Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ovakvog ga se sjećam kao kroz maglu...sad me neka nostalgija opucalakenan_tm87 je napisao/la:Ne znam da li imate ovu sliku kako je to Kosevo nekad izgledalo, pa evo onome ko nema.
sekac je napisao/la:Zagor je napisao/la:dobro nam došao ponovoHigh je napisao/la:Samo da se zna - odsad sam u mirnodopskim odnosima s ostatkom foruma.
Tu sam 7 godina. Bit ću još bar 77.belosevic28 je napisao/la:Svi smo mi @High. Dobrodosao doma bate...
Koliko mene sjecanje sluzi onaj tamo dio na sjeveru je bio za gostujuce navijace (lijevo od svlacionica) dok su domaci navijaci bili smjesteni na zapadu (centralni dio) ispod kuce za novinare. Samo se ne sjecam kako je bilo na derbijima. Meni je ovaj stadion bio sto puta ljepsi od ovog novog...kenan_tm87 je napisao/la:Ne znam da li imate ovu sliku kako je to Kosevo nekad izgledalo, pa evo onome ko nema.
Da zauzima mjesto stranca'?Besic je napisao/la:Ne znam koliko bi nam mogao pomoći ali nije gori od Okića
http://www.transfermarkt.co.uk/vergleic ... 778&171682
Isti broj i golova i asistencija u ligi , a uzmimo u obzir da ovaj igra u Borcu.
Ja se iskreno nadam da nece ovakav igrac zauzeti mjesto stranca u ekipi..r3m1 je napisao/la:Da zauzima mjesto stranca'?Besic je napisao/la:Ne znam koliko bi nam mogao pomoći ali nije gori od Okića
http://www.transfermarkt.co.uk/vergleic ... 778&171682
Isti broj i golova i asistencija u ligi , a uzmimo u obzir da ovaj igra u Borcu.
Dzemo je pravi primjer kakve igrace ne trebas cijeniti, igra srcem, igra on ku.rcem da izvines, do juce je radio sta je htio a danas mora da trci jer mu je inace noga zato je i poceo igrati,tako da ne treba uopste biti neki igrac nase dijete da bi ga cijenili, i nije bitno koliko ce ovdje ostati jer ni nasa djeca nista vise ne ostaju od stranaca, cim malo proigraju i dodje bolja ponuda oni odose, ali to je tako danas i nema se tu sta zamjeriti, zato kazem da treba cijeniti svakog igraca koji to svojim igrama i borbenoscu zasluzi, nebitno je li iz Sarajeva ili iz Afrike odnekudbordobijeli je napisao/la:mi se moramo osvjestiti ne treba dizati igrace u nebo i to ne tipa benko ,stepanov ,sesar koji odigraju 1 sezonu i odose a mi tu ostajemo citav zivot. moramo poceti cijeniti igrace poput Berberovica koliko god to nekom zvucalo ruzno on je nase dijete bio standardni reprezentativac ,vratio se igra srcem ,nije buducnost al ja ga brate cijenim mnogo ,on voli FKS kao I mi![]()
THEC je napisao/la:Dzemo je pravi primjer kakve igrace ne trebas cijeniti, igra srcem, igra on ku.rcem da izvines, do juce je radio sta je htio a danas mora da trci jer mu je inace noga zato je i poceo igrati,tako da ne treba uopste biti neki igrac nase dijete da bi ga cijenili, i nije bitno koliko ce ovdje ostati jer ni nasa djeca nista vise ne ostaju od stranaca, cim malo proigraju i dodje bolja ponuda oni odose, ali to je tako danas i nema se tu sta zamjeriti, zato kazem da treba cijeniti svakog igraca koji to svojim igrama i borbenoscu zasluzi, nebitno je li iz Sarajeva ili iz Afrike odnekudbordobijeli je napisao/la:mi se moramo osvjestiti ne treba dizati igrace u nebo i to ne tipa benko ,stepanov ,sesar koji odigraju 1 sezonu i odose a mi tu ostajemo citav zivot. moramo poceti cijeniti igrace poput Berberovica koliko god to nekom zvucalo ruzno on je nase dijete bio standardni reprezentativac ,vratio se igra srcem ,nije buducnost al ja ga brate cijenim mnogo ,on voli FKS kao I mi![]()
MortemHz je napisao/la:
E moj drug, kakvog Duljevica, izgleda da cemo mi njega vec sloziti u ovom prelaznom rokuHeraklitMracni je napisao/la:Kuadio se vraca na ljeto uz duljevica ce biti najjaci igrac a iskreni kuadio je za okica owen po svemu ....
Mogli bi lagano zaplakat jer smo izgleda zagrizli vise nego sto mozemo. Da nam je i ove postojece sacuvati ali one koji vrijede. Ove menadzerske igrace ako ne budemo otjerali mi bi mogli na koljena sracunajte samo Ikande i Step koliko je to para za ove pola godine a nikakv doprinos.HeraklitMracni je napisao/la:Kuadio se vraca na ljeto uz duljevica ce biti najjaci igrac a iskreni kuadio je za okica owen po svemu ....