FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Ne mogu da vjerujem
Sve ti bogove ****, sve do jednog.
Ajjjjj

Ajjjjj

ponovo se obistinila ona izreka , "dok ne vidiš u autobusu Švabe (više Kineza nekih
) nije gotovo !"

Ja bih rekao prije: "dok god budes kalkulisao i igrao kao sisica i plasio se svoje pobjede (prolaza), neces nikada nista veliko napraviti"no rules je napisao/la:ponovo se obistinila ona izreka , "dok ne vidiš u autobusu Švabe (više Kineza nekih) nije gotovo !"
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Gledao sam drugo poluvrijeme ,malo su i sudije šiljile za Švabe + pichkasta taktika Drulovića+promašeni ziceri...
A "avangarda" na tribinama otima zastave ljudima koji su ih primili ko najrođenije u njemačkoj kad su gostovali
A "avangarda" na tribinama otima zastave ljudima koji su ih primili ko najrođenije u njemačkoj kad su gostovali

Upravo to, da su normalno igrali od prve minute, ne da bi prosli nego bi i pobjedili. Trenerov poraz i nista vise.marconato je napisao/la:Ja bih rekao prije: "dok god budes kalkulisao i igrao kao sisica i plasio se svoje pobjede (prolaza), neces nikada nista veliko napraviti"no rules je napisao/la:ponovo se obistinila ona izreka , "dok ne vidiš u autobusu Švabe (više Kineza nekih) nije gotovo !"
Nad tobom sunce najljepše sja
Strasno. Kakva nonsalancija pojedinaca. Prvi put nisam ljut na Babovica, eto dokle je doslo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
brašanac noćas sam sanjao da ga bijem. druovićem. ljubinko je izvodio igrače koji su dobro igrali i ubacivao diletante. ajde kad izvede ninkovića, što ne ubaci stevanovića?
kriv je kao niko. ali opet sve ono promašiti, e to je nova fudbalska kategorija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
13/14 Maribor drugi u grupi EL, ispao u prvom kolu od Seville koja je na kraju osvojilapinoglavi je napisao/la: Kad je zadnji put balkanski klub docekao proljece u Europi?
04/05 Partizan treci u grupi Kupa UEFA, prosli u prvom kolu Dnipro i ispali od CSKA koji je na kraju osvojio
98/99 Varteks stigao do cetvrtfinala Kupa kupova. Nije bilo grupne faze. Ispali od Mallorce koja je na kraju igrala u finalu
94/95 Hajduk drugi u grupi LP, ispao u cetvrtfinalu (nije bilo osmine) od Ajaxa koji je na kraju osvojio
To bi bilo to nakon rata. Rekao bi jadno. Zanimljivo da su od cetiri slucaja cak tri puta klubovi koji su izbacili balkance osvojilo natjecanje dok je u onom jednom slucaju klub koji je prosao dalje dosao do finala.
Jedino je Partizan na proljece uspio proci jedno kolo.
Sjecas se Dantes da sam pisao da nemam visoko misljenje o Drulovicu, jer me kao trener nije do sada odusevio, iako je uzeo EP za mlade.. i od njega sam definitivno ocekivao ovako postavljenu ekipu i ziheraske izmjene. Srbija ima mali broj dobrih trenera, a on nije medju njima.DANTES je napisao/la:brašanac noćas sam sanjao da ga bijem. druovićem. ljubinko je izvodio igrače koji su dobro igrali i ubacivao diletante. ajde kad izvede ninkovića, što ne ubaci stevanovića?
Ali opet, da ne bude sve da je on kriv.. po meni, koliko je on kriv, toliko su i igraci. Brasanac ono sto je uradio je kriminalno.. Zivkovic dobija najgluplji moguci crveni, Brazilac iz odbrane trci da postigne gol i kada ne dobije loptu, stane, mase rukama i ne vraca se u odbranu.. Lijevi bek gubi svog igraca u 16 metara, Ninkovic ne isprati igraca kod drugog gola (mislim da je on)..
Ne mogu opisati koliko mi je zao samo Partizana.Dva dana odsustovanja sa posla, put od Banjaluke do Beograda , vracanje kuci u 3 navece nista mi nije zao ko ispadanje Partizana. Nemam sta vise reci . Generalno uprava je kriva za sve tokom ove godine , a sinoc su ociti krivci Drulovic i igraci koji su se prepali uspjeha .
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
al pazi molim te samo minuta kod primljenih golova, gore ne može nikako. 45, 51, i 90 

