Football Manager 2016

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Maksuz
Kontakt:

Re: Football Manager 2016

Post Postao/la Maksuz » 11 dec 2015, 11:18

Jaozinho22 je napisao/la:Mogul transferi majstore...vidim Stanu i Muslimovića od novih...
Naravno

Gore je prošla sezona gdje sam uzeo titulu, a ovo ispod trenutna, tek počela.
(ako imaš neke prijedloge, ko se može jeftino kupiti, saopšti) :D

slika

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 11 dec 2015, 11:38

Hajd kad dodjem s dzume slikat ću ti moje transfere al s Fm15 pa vidi odgovara li ti sta :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 11 dec 2015, 13:28

Jaozinho22 je napisao/la:Hajd kad dodjem s dzume slikat ću ti moje transfere al s Fm15 pa vidi odgovara li ti sta :)
Hajd ja sam dosao i vratio se na pos'o a tebe nema :mrgreen:

I ovo je fm15 :opaopa:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 dec 2015, 13:16

Na 15-ci Zebu dovedi, bar na onom Mourinhovom updateu... Ja sam evo pri kraju 1. sezone sa FKS, doveo ga na polusezoni jer mi je trebala desetka, rešeta. :D
1946

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 12 dec 2015, 14:39

BitiSrcemVezan je napisao/la:Na 15-ci Zebu dovedi, bar na onom Mourinhovom updateu... Ja sam evo pri kraju 1. sezone sa FKS, doveo ga na polusezoni jer mi je trebala desetka, rešeta. :D
Kod mene Asmir Suljić rešeta....već četvrta sezona nema ocjene ispod 7,3....prezadovoljan sam :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 12 dec 2015, 15:47

http://fmbosnia.net/index.php/board,403.0.html Ako neko zeli FM i ima vremena, a nije u mogucnosti nabaviti, moze se prikljuciti jednom od nasih timova :D Dobijate offline verziju FM16 ....
Amer Dupovac!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 dec 2015, 19:11

Rahmaa, kad ce vise BH liga?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 12 dec 2015, 19:25

Ne mogu ti nista sa sigurnoscu reci. Meni je ovaj sto pravi govorio svake sedmice, da ce do kraja sedmice :D Rekao je da je glavni dio zavrsen, tj. pravila. Sada ide doradjivanje i valjda ce to biti to, jbg.
Amer Dupovac!

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 12 dec 2015, 20:30

BitiSrcemVezan je napisao/la:Na 15-ci Zebu dovedi, bar na onom Mourinhovom updateu... Ja sam evo pri kraju 1. sezone sa FKS, doveo ga na polusezoni jer mi je trebala desetka, rešeta. :D
Ne pušta ga sloboda ****

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 dec 2015, 20:49

E jbga, ja evo maksuz sad uđoh u FM da vidim koliko sam ga platio, meni ga Sloboda pustila za 300k eura. Mada iskreno i da su više tražili ja bih vjerovatno iskeširao, pogotovo da sam znao da je ovakva mašina, jer mi je očajnički trebao njegov tip igrača, jednu jedinu desetku sam imao u ekipi a to je bio Alispahić koji je imao tešku povredu, a ne bi mi bio ni problem više iskeširati jer sam u prvoj sezoni odmah nekako upao u grupe EL a i Tatomirovića sam prodao nekakvim Arapima (Al-Hilal čini mi se) za 3.5 miliona eura :) Praktički Zeba mi je i jedino pojačanje za cijelu prvu sezonu, s obzirom da sam na ostalim pozicijama i prebukiran.

