FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 12 dec 2015, 02:46

mi se moramo osvjestiti ne treba dizati igrace u nebo i to ne tipa benko ,stepanov ,sesar koji odigraju 1 sezonu i odose a mi tu ostajemo citav zivot. moramo poceti cijeniti igrace poput Berberovica koliko god to nekom zvucalo ruzno on je nase dijete bio standardni reprezentativac ,vratio se igra srcem ,nije buducnost al ja ga brate cijenim mnogo ,on voli FKS kao I mi :salut: :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 dec 2015, 02:55

kenan_tm87 je napisao/la:Ne znam da li imate ovu sliku kako je to Kosevo nekad izgledalo, pa evo onome ko nema.

slika
ovakvog ga se sjećam kao kroz maglu...sad me neka nostalgija opucala :(
hvala na slici :thumbup:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 12 dec 2015, 03:07

Evo jos jedna:

slika
FORZA ZELJO

High

Post Postao/la High » 12 dec 2015, 07:56

sekac je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
High je napisao/la:Samo da se zna - odsad sam u mirnodopskim odnosima s ostatkom foruma. :kafa:
dobro nam došao ponovo :thumbup:
:thumbup:
belosevic28 je napisao/la:Svi smo mi @High. Dobrodosao doma bate...
Tu sam 7 godina. Bit ću još bar 77. :mrgreen: :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Boss35
Kontakt:

Post Postao/la Boss35 » 12 dec 2015, 11:21

Ovaj Toni Jovic je dobar igrač, trebali smo ga mi pokupiti prije hercegovaca.
...igraj bordo bijeli ale ale...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 dec 2015, 11:34

Ne znam koliko bi nam mogao pomoći ali nije gori od Okića :D

http://www.transfermarkt.co.uk/vergleic ... 778&171682

Isti broj i golova i asistencija u ligi , a uzmimo u obzir da ovaj igra u Borcu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 12 dec 2015, 11:38

Hocemo izgleda da imamo 50 igraca u kadru. Valjda neko mora otici da bi nove doveli a nismo se bas proslavili sa trenutnim bez obzira sto ih toliko da dvije ekipe mozemo sastaviti.

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 12 dec 2015, 12:04

kenan_tm87 je napisao/la:Ne znam da li imate ovu sliku kako je to Kosevo nekad izgledalo, pa evo onome ko nema.

slika
Koliko mene sjecanje sluzi onaj tamo dio na sjeveru je bio za gostujuce navijace (lijevo od svlacionica) dok su domaci navijaci bili smjesteni na zapadu (centralni dio) ispod kuce za novinare. Samo se ne sjecam kako je bilo na derbijima. Meni je ovaj stadion bio sto puta ljepsi od ovog novog...

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 12 dec 2015, 12:54

Besic je napisao/la:Ne znam koliko bi nam mogao pomoći ali nije gori od Okića :D

Isti broj i golova i asistencija u ligi , a uzmimo u obzir da ovaj igra u Borcu.
Da zauzima mjesto stranca'? :problem:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 13:08

r3m1 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ne znam koliko bi nam mogao pomoći ali nije gori od Okića :D

Da zauzima mjesto stranca'? :problem:
Ja se iskreno nadam da nece ovakav igrac zauzeti mjesto stranca u ekipi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 dec 2015, 13:41

bordobijeli je napisao/la:mi se moramo osvjestiti ne treba dizati igrace u nebo i to ne tipa benko ,stepanov ,sesar koji odigraju 1 sezonu i odose a mi tu ostajemo citav zivot. moramo poceti cijeniti igrace poput Berberovica koliko god to nekom zvucalo ruzno on je nase dijete bio standardni reprezentativac ,vratio se igra srcem ,nije buducnost al ja ga brate cijenim mnogo ,on voli FKS kao I mi :salut: :salut:
Dzemo je pravi primjer kakve igrace ne trebas cijeniti, igra srcem, igra on ku.rcem da izvines, do juce je radio sta je htio a danas mora da trci jer mu je inace noga zato je i poceo igrati,tako da ne treba uopste biti neki igrac nase dijete da bi ga cijenili, i nije bitno koliko ce ovdje ostati jer ni nasa djeca nista vise ne ostaju od stranaca, cim malo proigraju i dodje bolja ponuda oni odose, ali to je tako danas i nema se tu sta zamjeriti, zato kazem da treba cijeniti svakog igraca koji to svojim igrama i borbenoscu zasluzi, nebitno je li iz Sarajeva ili iz Afrike odnekud
Pyro is not a crime !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 dec 2015, 13:47

