FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2015, 16:37

Jest dosadno bez tekmi Sarajeva, ne mogu ove strane TV lige zamijeniti ovu nasu nikako. Jos i na temi tisina neka, ima li bar neko da se svađamo oko cijena karata, trenera u akadamiji, samo da o Sarajevu nesto pisemo? :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 dec 2015, 16:38

Bekic2 vec poceo trenirati (u Tz) :D Samo jako Almireee :)))
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2015, 16:42

Stize veliko pojacanje za petnaestak dana, eto pa pisi o tom Joka :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 13 dec 2015, 16:42

muhamedhulk je napisao/la:Bekic2 vec poceo trenirati (u Tz) :D Samo jako Almireee :)))
Treniraju na Instagramu. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 dec 2015, 16:44

Kad u drugoj polusezoni na teren istrči bugarsko-rumunsko Sarajevo! :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Burberry46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 13 dec 2015, 16:45

Evander je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Evo jedan novi sto se spominje :) Valerica Gaman
Sta ce nam stoper?

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ja samo napisao koji se spominje, ne mora znaciti da ce doci :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 dec 2015, 16:46

joker90 je napisao/la:Jest dosadno bez tekmi Sarajeva, ne mogu ove strane TV lige zamijeniti ovu nasu nikako. Jos i na temi tisina neka, ima li bar neko da se svađamo oko cijena karata, trenera u akadamiji, samo da o Sarajevu nesto pisemo? :D
Hajmo malo pisati o Rustemovicu (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2015, 16:54

MCMXLVI je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Jest dosadno bez tekmi Sarajeva, ne mogu ove strane TV lige zamijeniti ovu nasu nikako. Jos i na temi tisina neka, ima li bar neko da se svađamo oko cijena karata, trenera u akadamiji, samo da o Sarajevu nesto pisemo? :D
Hajmo malo pisati o Rustemovicu (:
Nemoj zivota ti, sinoc sam se o njemu peglao na fb sa @Sabinhom, nemam snage da i na forumu pisem o bukovini.. :lol: Daj drugu temu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 dec 2015, 16:56

Hajmo o Reisu :D, a može i Radovac
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 dec 2015, 17:02

Besic je napisao/la:Hajmo o Reisu :D
Kovacevic je među prvim koji su ugledali "svjetlo"! Blažen je Adnan sada!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 dec 2015, 17:03

Ovako isto Ronaldo vodi loptu na treningu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 dec 2015, 17:10

joker90 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:[Hajmo malo pisati o Rustemovicu (:
Nemoj zivota ti, sinoc sam se o njemu peglao na fb sa @Sabinhom, nemam snage da i na forumu pisem o bukovini.. :lol: Daj drugu temu!
Sve što ti je čovjek rekao je u pravu, samo eto mi moramo imati uvijek dežurnog krivca. ;)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 dec 2015, 17:23

Ja se svaku ovu pauzu trudim da se malo više nafuram na te što kažeš TV lige i eventualno neke klubove u njima, doduše i odprije simpatišem United, pa tako uzeh jučer da gledam protiv Bouernemoutha, eto ko malo navijam, i bio sam veoma ljut nakon poraza, toliko da sam iz protesta odmah ugasio strim nakon posljednjeg sudijskog zvižduka! :mrgreen: Bude meni drago kada United dobije, volim ja i gledati hajde, ali u principu kad skontam, ma i da petardu prime zaboli me... :lol: Nema zamjene Sarajeva, džaba sve. Na Radnik - Sarajevo 0:3 ja hodam po kući ko budala od nervoze, ne znam ni šta gledam, a 'vamo u 90. minuti pri vodstvu moje ekipe od 1-0 ja gledam k'o mrtvac.

