PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2015, 19:05

Cocaine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Poruka za navijace Veleza dobronamjerna: Ostavite se Slobode i krenite u spasavanje svog kluba.
Ostavite se Slobode? Gdje je iko spominjao Slobodu
Pa sta su ti koji vrag puna usta Azmira, idi organizuj se sa navijacima Veleza. Klub na izdisaju, a vi o Azmiru pola godine pricate. Bukvalno se jednom okupili na treningu i to u ne nekom broju..

Ja ozbiljno kontam 2 mjeseca sto ovi nista ne poduzimaju?

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 19:06

Cocaine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Poruka za navijace Veleza dobronamjerna: Ostavite se Slobode i krenite u spasavanje svog kluba.

Vidis da ti kolega solinas visi pod nickom zeza na temi Veleza,pod ovim sunderland pise na ovoj temi,beduin se registrovao na nas forum. Kompleksi su u vasoj avliji brato

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2015, 19:10

Ja se nadam da cete se dici, lijep pozdrav :D

Mislim ono da vas mi pumpamo ali da budete u Ligi 12 standardan clan, posteno od mene :D

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 19:15

tuzlak1987 je napisao/la:Bukvalno se jednom okupili na treningu i to u ne nekom broju..
1000 navijaca ali bas navijaca bez zena staraca i djece u srijedu u 15 h na 45 stepeni 7 kilometara od grada nije neki broj. Izvini delijo i grobaru nisam te prepoznao
[youtube][/youtube]

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 dec 2015, 19:15

Cocaine je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:

Vidis da ti kolega solinas visi pod nickom zeza na temi Veleza,pod ovim sunderland pise na ovoj temi,beduin se registrovao na nas forum. Kompleksi su u vasoj avliji brato
Druze bilo bi dobro prije nego pocnes da lajes da potkrijepis nesto i cinjenicama.toliko si opsjednut tim likom da ga vidis u svakom niku.
Beduin nije registrovan na vas forum,Ali recimo ja znam pitara koji jeste i prenosi tvoje gadosti.
I zasto ne odgovoris na pitanje kao insan.
Gdje su pojacanja iz AEK-a investitori,Dusko,zasto nemate ni jednog igraca pod ugovorom,upravu nista.
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2015, 19:18

Cocaine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Bukvalno se jednom okupili na treningu i to u ne nekom broju..
1000 navijaca ali bas navijaca bez zena staraca i djece u srijedu u 15 h na 45 stepeni 7 kilometara od grada nije neki broj. Izvini delijo i grobaru nisam te prepoznao
[youtube][/youtube]
E sto znas preuvelicat kao niko, ovdje jedno 500 ljudi ima maximalno..

A i kada je ovo bilo, nakon toga se izdesavalo sta sve ne. A posjeta na stadionu nikakva i nikakvih vijesti niti akcija..

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 19:18

tuzlak1987 je napisao/la:Ja se nadam da cete se dici, lijep pozdrav :D

Mislim ono da vas mi pumpamo ali da budete u Ligi 12 standardan clan, posteno od mene :D
Istorija karanja kroz istoriju je na našoj strani. Vi ste ti koji su ga redovno primali. Tako ce i ostati. Sumnjam da ce se nesto promjeniti ako budete zivi i ako se ne ugasite do tada kad se vratimo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2015, 19:21

Ne moze se sa covjekom razgovarat, svaki put fula poentu.. U svom nekom svijetu i gotovo

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 11 dec 2015, 19:21

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 dec 2015, 19:21

Cocaine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja se nadam da cete se dici, lijep pozdrav :D

Istorija karanja kroz istoriju je na našoj strani. Vi ste ti koji su ga redovno primali. Tako ce i ostati. Sumnjam da ce se nesto promjeniti ako budete zivi i ako se ne ugasite do tada kad se vratimo
Gasenje je izglednije vama.
I trebo si napisati AKO se vratite...
Sto neodgovoris na pitanje bolan.
Pisao si svakakve gluposti ovdje,sta je sad.
Gdje je velez bolan...pojacanja.....ovo ono....sjecas li se svojih postova ljetos.
Sloboda je moja nacija

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 19:27

tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze se sa covjekom razgovarat, svaki put fula poentu.. U svom nekom svijetu i gotovo
Ne pravi se budala jer spominjes neka pumpanja. Vi ste ti koji ste dobijali kroz istoriju po mozgu. Sumnjam da ce se nesto promjeniti. Ono ako prezivite dok se vratimo. Znas ono asmir ode pa se vrati,pa opet ode pa se vrati,pa opet ode

