FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Hvala puno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cuj skidaju sliku sesara, kvazinavijaci. Tako se radi sa dojucerasnjim ljubimcima, kakav klub takvi i navijaci
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Kakve si ti trave jamio danas.....godrina je napisao/la:Cuj skidaju sliku sesara, kvazinavijaci. Tako se radi sa dojucerasnjim ljubimcima, kakav klub takvi i navijaci
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- PitarBordo
- Kontakt:
Haman @godrina tek ustao, pa odlučio da smo opet kvazi.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajd' makar imamo navijace **** gagodrina je napisao/la:Cuj skidaju sliku sesara, kvazinavijaci. Tako se radi sa dojucerasnjim ljubimcima, kakav klub takvi i navijaci

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ne pjeva više. Počeo je opet trenirati u klubu tipa Rudar iz Kaknja ili visočka Bosna , nisam siguran. Izjavio je negdje da je napravio najveću grešku što se nije dokazao u FKS i što je prekinuo karijeru uopšte...Pantelija je napisao/la:Pjevaprimasquadra je napisao/la:šta bi sa onim Travančićem što je za vas igrao ako se ne varam ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Nemoj tako, south wil rise againMortemHz je napisao/la:Hajd' makar imamo navijace **** gagodrina je napisao/la:Cuj skidaju sliku sesara, kvazinavijaci. Tako se radi sa dojucerasnjim ljubimcima, kakav klub takvi i navijaci![]()

#SWRA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
zato im dolazi ibricic, navlaci ih uprava na tanak ledbelosevic28 je napisao/la:Nemoj tako, south wil rise againMortemHz je napisao/la:Hajd' makar imamo navijace **** gagodrina je napisao/la:Cuj skidaju sliku sesara, kvazinavijaci. Tako se radi sa dojucerasnjim ljubimcima, kakav klub takvi i navijaci![]()
![]()
![]()
![]()
#SWRA
jasta jasta, samo vi svoje.. djela pokazuju 

-
- Kontakt:
Ko ti drma kavez???godrina je napisao/la:Cuj skidaju sliku sesara, kvazinavijaci. Tako se radi sa dojucerasnjim ljubimcima, kakav klub takvi i navijaci
cuj drma kavez, to ti vrh osnovnog obrazovanja...ne znam sta sam slagao al nejse.. svakom svoje
Eto vi nam recite do skoro vam Djelmic i Kokot bili bogovi a sad ih tjerate ko kerovegodrina je napisao/la:Cuj skidaju sliku sesara, kvazinavijaci. Tako se radi sa dojucerasnjim ljubimcima, kakav klub takvi i navijaci

a sesar je sa sezonom i pol i nula golova neka legenda ili nesto? uputite me
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Momak, ti si zalutao ovde izgledagodrina je napisao/la:jasta jasta, samo vi svoje.. djela pokazuju

Zalutao kao onaj njihov kanibal u fudbalZip je napisao/la:Momak, ti si zalutao ovde izgledagodrina je napisao/la:jasta jasta, samo vi svoje.. djela pokazuju

Kakva bi furka bila da mu se posr'o na glavu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bože, sačuvaj. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tu sam, ponovo.Bolanos je napisao/la:@high![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni je ovo kao dugogodisnjem navijacu mnogo glup i nelogican potez. Nekad treba dobro razmisliti prije nego se nesto uradi.High je napisao/la:Bože, sačuvaj.