Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ovo u phoenixu obicna zbrka. Imaju bekove koje rade sta hoce dok ostali trckaraju i dobiju loptu kad ovi odluce da ne idu pod kos. Vuku brz tempo i ne znaju pametno graditi napad a zato ih protivnicka strana trpa kosevima prije nego ovi i postave odbranu. Od glave i pocinje da smrdi ekipa i Hornaceku treba dati otkaz.
-
- Kontakt:
BravoMkey4nba je napisao/la:Ovo u phoenixu obicna zbrka. Imaju bekove koje rade sta hoce dok ostali trckaraju i dobiju loptu kad ovi odluce da ne idu pod kos. Vuku brz tempo i ne znaju pametno graditi napad a zato ih protivnicka strana trpa kosevima prije nego ovi i postave odbranu. Od glave i pocinje da smrdi ekipa i Hornaceku treba dati otkaz.

Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 12 dec 2015, 05:42, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- King_James
- Kontakt:
Svaka cast ovom Bledsoe-u dobar je igrac, al brate ovu je utakmicu on izgubio veceras sa brdo promasenih zicera i izgubljenih lopti pred sami kraj 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Mirza ponovo pruzio dobru partiju sa 15 poena i 6 skokova uz 40% suta za 3. Oni izgleda namjerno hoce da gube, neshvatljivo je kako glupo odigraju zavrsnicu utakmice. Da Mirza ne pogodi ono protiv Bikova Hornaceku bi se sad stolica opasno tresla.
Nastavio konstantu 15 p,6 reb,2 as,za 3 poena 40%.Sljedecu protiv Minesote ocekujem da procepi jednu sa 30 poena,zanimljiv matchup ce biti sa KG i pogotovo sa Bjelicom jer i srbin ulazi sa klupe pa ce cuvati jedan drugog najveci dio utakmice.
Sunsi jednostavno nemaju ritma u igri. Dobar tim u napadu ima sigurno desetak dodavanja gdje lopta kruzi i trazi se otvaranje, igraci izlaze iz bloka i trazi se otvoren sut. Kod njih se napad odvija uz par blokova i pick and rollova uz par dodavanja i to je to. Nemaju pravog post up igraca koji je odlican u igri ledjima prema kosu koji ce traziti udvajanje gdje bi ovaj vracao loptu nazad i gdje bi se imao otvoren sut sa distance. Ova njihova kodarka je nedefinisana kosarka u biti gdje bekovi rade sta hoce i nabijaju sebi statistiku.
Samo imam veliku zelju da odgledam jedan eurobasket u nasem najacem sastavu sa ovakvim Mirzom...samo me zanima nasta bi to izaslo...nadam se 2017 godine 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bravo Mirza.
San me prevari na poluvremenu sinoć.
Vidim Mirza nastavlja u dobrom ritmu što je odlično.
Vidim Mirza nastavlja u dobrom ritmu što je odlično.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sinoć(jutros) komentator na SK odjavljuje utakmicu Brooklin-L.A. Cliperrs i govori večeras u 21 i 30 Minnesota protiv Phoenixa, Nemanja Bjelica protiv Mirze De(vjerovatno htio reči Delibašića)...Teletovića.
Mirza pravo podigao nivo igre u posljednje vrijeme. bit će zanimljivo večeras. već drugu nedjelju u ovo popodnevnom terminu u Americi, a tako i nama u odgovarajućem terminu za normalno odgledavanje i normalan odlazak na spavanje i odlozak na posao.
Mirza pravo podigao nivo igre u posljednje vrijeme. bit će zanimljivo večeras. već drugu nedjelju u ovo popodnevnom terminu u Americi, a tako i nama u odgovarajućem terminu za normalno odgledavanje i normalan odlazak na spavanje i odlozak na posao.

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- storm_raider
- Kontakt:
Napokon da s podocnjacima ne idem na posao.
Idemo Mirzete, sekunde se broje!

Sport je lijek za tijelo i duh.
Inace obicno podbaci u ovim terminima, nadajmo se da nece to veceras biti slucaj...
Stvarno je dobar u ovih zadnjih 10tak partija, upoznao je grad i igrace i nema sta, svi koji smo vikali karma is ravaku mozemo pojest g.ovno (s apetitom, naravno)

Stvarno je dobar u ovih zadnjih 10tak partija, upoznao je grad i igrace i nema sta, svi koji smo vikali karma is ravaku mozemo pojest g.ovno (s apetitom, naravno)

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hvala bogu.cipiripi je napisao/la:Veceras protiv Minnesote na SK2 u 21:30

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajmooooo Mirzaaaa 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- BlueBosnian
- Kontakt:
U svakom slučaju prijatno momci..
ups, mod..
Šta ima, kako si?

ups, mod..

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
očekujem da ide 20+, vrijeme je za jednu jaču tekmu, ovo oko 15 poena mu je postalo standard
Veceras se vraca Chandler, vidjet cemo kako ce se to odraziti na minutazu
Jos pola sata

Jos pola sata

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.