Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Pozvan je za sutra, mada bih volio da ode u Werder i izbori se za minute. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
On bi se mogo izborit za minute u kakvom prosjecnom "sporu" ili u nekoj osrednjoj europskoj ligi.Daleko je on od liga petice i to je davno postalo ocito
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Nama su problem ovi iznadprosjecni od kojih rijetko kad ima koristi i u slabijim utakmicama a o jakim da ne govorim. U prvom redu Miki Pjanic a od ovog ciklusa i Begovic.DonCorleone je napisao/la:To sto nama igraci igraju za reprezentaciju koji se ne nalaze ni na tribinama svojih klubova ustvari sve govori o nama. MRTVI PROSJEK. Lulic, Visca, Sunjic, Vranjes, Mujdza, Tino, Medunjanin, Hajrovic, Zukanovic. Sve prosjecni i ispodprosjecni igraci od kojih manje vise nema nikakve koristi u ozbiljnim utakmicama.obagol je napisao/la:O Izetu ne treba uopste pricati dok ne odigra barem polusezonu standardno i bude imao neki ucinak. Trenutno se lik fudbalom bavi amaterski i ni u kom slucaju ne smije biti u bilo kakvim kombinacijama oko pozivanja. Ako u sljedecim kvalama budemo gledali kroz prste igracima tipa Hajrovic i Medunjanin, mozemo opet plasman slobodno zaboraviti
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Da ga barem uvede zadnjih 10tak minuta.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Taman se zaletio bio reko evo ga prodor, izgubi loptu, kontra, crveni.. jaoo haha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- DonCorleone
- Kontakt:
Nama su problem i jedni i drugi. Sta imas od iznadprosjecno dobrog igraca koji se ne uklapa u sistem? Nista. Shvatam ja to sve, samo gledam na cijelokupan problem dublje i vidim da reprezentacija jednostavno nema kapacitet da ispuni ocekivanja navijaca u globalu a to ponajvise radi hrpe prosjecnih i ispodprosjecnih igraca. Mozemo bljesnuti ali necemo imati kontinuitet.Bolanos je napisao/la: Nama su problem ovi iznadprosjecni od kojih rijetko kad ima koristi i u slabijim utakmicama a o jakim da ne govorim. U prvom redu Miki Pjanic a od ovog ciklusa i Begovic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Stani, stani, stani... Zar nije bila prica da imamo top ekipu samo treba drugi selektor a ne Pape i imamo garantovana cetvrtfinala velikih takmicenja?DonCorleone je napisao/la:Nama su problem i jedni i drugi. Sta imas od iznadprosjecno dobrog igraca koji se ne uklapa u sistem? Nista. Shvatam ja to sve, samo gledam na cijelokupan problem dublje i vidim da reprezentacija jednostavno nema kapacitet da ispuni ocekivanja navijaca u globalu a to ponajvise radi hrpe prosjecnih i ispodprosjecnih igraca. Mozemo bljesnuti ali necemo imati kontinuitet.Bolanos je napisao/la: Nama su problem ovi iznadprosjecni od kojih rijetko kad ima koristi i u slabijim utakmicama a o jakim da ne govorim. U prvom redu Miki Pjanic a od ovog ciklusa i Begovic.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- DonCorleone
- Kontakt:
Niti imamo top ekipu, niti su nam selektori ikada znali izvuci maksimum iz prilozenih mogucnosti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je tacno. Samo je isto tako tacno da smo imali prije SP nikada jacu ekipu koja je igrala lijepo i atraktivno sa puno golova. I na krilima euforije uz jednog iskusnog trenera moglo se je puno toga napraviti. Prepreka je bila jedna Nigerija. A sve poslje toga bi bio bonus. Da se je samo igralo na nerjesno a ne onnako kako je. A sto se tice ovih kvalifikacija. Istina losije smo izgledali na terenu nego prosle kvalifikacije. I Mesa je odradio jako dobar posao do baraza. A sto se tice baraza opet moglo i moralo je to punooooo bolje. Cak i sa ovim igracima jer protivnik je opet bio itekako pobjedljiv, Irska.DonCorleone je napisao/la:Niti imamo top ekipu, niti su nam selektori ikada znali izvuci maksimum iz prilozenih mogucnosti.
Bolanos je napisao/la:Stani, stani, stani... Zar nije bila prica da imamo top ekipu samo treba drugi selektor a ne Pape i imamo garantovana cetvrtfinala velikih takmicenja?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako neka prati volio bih da napise, mogul pobjedit ovi levati?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sta je ovo, Hajrovic nema ni na klupi veceras?

-
- Kontakt:
Jesam li ja lud ili ... ? Zakleo bih se da sam ga vidio u prvih 11 kad sam gledao sastave prije 20ak minuta . Sad gledam , ni na klupi ga nema :S
Isto sam i ja to vidio pa sad vidim da ga nigdje nema. Stvarno neznam sta se sada desava sa njim.bavarian_bk je napisao/la:Jesam li ja lud ili ... ? Zakleo bih se da sam ga vidio u prvih 11 kad sam gledao sastave prije 20ak minuta . Sad gledam , ni na klupi ga nema :S
I ja isto,par puta sad gledam i kontam da sam prolupao hahabavarian_bk je napisao/la:Jesam li ja lud ili ... ? Zakleo bih se da sam ga vidio u prvih 11 kad sam gledao sastave prije 20ak minuta . Sad gledam , ni na klupi ga nema :S
Kita od igrača
Da, ti si sigurno bolji od njega.Ibizevic je napisao/la:Kita od igrača