nema potpisa
Kakve su vam ono furke skidate zastave ljudima?Bilo nekih maxuz prozivki ili?
Znam da su vas tamo dočekali ko hadžije...
Znam da su vas tamo dočekali ko hadžije...
Pobjeda je bolja od orgazma!
ma očaj i to sve ni iz čega. ništa Ljudi nisu odigrali a dali 3 golaAdmir_Sa je napisao/la:al pazi molim te samo minuta kod primljenih golova, gore ne može nikako. 45, 51, i 90
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
E jbga sad,razlika u klasi je više nego evidentna.Ne kažem da niste imali dobru situaciju,šanse,zicere...ali ova ekipa odskače u svakom pogledu u odnosu na Partizan (i u odnosu na nas ,da ne bude zabune)DANTES je napisao/la:ma očaj i to sve ni iz čega. ništa Ljudi nisu odigrali a dali 3 golaAdmir_Sa je napisao/la:al pazi molim te samo minuta kod primljenih golova, gore ne može nikako. 45, 51, i 90
Vidi se da im igra ima i "glavu i rep",posjed lopte,tehnički potkovaniji,fizički pripremljniji...
Istina gledao sam samo drugo poluvrijeme ali se sticao utisak da im je trebalo 1:4 da bi tako i bilo
Bar meni
Debelo se varas! Augsburg je jedna ok, ajmo reci prosjecna bundesligaska ekipa, ali nema razloga bunkerisati i braniti se 90 min. Pa nisu Barsa jbtppppp je napisao/la: E jbga sad,razlika u klasi je više nego evidentna.Ne kažem da niste imali dobru situaciju,šanse,zicere...ali ova ekipa odskače u svakom pogledu u odnosu na Partizan (i u odnosu na nas ,da ne bude zabune)
Vidi se da im igra ima i "glavu i rep",posjed lopte,tehnički potkovaniji,fizički pripremljniji...
Istina gledao sam samo drugo poluvrijeme ali se sticao utisak da im je trebalo 1:4 da bi tako i bilo
Bar meni

Ne mogu ni zamisliti da mi na Marakani bunkerisemo protiv bilo koga! Ok da igramo sa za klasu ili vise klasa jacom ekipom, pa da nas oni svojim kvalitetom natjeraju na to, ali da svjesno protiv ekipa kao sto su ove svabe i slicnih cucimo golmanu u krilu to

Mi smo s krsh timom (u odnosu na ovaj sad) svih 90 min. s igracem manje napadali Kairat i taman posla da bi ovakvi kakvi smo sada taktikom cinili uslugu jednom Augsburgu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Štoperi su nam prespori za ovaj nivo fudbala + crni Petko i to bi bilo to.marconato je napisao/la:Debelo se varas! Augsburg je jedna ok, ajmo reci prosjecna bundesligaska ekipa, ali nema razloga bunkerisati i braniti se 90 min. Pa nisu Barsa jbtppppp je napisao/la: E jbga sad,razlika u klasi je više nego evidentna.Ne kažem da niste imali dobru situaciju,šanse,zicere...ali ova ekipa odskače u svakom pogledu u odnosu na Partizan (i u odnosu na nas ,da ne bude zabune)
Bar meniKad god ih je Partizan napao nesto se desilo pred njihovim golom, pokazali su da su i oni itekako busni, samo sto su komsije taktikom sami sebe sinoc vise busile nego njih...
![]()
Ne mogu ni zamisliti da mi na Marakani bunkerisemo protiv bilo koga! Ok da igramo sa za klasu ili vise klasa jacom ekipom, pa da nas oni svojim kvalitetom natjeraju na to, ali da svjesno protiv ekipa kao sto su ove svabe i slicnih cucimo golmanu u krilu to![]()
Mi smo s krsh timom (u odnosu na ovaj sad) svih 90 min. s igracem manje napadali Kairat i taman posla da bi ovakvi kakvi smo sada taktikom cinili uslugu jednom Augsburgu...
- alan_kardec
- Kontakt:
E neda se onom nesrećnom Druloviću
Prvo ga zavlačili na klupi reprezentacije, obećavali, obećavali i na kraju mu dali nogu, sinoć nesrećan gol i otkaz. Jbga.
Kakav drugi a posebno treći gol
, smijurija. Lagane visoke lopte koje putuju vječnost, stoperi imaju dovoljno vremena da se namjeste i skoče, oni ništa. Kod trećeg gola švabe se u 16 metara dodaju sa glave na glavu, Dornelasa nigdje Ćirkovića nigdje.
Ninković indijanac level n-ti. Sinoć liku slomio nogu onim užasnim uklizavanjem.

Kakav drugi a posebno treći gol

Ninković indijanac level n-ti. Sinoć liku slomio nogu onim užasnim uklizavanjem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Kod prva dva gola vala nije ništa mogao, kod trećeg je ajde mogao pokušati izaći na loptu pošto je išla u 5 metara, ali je opet bila bliža njihovom igraču jer je čovjek krenuo na vrijeme. Ali frapantno da je sa robusnim Bobadillom ostao, čini mi se Petrović. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.