Fakat nisam loš za sad, ovo mi je praktički prva karijera koju se trudim da malo ozbiljnije igram, do sad sam znao čisto onako reda radi imati instalirane neke serijale FM-a na računaru, ponekad nešto malo odigrati sa tuđim taktikama i za čas bi mi dosadilo ni sezonu završio ne bi... Nedavno mi prahnu da zaigram opet, instalirao ponovo 15-ku, navrnuo onaj dodatak od Mourinha i grafiku od FMB-a i sad za sad mi fino ide, odlučio sam da ću ići 'pošteno' i biti 'sam svoj majstor' što se taktike tiče pa kud puklo da puklo... :mrgreen:

Samo, duduk sam totalni što se treninga tiče, vrtim one generalne treninge samo mada i njih često prepustim asistentu, individualne mi skroz vodi pomoćnik, ja oko toga beknut ne znam... Ima li tu neko par savjeta ko je malo stručniji od mene, pogotovo što se tiče razvoja mladih igrača, kako to ide i šta mi je raditi, ja jedino što znam je dati im tutora kada mi neko od asistenata predloži i dati im profesionalni ugovor? :mrgreen:
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 12 dec 2015, 22:57

Za razvoj mladih igraca ti je naci jednog dobrog igraca koji ima dobru ocjenu Determination i staviti ga za tutora tom igracu. Samo pazi da taj mladji igrac nema veci Determination od tutora :D
Amer Dupovac!

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 13 dec 2015, 14:19

BitiSrcemVezan je napisao/la:E jbga, ja evo maksuz sad uđoh u FM da vidim koliko sam ga platio, meni ga Sloboda pustila za 300k eura. Mada iskreno i da su više tražili ja bih vjerovatno iskeširao, pogotovo da sam znao da je ovakva mašina, jer mi je očajnički trebao njegov tip igrača, jednu jedinu desetku sam imao u ekipi a to je bio Alispahić koji je imao tešku povredu, a ne bi mi bio ni problem više iskeširati jer sam u prvoj sezoni odmah nekako upao u grupe EL a i Tatomirovića sam prodao nekakvim Arapima (Al-Hilal čini mi se) za 3.5 miliona eura :) Praktički Zeba mi je i jedino pojačanje za cijelu prvu sezonu, s obzirom da sam na ostalim pozicijama i prebukiran.

Fakat nisam loš za sad, ovo mi je praktički prva karijera koju se trudim da malo ozbiljnije igram, do sad sam znao čisto onako reda radi imati instalirane neke serijale FM-a na računaru, ponekad nešto malo odigrati sa tuđim taktikama i za čas bi mi dosadilo ni sezonu završio ne bi... Nedavno mi prahnu da zaigram opet, instalirao ponovo 15-ku, navrnuo onaj dodatak od Mourinha i grafiku od FMB-a i sad za sad mi fino ide, odlučio sam da ću ići 'pošteno' i biti 'sam svoj majstor' što se taktike tiče pa kud puklo da puklo... :mrgreen:

Samo, duduk sam totalni što se treninga tiče, vrtim one generalne treninge samo mada i njih često prepustim asistentu, individualne mi skroz vodi pomoćnik, ja oko toga beknut ne znam... Ima li tu neko par savjeta ko je malo stručniji od mene, pogotovo što se tiče razvoja mladih igrača, kako to ide i šta mi je raditi, ja jedino što znam je dati im tutora kada mi neko od asistenata predloži i dati im profesionalni ugovor? :mrgreen:
Probat ću sa zebom na polusezoni, a sve ostalo mi je isto kao i kod tebe, prvi fm serijal da ga igram full i kako treba, jedino mi se zna desit kreš pa moram ponoviti, sad sam im'o situaciju u kupu da sam otreso zrinjskoga 1-4, i u revanšu stavim II tim i dobiju me 0-3, kad ono penali :crazy:

Što se tiče taktika i to, kad sam tek krenuo igrati ovaj i sa tim dodatkom, znači borio se za opstanak i dobijem otkaz, ovo je drugi sejv i sve fino polako po par tekmi dnevno, ne silim ga.

