PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Evo samo da ubacim ovo pa vi nastavite
FK Sarajevo, Sarajevo (43 seasons, 2 titles)
Velež, Mostar (38 seasons, 2 cups)
Željezničar, Sarajevo (34 seasons, 1 title)
Sloboda, Tuzla (25 seasons)
Čelik, Zenica (17 seasons)
Borac, Banja Luka (14 seasons, 1 cup)
FK Slavija, Sarajevo (11 seasons)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dva kupa,tri vicesampionske,1/4 kupa uefa,1/8 kupa uefa,osvojen balkanski kup,3-2-0 omjer sa juznoamerickim ekipama,karali engleze švabe,išlo nas po 20 000 na gostovanja tj finale kupa. Lezi košarkaš miran budiHeller je napisao/la:Po čemu?Cocaine je napisao/la:I mi smo 50 godina pa sta plus smo veci klub od vas 16 putatuzlak1987 je napisao/la:Igrali 43 godine bez ispadanja..

Ubaci tu razliku od nase 3 godine u 2 ligi i njihove 2 opet smo 12 godina više u društvu najboljihMortemHz je napisao/la:Evo samo da ubacim ovo pa vi nastavite

Dva kupa ti priznajem, mi imamo Intertoto kup od evropskih, za gostovanja budi miran lesi i ne seri. Cuj 20000 pa bog te **** tolko navijaca Galate ne ide protiv Fenera
naci 2029 cemo se izjednaciti.

naci 2029 cemo se izjednaciti.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
20 000 nas bilo na marakani protiv Želje u finalu kupa. Jesi ikad bio na zapadu Marakane koji je tada primao 35 000 nemoj da ti postavljam slike. Ma sta ces ti znat nisi dalje od Zvornika otisaoHeller je napisao/la:Dva kupa ti priznajem, mi imamo Intertoto kup od evropskih, za gostovanja budi miran lesi i ne seri. Cuj 20000 pa bog te **** tolko navijaca Galate ne ide protiv Fenera
naci 2029 cemo se izjednaciti.![]()
Fino, fino, zapetljo se u lazima pa vadis se na da nisam dalje od Zvornika otišo. Kad bolje razmislim i nisam, ja uvijek preko Bijeljine.Cocaine je napisao/la:20 000 nas bilo na marakani protiv Želje u finalu kupa. Jesi ikad bio na zapadu Marakane koji je tada primao 35 000 nemoj da ti postavljam slike. Ma sta ces ti znat nisi dalje od Zvornika otisaoHeller je napisao/la:Dva kupa ti priznajem, mi imamo Intertoto kup od evropskih, za gostovanja budi miran lesi i ne seri. Cuj 20000 pa bog te **** tolko navijaca Galate ne ide protiv Fenera
Nullius in verba
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo da se uključim na trenutak:
Velež je veći klub od Slobode...
Nastavite.
Nastavite.

Samo Saraj'vo.
Blagodarim kao Žika PavlovićPitarBordo je napisao/la:Samo da se uključim na trenutak:
Nastavite.

Čudo mu ne psuješ kao kočijašCocaine je napisao/la:Blagodarim kao Žika PavlovićPitarBordo je napisao/la:Samo da se uključim na trenutak:
Nastavite.

Ili to samo na vašem forumu radiš?
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj posalji sliku, nisam je ja nikada vidio?
- Osttribine
- Kontakt:
Sta podrazumijevas pod ovim imate intertoto kup i ako je to fkt nebitno takmicenje bilo (kladionicarski kup svojevremeno u kojem je mogao nastupiti ko je htjeo), a sto se tice tog njihovog gostovanja u BG na finalu kupa imas na youtube neke snimke pa procijeni, i ako ste trenutno sada naspram Veleza nebo i zemlja ipak su oni veci klub od vas gledajuci cjelokupnu istoriju (trofeje prije svega)Heller je napisao/la:Dva kupa ti priznajem, mi imamo Intertoto kup od evropskih, za gostovanja budi miran lesi i ne seri. Cuj 20000 pa bog te **** tolko navijaca Galate ne ide protiv Fenera

Brato lijeno mi trazit sada jer ima more tih slika ali evo dobar klip gdje rahmetli Neđa Babović prvi vođa navijaća prica u utakmici. Bio sam na njoj. Čitav Beograd izašao na balkone i prozore i mahao nam. Klanjali Vahi na terazijamaMortemHz je napisao/la:Haj posalji sliku, nisam je ja nikada vidio?
[youtube][/youtube]
Krcat zapad marakane bio do pola sjevera
jakog vodje navijaca ne moze tekst pjesme zapamtitiCocaine je napisao/la:Brato lijeno mi trazit sada jer ima more tih slika ali evo dobar klip gdje rahmetli Neđa Babović prvi vođa navijaća prica u utakmici. Bio sam na njoj. Čitav Beograd izašao na balkone i prozore i mahao nam. Klanjali Vahi na terazijamaMortemHz je napisao/la:Haj posalji sliku, nisam je ja nikada vidio?
[youtube][/youtube]
Krcat zapad marakane bio do pola sjevera

Sloboda Tuzla
Neka brato ne znas Neđu rahmetli. Koja je to legenda bio. Najstariji vođa u državi. Poznat po svom crvrnom odijelu i pjesmom druuuuuže tiiiiito kad pravimo pizdarije po stadionima a murija krene na nas
Rahmet mu dusi

Ako gledamo Premijer Ligu BiH nije, nego i moj je djed nekad qarao kvalitetne trebe, danas ni djeda ni tih treba vise nemaPitarBordo je napisao/la:Samo da se uključim na trenutak:
Nastavite.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da se sve gleda posto se fudbal igra od davnina a ne od PL BiHHElo je napisao/la:Ako gledamo Premijer Ligu BiH nije, nego i moj je djed nekad qarao kvalitetne trebe, danas ni djeda ni tih treba vise nemaPitarBordo je napisao/la:Samo da se uključim na trenutak:
Nastavite.
Tuzno je gledati kada navijac Slobode taj svoj stari BH klub svrstava u isti koš sa nekim novopečenim zrinskim širokim methelege jajcem i drugim
Ma kad ti kazem djed pravi frajer bio, nego prijatelju fulas poentu od stare slave se ne ziviMortemHz je napisao/la:Naravno da se sve gleda posto se fudbal igra od davnina a ne od PL BiHHElo je napisao/la:Ako gledamo Premijer Ligu BiH nije, nego i moj je djed nekad qarao kvalitetne trebe, danas ni djeda ni tih treba vise nemaPitarBordo je napisao/la:Samo da se uključim na trenutak:
Nastavite.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.