Vidi stvarno, moja greska, hvala na napomeniDonnie Darko je napisao/la:Promašio si temu.milanist je napisao/la:6b - rope
4b - faraonTM
3b - Rob do Bagro
2b - L'avvocato
1b - Marshal

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidi stvarno, moja greska, hvala na napomeniDonnie Darko je napisao/la:Promašio si temu.milanist je napisao/la:6b - rope
4b - faraonTM
3b - Rob do Bagro
2b - L'avvocato
1b - Marshal
Ful'o si temu. Pretpostavljam da su ti ono 'kante'.let3 je napisao/la:
kakve ba kantemessilla je napisao/la:Ful'o si temu. Pretpostavljam da su ti ono 'kante'.let3 je napisao/la:![]()
let3 je napisao/la:kakve ba kante![]()
ništa ja nisam ful'o![]()
ko se tuče taj volimessilla je napisao/la:let3 je napisao/la:kakve ba kante![]()
ništa ja nisam ful'o![]()
![]()
Znam da si se par puta zakačio sa @Lillardom i da ti je bio na listi gnjavatora čini mi se. Ili sam ja nešto utripov'o yebeš ga.![]()
i[Believe (ex. Volim_Liverpool) 5 bodova - izuzetno objektivan forumaš, realan, neopterećen, sa izrazitim sposobnostima psihološkog profiliranja ostalih forumaša ; u potpunosti uspješno praktički implementirao korelaciju između pisanja o Premiershipu i prilaženju ženama u stvarnom životu
BluesForever - 4 boda - sjajan fudbalski znalac, precizni, koncizni i dubokoumni komentari, pronicljiv i konkretan, uvijek usredotočen u samu srž rasprava; dosljedan pri podršci pojedinim igračima
gio10 - 3 boda - podforumski logičar, John Locke i Francis Bacon EPL logike i zaključivanja, krema podforuma
Cautinho - 2 boda - neponovljivi fudbalski romantik koji teži tradicionalnim fudbalskim vrijednostima i principima, dosljedan i konstantan, nepokolebljiv i izrazito čvrstih stajališta i uvjerenja, privržen isključivo jednom timu; ne voli gloryhuntere
Otelo - 1 bod - teška srca samo jedan bod za ovog sjajnog momka, ali konkurencija je ogromna, a bodova tako malo; uvijek argumentovan, veže se striktno uz činjenice i nije sklon greškama; uzor ostalima u poznavanju fudbalske materije
Slijedom gore navedenog, a u skladu sa činjenicom da sam čovjek izuzetno čvrstih principa i nemjerljivog dostojanstva, moj ovogodišnji izbor za forumaša godine će se tek djelimično izmijeniti. Naime, uslijed poremećaja uzrokovanog nešto slabiom forumskom aktivnošću dvojice lauerata iz gorespomenute liste, primoran sam privremeno ih odstraniti iz iste, no neka ne budu utučeni i neka znaju da redovno mislim na njih i da će se uz malo truda u narednoj godini, bez problema vratiti u top5 najboljih. Moj ovogodišnji izbor za najbolje i najgore korisnike je specifičan i po tome što ćemo po prvi put imati kandidata i na jednoj, i na drugoj listi, uslijed očigledno (minimalno)bipolarnog poremećaja jednog od korisnika. No, o tome više u narednim redovima. Opis korisnika će se tek neznatno nadopuniti, budući da su im glavne prednosti zbog kojih su došli na vrh najbolji ostale iste. Dakle krenimo:
