NK Zvijezda Gradačac
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ulazio je u igru u prvom kolu protiv zrinjskog i mislim još jedanput u jednoj domaćoj utakmici
"Je..š mjesto koje nema šljive"
-
- Kontakt:
NA FB-u procitah da nam Elvis Karic GOLMAN odlazi.. imal ko kakvih informacija ????
Bilo bi steta jer nam je uvijek bio NAJ NAJ ... od kako je dosao u ZVIJEZDU!!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Vjerovatno prelazi u Želju, opsirnije njegove sposnbnosti ???necko_gradacac je napisao/la:NA FB-u procitah da nam Elvis Karic GOLMAN odlazi.. imal ko kakvih informacija ????
1996
-
- Kontakt:
najbolji golman lige..cassanova je napisao/la:Vjerovatno prelazi u Želju, opsirnije njegove sposnbnosti ???necko_gradacac je napisao/la:NA FB-u procitah da nam Elvis Karic GOLMAN odlazi.. imal ko kakvih informacija ????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ima li gde da se vidi kako izgleda projekat stadiona u gradaccu? dokle se stiglo sa izgradnjom? ima li gde koja slika da se pogleda? da li nk zvijezda ima web site? hvala i pozdrav svima
.ambrozija je napisao/la:Zvijezda-Siroki Xgradacacka zvijezda je napisao/la:raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasameme pitar je napisao/la:Interesuje me kakvo je raspoloženje u Gradačcu pred utakmicu sa Širokim jer nam Vaša pobjeda (uz našu u Prijedoru) donosi Evropu
Prodajete i te kako

93,4 % " !!!
- zvijezdica
- Kontakt:
Prodajete i te kako
[/quote]
Još jedna godina u Premijer ligi i jedan prijatelj više! Da bi nešto prodao treba imati nekog ko će kupiti. Mislim da ŠB to nije.

Još jedna godina u Premijer ligi i jedan prijatelj više! Da bi nešto prodao treba imati nekog ko će kupiti. Mislim da ŠB to nije.
Cestitam na izborenom opstanku i da se iduce godine takmicite za neko od mjesta koja vode u Europu.
Žao mi je što je Široki odnio bod sa Banje. Ne mogu prežalit! Ali eto ni Sarajevo nije pobijedilo.Dino_TM je napisao/la:Cestitam na izborenom opstanku i da se iduce godine takmicite za neko od mjesta koja vode u Europu.
A đe da znam?!
Utakmica Zvijezda - Siroki dogovorena nerjeseno zaista zalosno kreteni su nam obrukali klub nama vjernim navijacima je stvarno zao i krivo sto je se desilo jer ovu ligu niko negleda jer je cijela prodana 

-
- Kontakt:
[/quote]
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa[/quote]
Zvijezda-Siroki X[/quote].
Prodajete i te kako
[/quote]
Ne prodajemo,UTAKMICA NIJE PRODANA,VEC DOGOVORENA,sto je po meni jos gore.
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa[/quote]
Prodajete i te kako

Ne prodajemo,UTAKMICA NIJE PRODANA,VEC DOGOVORENA,sto je po meni jos gore.
raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasa[/quote]yummymummy je napisao/la:
Prodajete i te kako

