FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kompas je kupljen u Pennyju, samo 4.60 KM, ali još nije uručen 

Obaveze, prijatelju. Slabije se javljam i pišem, ali citam i vecinom sve upratim.BitiSrcemVezan je napisao/la:Gdje si ba buraz, što se to slabo javljaš, nismo zakrvili odavno?miden je napisao/la:Bezveze zajebancija, meni stvarno nije smiješno.
Morao sam reagovati, jer stvarno Rustemovic ne zaslužuje ovo pljuvanje. Nije ovo neka kvalitetna zezancija, ovo je pljuvanje i raja vremenom stvori lošu sliku o tom liku ili ga uzme na zub. Naravno da njegova karijera ne zavisi od ovog foruma i naših mišljenja, ali neke stvari uticu. Dzoker me malo iznenadio, baš zato što se u vecini slucajeva slažem sa njegovim mišljenjem.
Das Ist Walter
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
e i ako nabavi kakav kompas kormilo neće da ga hebešSteph je napisao/la:Kompas je kupljen u Pennyju, samo 4.60 KM, ali još nije uručen
Haman ko sa mnommiden je napisao/la: Obaveze, prijatelju. Slabije se javljam i pišem, ali citam i vecinom sve upratim.
Morao sam reagovati, jer stvarno Rustemovic ne zaslužuje ovo pljuvanje. Nije ovo neka kvalitetna zezancija, ovo je pljuvanje i raja vremenom stvori lošu sliku o tom liku ili ga uzme na zub. Naravno da njegova karijera ne zavisi od ovog foruma i naših mišljenja, ali neke stvari uticu. Dzoker me malo iznenadio, baš zato što se u vecini slucajeva slažem sa njegovim mišljenjem.

1946
Svi zaslužuje pljuvanje i samo treba pljuvati. 

Ah, pa...BitiSrcemVezan je napisao/la:Why always you?uNbx je napisao/la:Pricajte vi qrcu, prije par mjeseci ste vecina cvilili kako ne vidite borbu i ostavljanje srca na terenu kod igraca, kako vam je bitnije prolijevanje znoja u svetom dresu za sveti klub, i onda se udara po Rustemu, koji je jedan od par momaka koji svaku utakmicu propisaju majcino mlijeko na terenu. Ako trebam birati izmedju njega i nekog boliqrca koji uradi nesto maestralno svaku petu utakmicu jer mu se malo pocne igrat, biram prvu opciju vazda. I ne znam sto se toliko zakucava njegova mogucnost za napretkom. Jos uvijek je mlad i moze podosta poboljsati svoje kvalitete, nije mu 35 godina.![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja protiv Duljevica nikad nista nisam rekao jer momak zna, samo mu je trebalo usmjerenje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx, nemoj da uvodim drasticne mjere..sto ti to treba u zivotu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko je diro okanoooMortemHz je napisao/la:uNbx, nemoj da uvodim drasticne mjere..sto ti to treba u zivotu?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Ko je diro okanoooMortemHz je napisao/la:uNbx, nemoj da uvodim drasticne mjere..sto ti to treba u zivotu?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kasap ne racuna vise na Velkoskog u prvoj postavi izgleda

- FrancescoTotti
- Kontakt:
AmiiiiiiiinMortemHz je napisao/la:Kasap ne racuna vise na Velkoskog u prvoj postavi izgleda![]()

Dosta vise kurcobolje! Nek sad ide u split gledat svoje voljene.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Delač
Bekić
Stepanov
Barbarić
Kadušić
Redžić/Emerson
Radošević
Duljević
Aleksandrov
Vukušić
Cézar

Bekić
Stepanov
Barbarić
Kadušić
Redžić/Emerson
Radošević
Duljević
Aleksandrov
Vukušić
Cézar

Mokri snovi svih pitara..MortemHz je napisao/la:Delač
Bekić
Stepanov
Barbarić
Kadušić
Redžić/Emerson
Radošević
Duljević
Aleksandrov
Vukušić
Cézar
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kupio bih 11 dresova, od svih da imam i pravio 11 sinova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ja bih printao dresove od Emersona i familiji poklanjao. Ovim sto su komuniste bi na dres napisao Tito, a ovim sto su zeleni bi napisao Reis i svi zadovoljni. Pa tacno covjek ima i ime da ujedini nasu raju. Zivio Emerson Reis Tito!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A o tim mjerama je rijec znaciMortemHz je napisao/la:Kasap ne racuna vise na Velkoskog u prvoj postavi izgleda![]()

Alal ti vera Kasape

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
joker90 je napisao/la:Ja bih printao dresove od Emersona i familiji poklanjao. Ovim sto su komuniste bi na dres napisao Tito, a ovim sto su zeleni bi napisao Reis i svi zadovoljni. Pa tacno covjek ima i ime da ujedini nasu raju. Zivio Emerson Reis Tito!

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Je li to LeonMortemHz je napisao/la:Delač
Bekić
Stepanov
Barbarić
Kadušić
Redžić/Emerson
Radošević
Duljević
Aleksandrov
Vukušić
Cézar

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Ja bih printao dresove od Emersona i familiji poklanjao. Ovim sto su komuniste bi na dres napisao Tito, a ovim sto su zeleni bi napisao Reis i svi zadovoljni. Pa tacno covjek ima i ime da ujedini nasu raju. Zivio Emerson Reis Tito!

Samo Saraj'vo.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HavAArius, mosarajvosa83, ristagrad, robertkosar, TETRAPAK, Vanja8 i 84 gosta.