Believe (ex. Volim_Liverpool) 6 bodova - izuzetno objektivan forumaš, realan, neopterećen, sa izrazitim sposobnostima psihološkog profiliranja ostalih forumaša ; u potpunosti uspješno praktički implementirao korelaciju između pisanja o Premiershipu i prilaženju ženama u stvarnom životu. Prošlogodišnji forumaš godine po mom izboru je i u ovoj, odlazećoj, 2014. nastavio sa preciznim psihološkim dijagnozama korisnika, bez trunke uhođenja ili zadiranja u privatnih život istih. Trijumfirao je i na katedri Osnova forumarenja, pri čemu se istakao kao vrhunski stručnjak u detektovanju broja naloga određenih korisnika. Principijelnost u simpatisanju isključivo Liverpoola u BPLu, je ostala na izvanrednom nivou, pri čemu se prisustvo simpatija prema Manchester Cityu ili Chelseaju u momentima kada Liverpool nema rezultatske aspiracije (dakle uvijek?) svelo na tragove - valja zabilježiti da je to jedan trend koji krasi sve forumske skauzere
BluesForever - 4 boda - sjajan fudbalski znalac, precizni, koncizni i dubokoumni komentari, pronicljiv i konkretan, uvijek usredotočen u samu srž rasprava; dosljedan pri podršci pojedinim igračima. Korisnik BluesForever je nastavio sa semantičkim, morfološkim i sintaktičkim trijumfima i ove godine. Nemoguće ga je uhvatiti na pogrešnoj nozi, uvijek staložen i sa planom B u pozadini. Kompletan, univerzalan i svevremenski korisnik.
Caeruleus - 3 boda - Udarna snaga chelseajevaca u prošloj godini. Došao iznenada, nikada prije registrovan na ovaj forum, osvježio je čitav BPL podforum. Poznat po savršenom poznavanju informacija vezanih za Premiership, nije znao za grešku čitavu godinu. Takođe, dalo se primjetiti da je očigledni protivnik istovremenog korištenja opojnih sredstava i pisanja na forumu.
gio10 - 2 boda - podforumski logičar, John Locke i Francis Bacon EPL logike i zaključivanja, krema podforuma. Nakon uspješne izrade jednog ultimativnog korisničkog naloga, a u nedostatku ambicija na istom, uslijed dostignutih svih mogućih forumskih ciljeva, odlučio se okušati pod pseudonimom, na kojem je nastavio dominirati na svim forumskim poljima, čime je još jednom potvrdio svoju veličinu. Kako nisam svemoguć i sveprisutan, moram priznati da nisam do kraja ispratio njegov ovogodišnji forumski učinak, tako da mu moram dodijeliti jedno mjesto niže u odnosu na prošlogodišnje, s nadom da mi to neće uzeti za zlo i da ćemo ostati u dosadašnjim odličnim forumskim odnosima.
Virtual- 0.5 boda - Forumski uzor mnogima, posebno reprezentativnim fanovima. Dosljedan jednom stavu i nepokolebljiv u branjenju istog. Jako dobar u procjenama i nije se moglo desiti da pogriješi u procjenama trenerskih kvaliteta reprezentativnog ranga. Oduševljavao je široke narodne forumske mase argumentovanim raspravama, a generalno je bio nesklon tračanju forumaša i mahalsko/bapskim pričama. U borbi za jedan cijeli bod ga je mučki pokrao onaj prvi Virtual, koji se s vremena na vrijeme uključivao na forum.
mislim da je aktivnost pala na forumu uopćeno ove godine.. (tako se čini).. barem znam za sebe da sam ove godine jako malo pisao a isto i nisam puno čitao po forumu. kvalitet diskusije je nekako pao, pogotovo na pdf-u reprezentacija BiH, tako da sam i prestao čitati.. uvijek iste glupe rasprave, malo šta pametnog i zanimljivog za pročitati.Virtu4l je napisao/la:Prošle godine smo nakon tri dana imali 111 glasača, a ove 73.
Kanta sad ima 43 a prošle godine smo nakon tri dana imali 101.
Zabrinjavajuće
bit će dobro ako na 100 naguramo uopšteVirtu4l je napisao/la:Prošle godine smo nakon tri dana imali 111 glasača, a ove 73.
Kanta sad ima 43 a prošle godine smo nakon tri dana imali 101.
Zabrinjavajuće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.