Sada si ispao glup ko ku.rac maloumnicefukaratz je napisao/la:evo ga jos jedan junakfedeltafrotta je napisao/la:tuzlanke uvijek bile radodajke![]()
nego sta bi se te podgrupe sto vas vise nema
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Jeli u bečkoj čaršiji ili na bečkoj periferijiSunderland je napisao/la:Prica se da je Velez pred gasenjem.

-
- Kontakt:
Po mostarskom selu Vrapcici,a haber mi prenio komsija,mostarac.velezovac.Cocaine je napisao/la:Jeli u bečkoj čaršiji ili na bečkoj periferijiSunderland je napisao/la:Prica se da je Velez pred gasenjem.![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
A to je onaj što dodje često kod tebe i kad si na posluSunderland je napisao/la:Po mostarskom selu Vrapcici,a haber mi prenio komsija,mostarac.velezovac.Cocaine je napisao/la:Jeli u bečkoj čaršiji ili na bečkoj periferijiSunderland je napisao/la:Prica se da je Velez pred gasenjem.![]()
![]()

Hhehehhrhrhr,ovo sve ludo ibogami,kad sve ispucaju daj po zenama,pa nije vam ovo Hustler,smirite dozivljaje 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
Budale covjeka.doduse nista cudno za tebe.
Gdje su igraci iz grcke momce,sponzori,ovo ono.
I one bljuvotine na vasem forumu Sto pises,jesi seljacina.ocami
Sloboda je moja nacija
Jesi se to i ti registrovaoSunderland je napisao/la:Budale covjeka.doduse nista cudno za tebe.

-
- Kontakt:
Ma jok.ali Imam uvid u tvoje povracotine.ljudi se ibrete.Cocaine je napisao/la:Jesi se to i ti registrovaoSunderland je napisao/la:Budale covjeka.doduse nista cudno za tebe.
Sloboda je moja nacija
Kakav debil moras biti da ovo napisesfukaratz je napisao/la: evo ga jos jedan junak![]()

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 11 dec 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
pa samo pitam sto se palisbrile je napisao/la:Sada si ispao glup ko ku.rac maloumnicefukaratz je napisao/la:evo ga jos jedan junakfedeltafrotta je napisao/la:tuzlanke uvijek bile radodajke![]()

Sloboda Tuzla
Tebe sa oduševljenjem čitaju. Još samo da je zapamtit sve nickove sa kojih pišešSunderland je napisao/la:Ma jok.ali Imam uvid u tvoje povracotine.ljudi se ibrete.Cocaine je napisao/la:Jesi se to i ti registrovaoSunderland je napisao/la:Budale covjeka.doduse nista cudno za tebe.

-
- Kontakt:
Pa eto,gotivite se i dalje.
Jako bitna stvar.najmanje si kompetentan da pricas o bilo cemu,pogotovo,o nicovima.
Nego opstaje li Velez,ili se gasi,ne skreci sa teme

Jako bitna stvar.najmanje si kompetentan da pricas o bilo cemu,pogotovo,o nicovima.
Sloboda je moja nacija
Sarajke,Tuzlanke,Mostarke,Banjalucanke,Prijedorcanke isto tu su zeznute Zenicanke
Sve su skoro dobre ali poseban pozdrav za Veliku kladusu I njihove one bisne maće, nama maći sine brate lomi.
Respect svim zenama, tesko s njima ali teze bez njih

Sve su skoro dobre ali poseban pozdrav za Veliku kladusu I njihove one bisne maće, nama maći sine brate lomi.
Respect svim zenama, tesko s njima ali teze bez njih

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
mene gotivi 90% foruma
Ti si dečko uspio u životu
Gdje ce se Velez ugasit. Pa nismo Sloboda da moramo lizat pakaš nekog brnjoze iz sela Hrapče da spašavamo budućnost klubaSunderland je napisao/la:Pa eto,gotivite se i dalje.![]()
![]()
Cadillac brato imam 50 godina mogao sam te prije 35 napravit

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Doce Manijaci opet u Tuzlu da vam prave dar mar na stadionu i bices uvjeren da postoje a vi cete po obicaju zvat predjenika u pomoc hahhhhafukaratz je napisao/la:evo ga jos jedan junakfedeltafrotta je napisao/la:tuzlanke uvijek bile radodajke![]()
@fukaratz
Ma brate salim se i ja kad treba ali to sto ff vise ne idu na tekme ima veoma crnu pozadinu tj. ne idu zbog smrti Mirze, njihovog clana. Jbg boli me kad se neko sali sa tim ali eto.
Sve najbolje
Ma brate salim se i ja kad treba ali to sto ff vise ne idu na tekme ima veoma crnu pozadinu tj. ne idu zbog smrti Mirze, njihovog clana. Jbg boli me kad se neko sali sa tim ali eto.
Sve najbolje

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poruka za navijace Veleza dobronamjerna: Ostavite se Slobode i krenite u spasavanje svog kluba.
-
- Kontakt:
Aha,pa kako u ovom trenutku svi igraci vam slobodni,uprave nema,nista...sponzori svi otkazali,bas ni da cvjetate,federalna 100 posto,a daj boze i sezonu da izgurate.6 Plata neisplaceno dugovi na sve strane.Cocaine je napisao/la:Gdje ce se Velez ugasit. Pa nismo Sloboda da moramo lizat pakaš nekog brnjoze iz sela Hrapče da spašavamo budućnost klubaSunderland je napisao/la:Pa eto,gotivite se i dalje.![]()
![]()
Cadillac brato imam 50 godina mogao sam te prije 35 napravit![]()
Sloboda je moja nacija
Ostavite se Slobode? Gdje je iko spominjao Slobodutuzlak1987 je napisao/la:Poruka za navijace Veleza dobronamjerna: Ostavite se Slobode i krenite u spasavanje svog kluba.
Vidis da ti kolega solinas visi pod nickom zeza visi na temi Veleza,pod ovim sunderland pise na ovoj temi,beduin se registrovao na nas forum. Kompleksi su u vasoj avliji brato
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 11 dec 2015, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.