Ništa, moram pitati ove forumaše što gotive Ronalda iako su Katalonci šta koriste pa iz sveg srca navijaju za Barcu, Bayern i Liverpool i vjerovatno sjede ispred TV-a obučeni u dresove svojih ljubavi, grickaju nokte od nervoze jer gube protiv Newcastlea i iz sveg glasa uzvikuju: Come on you Gunners! Možda bih i lakše podnosio ove pauze...
Bolanos je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Sada Tatomirovic i Puzigaca su 0 od igrača,a do jučer su bili okosnica sampionskog tima,a sada priča kako ne mogu ni jedan tim u ligi pojačati,daj uozbiljite se malo i budite realni.
Svaka cast kralju. Cuj ovoga nije ih niko ubrajao u okosnicu a ljudi bili standardni dvije godine i duze. :rol:
Tačno ne zaslužuješ nositi tu momčinu na avataru s obzirom koga nam sve braniš, od Džene Ušuplića preko #7 i #77 pa do Dunjinog malog, sve gore od goreg... :nene:
1946

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 13 dec 2015, 17:33

Ja nemogu docekat da vidim kako ce igrat ovaj dvojac iz Mianmara ... bash me zanima na sta ce to licit ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 dec 2015, 17:37

Kae' onaj @GradKamenjara, "stavlja neko djete da igra u ovakoj utakmici gdje se ide na noz mali kad je uso pogubio se" :lol:
slika

Jeko ovaj igrac sa brojem #4 sto na kraju klipa pokusava "ubaciti" Hloptu? :tokralju:
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 13 dec 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 dec 2015, 17:49

Mojne na Rustemovica covjek je sasvim solidan bio,jos skim je igrao u tandemu,sta dobar odlican,svako ima uspona i padova,tako i on,al kad se sve sabere on je zadovoljio,e sad sto mi ocekujemo od njega novog Cimija to je vec nas problem :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 dec 2015, 17:57

Upravo tako, Rustemović je jedan solidan igrač, solidnih karakteristika. Ništa specijalno i ništa što mu treba garantovati mjesto u ekipi. Nek se bori i napreduje i popravlja pa polako. Igra silom prilika, jer smo ostali bez cijelog veznog reda a pojačanja su se ispostavila farsom.

Mlad je ne treba ga pljuvati, ne treba ga vala ni hvaliti bez potrebe, frapantan je podatak da se hvali njegova duel igra a on gubi svako drugi duel, da dalje ne nabrajam.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 dec 2015, 18:01

REALNO, mi ako sljedece sezone planiramo u europi provesti imalo duze od dvije utakmice, moramo imati igrace bolje i od Al.Bekica,Rustemovica,Velkoskog a da ne pricam o Berberovicu i slicnim.

Vidim mnogi od nas se brzo nekako vezu i zavole pojedine igrace, ok je to, ali ako hocemo nesto vise toj nekoj sentimentalnosti ne smije biti mjesta. Koliko raje je samo branilo Tatomirovica jos davno kad smo Duska ja i jos neki govorili kako smo ga davno prevazisli..ali on je kapiten ipak, on mora igrati.. To je samo primjer.

Ovaj Aleksandrov ako bi kojim slucajem dosao meni bi odmah igrao ispred Bekica. Isto tako i Reis te Cezar.
Kamo srece kad bi dosli jos neki kvalitetni igraci pa da zamjene Kallasija, Rustema...

Ovako u toku sezone, igrajuci sa Drinama, Mladostima, Radnicima mi kao da se zanesemo i odemo u neku trecu galaksiju pa zaboravimo stvarni kvalitet naseg tima. A onda dodje Lech, pa i listica, pa nas podsjete.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 dec 2015, 18:08

MCMXLVI je napisao/la:Kae' onaj @GradKamenjara, "stavlja neko djete da igra u ovakoj utakmici gdje se ide na noz mali kad je uso pogubio se" :lol:
slika

Jeko ovaj igrac sa brojem #4 sto na kraju klipa pokusava "ubaciti" Hloptu? :tokralju:
Ševko Okić. (:
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 13 dec 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 dec 2015, 18:09

Rustem je karna od igraca.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 23 gosta.