Ne prodajemo,UTAKMICA NIJE PRODANA,VEC DOGOVORENA,sto je po meni jos gore.[/quote]
ma buraz prodata ili dogovorena isti qrac samo drugo pakovanje a mislim da su i dobili nesto kesa
a što bi bilo prodato evo ispostavilo se da smo mi s porazom mogli u europu,bježite tamo,pogledajte malo komentare kad je Široki gubio pisali ste oni su najbolja momčad ali nemaju sreće,ovo,ono sad kad je široki počeo dobro igrati namješteno pa ako smo mogli na koševu pred nabrijanim sarajlijama(to im je najvažnija ut za navijače bila)uzeti bod pa zaštoo ne bi mogli i zvijezdi koja je slabija od nas,a uz to na njihovom terenu se uvjek moglo igrati...
-
- Kontakt:
Ispotavilo se??? He he,da si jucer gledao utakmicu sve bi ti bilo jasno,pricalo se dan prije o rezultatu,a onda pocinje tekma,prvi dolazi u vodstvo Siroki,i onda izmicanje igraca Sirokog da Zvijezda da gol,hehe ali jedva ude od stativa i golmana,kada je Zvijezda dala gol umijesto radosti navijaca gol je ispracen sa zvizducima,i nastavak utakmice je dodavanje lopti na stredini terena,a to da ste bolji,mozda u Sirokom ali u Gradaccu ne.Dabar je napisao/la:a što bi bilo prodato evo ispostavilo se da smo mi s porazom mogli u europu,bježite tamo,pogledajte malo komentare kad je Široki gubio pisali ste oni su najbolja momčad ali nemaju sreće,ovo,ono sad kad je široki počeo dobro igrati namješteno pa ako smo mogli na koševu pred nabrijanim sarajlijama(to im je najvažnija ut za navijače bila)uzeti bod pa zaštoo ne bi mogli i zvijezdi koja je slabija od nas,a uz to na njihovom terenu se uvjek moglo igrati...
-
- Kontakt:
Zvijezda-Siroki X[/quote].Fatko je napisao/la:raspolozenje je extra,poznato je da ne prodajemo tekme...sto znaci ako budemo bolji pobijeda je nasayummymummy je napisao/la:
Prodajete i te kako

Ne prodajemo,UTAKMICA NIJE PRODANA,VEC DOGOVORENA,sto je po meni jos gore.[/quote]
ma buraz prodata ili dogovorena isti qrac samo drugo pakovanje a mislim da su i dobili nesto kesa[/quote]
Nije isto Fatko,dabogda da su glupani i uzeli ista,da su uzeli barem kesa za 100tinjak stolica(onih za loze,hehe)
pa ako nije nikom trebalo zašto bi se dogovarali oko neriješenog,pa ljudi odigrali utakmicu radi prestiža i završila 1-1 šta je cudno?a bome naši su se radovali golu..
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Izgleda da si ti gledao neku drugu utakmicuyummymummy je napisao/la:Ispotavilo se??? He he,da si jucer gledao utakmicu sve bi ti bilo jasno,pricalo se dan prije o rezultatu,a onda pocinje tekma,prvi dolazi u vodstvo Siroki,i onda izmicanje igraca Sirokog da Zvijezda da gol,hehe ali jedva ude od stativa i golmana,kada je Zvijezda dala gol umijesto radosti navijaca gol je ispracen sa zvizducima,i nastavak utakmice je dodavanje lopti na stredini terena,a to da ste bolji,mozda u Sirokom ali u Gradaccu ne.Dabar je napisao/la:a što bi bilo prodato evo ispostavilo se da smo mi s porazom mogli u europu,bježite tamo,pogledajte malo komentare kad je Široki gubio pisali ste oni su najbolja momčad ali nemaju sreće,ovo,ono sad kad je široki počeo dobro igrati namješteno pa ako smo mogli na koševu pred nabrijanim sarajlijama(to im je najvažnija ut za navijače bila)uzeti bod pa zaštoo ne bi mogli i zvijezdi koja je slabija od nas,a uz to na njihovom terenu se uvjek moglo igrati...

"Je..š mjesto koje nema šljive"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja u utorak znao da ce biti X, j.e.b.o mater ako lazem, i to sam saznao od ... koji je i previse blizak Gradacackom premijer ligasu.
93,4 % " !!!
Tako se to radi, bolje i X, nego da Široki uzme 3ambrozija je napisao/la:Ja u utorak znao da ce biti X, j.e.b.o mater ako lazem, i to sam saznao od ... koji je i previse blizak Gradacackom premijer ligasu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.