Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ponosan sam na to ko mi je nasljednik u organizaciji prestižnog izbora. Kao direktor kante odobravam ovo.Belmin6 je napisao/la:Pomoci cu ti ja oko toga, ti samo otovori teme i kako ce se voditi glasanje.Donnie Darko je napisao/la:Danas.
Neću, mrsko mi brojat oboje.
Ja cu ti brojati za kantu.
Pa obzirom da za tebe glasaju očito da imajuDonnie Darko je napisao/la:Eto, nadam se da imate manje problema od mene sa izborom forumaša za koje ćete glasati.
Dao sam, al haman niko nije skontao da je to tema za glasanje.Virtu4l je napisao/la:Donnie daj kantu, da pregori forum
ima, nisi vidio, ja ne znam za koga da glasamVirtu4l je napisao/la:Donnie daj kantu, da pregori forum
Ja nisam mogao neći petogDANTES je napisao/la:ima, nisi vidio, ja ne znam za koga da glasamVirtu4l je napisao/la:Donnie daj kantu, da pregori forum
nikad manje trolova. moraću se okrenuti ciganima i juventinima.Virtu4l je napisao/la:Ja nisam mogao neći petogDANTES je napisao/la:ima, nisi vidio, ja ne znam za koga da glasamVirtu4l je napisao/la:Donnie daj kantu, da pregori forumšta je ovo
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 9 gostiju.