Ako ti nije frka poslati tu FMB grafiku, monotono mi ovo baš.

il' ako ima neko skin odŽelje

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 dec 2015, 17:28

Ma i ja po 2-3 tekma bacim dnevno, niti više mogu zbog vremena, niti mi se igra više, kad bih ga što kažeš počeo siliti dodijalo bi mi odma... Ovako ga fino meračim :mrgreen:

A grafiku uzmi sa FM Bosnia foruma, registruj im se i skini, ja koristim facepack i dresove koje su uradili za FM 16 i super rade.
1946

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 13 dec 2015, 20:15

Sto se tice nase lige bolje da ste izbacili jednu verziju pa da ljudi mogu vam ukazati na greske, ovako cete je usminkati skroz a mozda bude nekih bas gresaka i ispast cete levati klasicni... ali eto helem nejse
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2016

Post Postao/la AsharaK » 13 dec 2015, 20:30

Moggiano je napisao/la:Sto se tice nase lige bolje da ste izbacili jednu verziju pa da ljudi mogu vam ukazati na greske, ovako cete je usminkati skroz a mozda bude nekih bas gresaka i ispast cete levati klasicni... ali eto helem nejse
Cemu to? Izvoli napravi ako ti de ne svidja. Ako vec momci rade, rade to profesionalno, i ovo sto rade je veliki pomak u odnosu na ono prije. :)
Bolje podrzati ih na njihovom forumu gdje se bore da se nadjemo po defaultu u FMu nego takve poruke. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Moggiano
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2016

Post Postao/la Moggiano » 13 dec 2015, 20:34

AsharaK je napisao/la:
Moggiano je napisao/la:Sto se tice nase lige bolje da ste izbacili jednu verziju pa da ljudi mogu vam ukazati na greske, ovako cete je usminkati skroz a mozda bude nekih bas gresaka i ispast cete levati klasicni... ali eto helem nejse
Cemu to? Izvoli napravi ako ti de ne svidja. Ako vec momci rade, rade to profesionalno, i ovo sto rade je veliki pomak u odnosu na ono prije. :)
Bolje podrzati ih na njihovom forumu gdje se bore da se nadjemo po defaultu u FMu nego takve poruke. :)
ma jbg druze pratim fmbosniu od 2008-e i bio sam aktivan forumas, ali dojadilo mi vise svaki dan ulaziti ovdje i gledati je li izaslo... nemojte me pogresno shvatiti
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Maksuz
Kontakt:

Post Postao/la Maksuz » 13 dec 2015, 20:50

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma i ja po 2-3 tekma bacim dnevno, niti više mogu zbog vremena, niti mi se igra više, kad bih ga što kažeš počeo siliti dodijalo bi mi odma... Ovako ga fino meračim :mrgreen:

A grafiku uzmi sa FM Bosnia foruma, registruj im se i skini, ja koristim facepack i dresove koje su uradili za FM 16 i super rade.

Ma imam ja grafike (dresovi, grbovi i facepack) al' nikako da uganjam SKIN neki dobar, nekad davno sam naletio na neki Željin. e sad ne znam naći

Ako neko ima neki relativno dobar skin, nek proslijedi :opaopa:

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2016

Post Postao/la AsharaK » 13 dec 2015, 20:53

Moggiano je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
ma jbg druze pratim fmbosniu od 2008-e i bio sam aktivan forumas, ali dojadilo mi vise svaki dan ulaziti ovdje i gledati je li izaslo... nemojte me pogresno shvatiti
Ma uredu je brate, ali svaka cast momcima stvarno. Jedva cekam da vidim sta su spremili. Preporucujem svima da se registruju na fmbosnia, da malo poguramo :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 dec 2015, 22:30

Maksuz je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma i ja po 2-3 tekma bacim dnevno, niti više mogu zbog vremena, niti mi se igra više, kad bih ga što kažeš počeo siliti dodijalo bi mi odma... Ovako ga fino meračim :mrgreen:

Ma imam ja grafike (dresovi, grbovi i facepack) al' nikako da uganjam SKIN neki dobar, nekad davno sam naletio na neki Željin. e sad ne znam naći

Ako neko ima neki relativno dobar skin, nek proslijedi :opaopa:
Ja koliko ti viđoh na onim slikama dresovi su ti bili stari, tj. prošlosezonski, a za facepack ne znam. :D

A što se skina tiče, ako šta naletiš fino ne libi se da i meni proslijediš, ako ništa da malo onaj defaultni zamjenim.
1946

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.