torres, tek će se vidjeti budući da dvojcu pršte ponude sa svih strane.
Ipak, izglednim se čini da će ostati Benitez.
- Mene čudi što se piše o ponudi UAE-a. Priče samo nadiru, a jedina je prava istina ta da sam ja sretan u Liverpoolu. Želio bih, ukoliko je to moguće, još dugo ovdje ostati - veli Španjolac.
Blago nama !
Niti izbornička klupa Ujedinjenih Arapskih Emirata, niti Juventus. Rafaela Beniteza i dalje zanima isključivo rad u Liverpoolovoj nogometnoj momčadi, tvrdi sam španjolski stručnjak...
U posljednjih jedanaest sezona Liverpoolova momčad nije bila tako slabo plasirana na kraju engleskog nogometnog prvenstva kao po završetku ove. Zauzeli su sedmo mjesto sa 63 osvojena boda, čak 23 manje od prvaka Chelseaja. Ipak, i to je bilo dovoljno za Europu, pa će "redsi" sljedeće sezone pokušati ostvariti opipljiv rezultat u Europa ligi.
Hoće li im u tome pomoći Steven Gerrard i Fernando Torres, tek će se vidjeti budući da dvojcu pršte ponude sa svih strane.
Ipak, izglednim se čini da će ostati Benitez.
- Mene čudi što se piše o ponudi UAE-a. Priče samo nadiru, a jedina je prava istina ta da sam ja sretan u Liverpoolu. Želio bih, ukoliko je to moguće, još dugo ovdje ostati - veli Španjolac.
Blago nama !

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.