I stvarno ode :urnebes: :urnebes: :wave:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 dec 2015, 19:30

Budala si druze pa hajde.Klub ti se gasi ti o Azmiru
blebeces.e punoglavac jedan.
Sloboda je moja nacija

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 dec 2015, 19:32

kakav glupan cuj sta je sa nasom podgrupom ko da ne znas sta je razlog, isto da ja pitam sta je sa vilenjakom, dje je sta radi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 11 dec 2015, 19:32

Sunderland je napisao/la:Budala si druze pa hajde.Klub ti se gasi ti o Azmiru
ako se velez vrati u prvu imat ce jednu titulu vise od vas u federalnoj
goveđigulašmajka

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 dec 2015, 19:34

brile je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Za razliku od nekog Milana Stepanova, Hodzurda se pokazao pojačanjem :nedam:
Hodzurda je za Stepanova Kosoric :zviz:
Auuuu, ova je niska bila ali bas :rol: :rol: :clap:

Gdje si pastrmko pi.cko stara :lolno:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 19:35

Ma zalibo me za asmirom vjeruj. Velez se ne moze ugasit. Ovo je samo los period. Yebiga pregurali smo gore pregurat cemo i ovo. Ima nas gomila i ovdje i širom svijeta koji nece dopustiti da se to desi i jedno je sigurno. Nikakvim seljacima necemo lizat pakaš nego cemo ga sami spasit kao i sve 93 godine naseg postojanja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2015, 19:37

Cocaine je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ne moze se sa covjekom razgovarat, svaki put fula poentu.. U svom nekom svijetu i gotovo
Ne pravi se budala jer spominjes neka pumpanja. Vi ste ti koji ste dobijali kroz istoriju po mozgu. Sumnjam da ce se nesto promjeniti. Ono ako prezivite dok se vratimo. Znas ono asmir ode pa se vrati,pa opet ode pa se vrati,pa opet ode

I stvarno ode :urnebes: :urnebes: :wave:
Ti si stvarno otiso, tebi covjek pozeli srecu ti ga napadnes :lol:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 dec 2015, 19:38

Cocaine je napisao/la:
Ma zalibo me za asmirom vjeruj. Velez se ne moze ugasit. Ovo je samo los period. Yebiga pregurali smo gore pregurat cemo i ovo. Ima nas gomila i ovdje i širom svijeta koji nece dopustiti da se to desi i jedno je sigurno. Nikakvim seljacima necemo lizat pakaš nego cemo ga sami spasit kao i sve 93 godine naseg postojanja
Tako si pricao i ljetos.
Pa danas ni uprave,ni igraca,u zadnji mjesec skoro 20 tuzbi pristiglo,6 plata neisplaceno.ni jednog sponzora.....
Sloboda je moja nacija

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 dec 2015, 19:41

Cocaine je napisao/la:
Sunderland je napisao/la:Pa eto,gotivite se i dalje. :) :facepalm:
Jako bitna stvar.najmanje si kompetentan da pricas o bilo cemu,pogotovo,o nicovima.
Nego opstaje li Velez,ili se gasi,ne skreci sa teme
Gdje ce se Velez ugasit. Pa nismo Sloboda da moramo lizat pakaš nekog brnjoze iz sela Hrapče da spašavamo budućnost kluba

Cadillac brato imam 50 godina mogao sam te prije 35 napravit :urnebes: :wave:
Vi ližete pakaš Nerke Trenerke. Sacemo Slogu, Buducnost napuckat na vas, Radnickom jos igraca poslat necete nikad iz Federalke izac :rol:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 11 dec 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 dec 2015, 19:44

Sunderland je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Tako si pricao i ljetos.
Pa danas ni uprave,ni igraca,u zadnji mjesec skoro 20 tuzbi pristiglo,6 plata neisplaceno.ni jednog sponzora.....
Dobro si upoznat sa stanjem i svaka cast ali Velez je uz Široki i Sarajevo klub sa najmanje duga koji ne prelazi ni 300 000 tako da je sve to pišaka. Revizorska agencija radi svoj posao vec i čeka se njezin završetak da bi se na sljedečoj skupštini mogli iznijeti trenutno stanje i izabrati nova uprava. Ne brini solinas nije alarmantno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.