THEC je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mi se moramo osvjestiti ne treba dizati igrace u nebo i to ne tipa benko ,stepanov ,sesar koji odigraju 1 sezonu i odose a mi tu ostajemo citav zivot. moramo poceti cijeniti igrace poput Berberovica koliko god to nekom zvucalo ruzno on je nase dijete bio standardni reprezentativac ,vratio se igra srcem ,nije buducnost al ja ga brate cijenim mnogo ,on voli FKS kao I mi :salut: :salut:
Dzemo je pravi primjer kakve igrace ne trebas cijeniti, igra srcem, igra on ku.rcem da izvines, do juce je radio sta je htio a danas mora da trci jer mu je inace noga zato je i poceo igrati,tako da ne treba uopste biti neki igrac nase dijete da bi ga cijenili, i nije bitno koliko ce ovdje ostati jer ni nasa djeca nista vise ne ostaju od stranaca, cim malo proigraju i dodje bolja ponuda oni odose, ali to je tako danas i nema se tu sta zamjeriti, zato kazem da treba cijeniti svakog igraca koji to svojim igrama i borbenoscu zasluzi, nebitno je li iz Sarajeva ili iz Afrike odnekud
:thumbup:
procitah post na mob u autu pa ne sitgoh replicirati... pamćenje nasih navijaca je kao z onih akvariumskih ribica...

dzemo se ulizuje na sve strane jer zna da mu poslije zavrsetka karijere slijedi pad u depresiju jer nista nije zaradio od fudbala pa da moze reci da je rahat i sada se ulizuje svemu i svakome da ostane ovdje...
isti taj je ismijavao kuadija, pravio frku u svlacionici i bio haver sa ostatkom klana.... voli on moje mu.do kao ja eto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2015, 13:49

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 dec 2015, 14:04

MortemHz je napisao/la:slika
:tokralju: :salut: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 dec 2015, 14:26

Kuadio se vraca na ljeto uz duljevica ce biti najjaci igrac a iskreni kuadio je za okica owen po svemu ....

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 12 dec 2015, 14:50

HeraklitMracni je napisao/la:Kuadio se vraca na ljeto uz duljevica ce biti najjaci igrac a iskreni kuadio je za okica owen po svemu ....
E moj drug, kakvog Duljevica, izgleda da cemo mi njega vec sloziti u ovom prelaznom roku
Mosa RajvoSa

hzkosevo
Kontakt:

Post Postao/la hzkosevo » 12 dec 2015, 14:51

HeraklitMracni je napisao/la:Kuadio se vraca na ljeto uz duljevica ce biti najjaci igrac a iskreni kuadio je za okica owen po svemu ....
Mogli bi lagano zaplakat jer smo izgleda zagrizli vise nego sto mozemo. Da nam je i ove postojece sacuvati ali one koji vrijede. Ove menadzerske igrace ako ne budemo otjerali mi bi mogli na koljena sracunajte samo Ikande i Step koliko je to para za ove pola godine a nikakv doprinos.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 12 dec 2015, 15:58

Kao prvo ide, rijesiti se skarta i igraca koji se neuklapaju u viziju trenera.
Bice i transfera, znaci i nekih para, ali nama u sustini samo skripe 2 pozicije, centralni vezni i golman te ako se jos neracuna na Rastodera za zamjenu na lijevom beku, dovesti nekoga za konkurencije tu, domaceg igraca po mogucnosti. Klupu i treba da nam cine nasi mladji igraci. Posto vjerovatno Benko i Krste odlaze, njihove zamjene su vec dovedene u vidu brazilaca. Nadati se da je Jesic pogodio sa njima jer Benko i Krste su bili najkorisniji igraci tima ako pogledamo statistiku, i nece brazilcima biti nimalo lako da to dostignu.

Kouadia obavezno vratiti da napravi konkurenciju na desnoj strani, onda bi po meni samo falio taj "neki stranac, pravo pojacanje", moze i na posudbu ala "Jajalo" na sredini terena. Mimo njega, potreban nam je prvi golman, ali to moramo rijesiti na duze staze. Ako imamo para za trositi, poslati ponudu za Pirica i vezat ga duzim ugovorom ako se moze dovesti. Pojeli smo vnogo sto ga ranije nismo doveli, a to danas kosta. Poslati solidnu ponudu, 250k eura plus 15 posto od iduceg transfera i vezat ga ugovorom 3 godine. Odlican je golman i samo moze napredovati. Toliku ponudu belgijanci nisu htjeli platiti, ali mislim da vrijedi. Duljevica zadrzati po svaku cijenu i probati mu dati bolji ugovor kao i Almira Bekica. Oni ce puno vise vrijediti nakon Evrope iduce godine. Klupa ce nam biti puna akademaca, pa vidjet cemo, mozda neki i od njih eksplodiraju. Mislim da Jesic polako sklapa tim za evrope, ali ljudi moji, mi smo citav tim promjenili, te tesko da nebude nekih oscilacija. Nadam se da ce Jesic izdrzati narednu polusezonu te da ce nas voditi i u Evropi. Najavio je puno bolje Sarajevo na proljece, i ja cu svoj sud o njemu dati na proljece. Za sad mi se svidjaju potezi koje je vukao, iako sam skeptican za brazilce, ali vidjecemo sve na proljece, jel. :opaopa:
Numquam Desistemus!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 12 dec 2015, 17:21

Benko i Krste ne idu nigdje.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 12 dec 2015, 17:45

Razgovarao sam sa Ikandeom njegov zadnji dan u Sarajevu.

Kaže da je Ješić ludak (očekivano :D), al **** to, kaže da je Reis nenormalno dobar igrač, jedan od tehnički najboljih igrača sa kojima je trenirao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 8 gostiju.