High je napisao/la:Samo da se zna - odsad sam u mirnodopskim odnosima s ostatkom foruma.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
High je napisao/la:Samo da se zna - odsad sam u mirnodopskim odnosima s ostatkom foruma.
Treba na ulazu na istocnu tribinu da se postavi statua sa likom Amera Bekica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Treba ukloniti i ostale debile. Tačnije, nije ih trebalo ni postavljati. Da mi je samo znati ko je ovaj plakat radio pa je imao ovako mudar odabir fudbalera za plakat. Ivan Sesar, Edin Husić, Nermin Haskić...I ima još neko na plakatu, ne mogu se sad sjetiti. Mislim, zna se da će koga god da su stavili kad tad otići iz kluba, ali bilo bi lijepo da su bar postavili nekog ko je ponikao u FK Sarajevo ili nekog ko je ostavio koliko toliko dublji trag i u klubu i kod navijača, ala Said.
Pa štrumf je recimo i Dulja bio, a na pragu je da bude najveći transfer u historiji kluba.... Ima i ove djece što smo klepili od njih... itd...pitic je napisao/la:Statutom zabraniti potpisivanje Škutora i Štrumfova za FKS.
Vjerovatno je mislio na igrace..PitarBordo je napisao/la:Pa štrumf je recimo i Dulja bio, a na pragu je da bude najveći transfer u historiji kluba.... Ima i ove djece što smo klepili od njih... itd...pitic je napisao/la:Statutom zabraniti potpisivanje Škutora i Štrumfova za FKS.
Samir RadovacBitiSrcemVezan je napisao/la:Treba ukloniti i ostale debile. Tačnije, nije ih trebalo ni postavljati. Da mi je samo znati ko je ovaj plakat radio pa je imao ovako mudar odabir fudbalera za plakat. Ivan Sesar, Edin Husić, Nermin Haskić...I ima još neko na plakatu, ne mogu se sad sjetiti. Mislim, zna se da će koga god da su stavili kad tad otići iz kluba, ali bilo bi lijepo da su bar postavili nekog ko je ponikao u FK Sarajevo ili nekog ko je ostavio koliko toliko dublji trag i u klubu i kod navijača, ala Said.
jel ovo sa Celom ?MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko staviti video sa starijeg derbija...klip traje vrlo malo a cuje se kao naprijed naprijed Sarajevo, malo poslije rata ja mislim..ne mogu da nadjem nikako
Pa, svakako. Teško šta on može napisati/uraditi u afektu da bi mi trajno postao manje drag od raznoraznih Husića, Šunjevarića, Šmigalovića i Radulovića...hilmo je napisao/la:Samir RadovacBitiSrcemVezan je napisao/la:Treba ukloniti i ostale debile. Tačnije, nije ih trebalo ni postavljati. Da mi je samo znati ko je ovaj plakat radio pa je imao ovako mudar odabir fudbalera za plakat. Ivan Sesar, Edin Husić, Nermin Haskić...I ima još neko na plakatu, ne mogu se sad sjetiti. Mislim, zna se da će koga god da su stavili kad tad otići iz kluba, ali bilo bi lijepo da su bar postavili nekog ko je ponikao u FK Sarajevo ili nekog ko je ostavio koliko toliko dublji trag i u klubu i kod navijača, ala Said.
![]()
Ma odma pored Hasetovog spomenika. Treba nam rimski1946 odraditi u photshopu kakvu statuu naše momčine, moje znanje u dotičnom programu ipak ne dostiže taj nivoBolanos je napisao/la:Treba na ulazu na istocnu tribinu da se postavi statua sa likom Amera Bekica.BitiSrcemVezan je napisao/la:Treba ukloniti i ostale debile. Tačnije, nije ih trebalo ni postavljati. Da mi je samo znati ko je ovaj plakat radio pa je imao ovako mudar odabir fudbalera za plakat. Ivan Sesar, Edin Husić, Nermin Haskić...I ima još neko na plakatu, ne mogu se sad sjetiti. Mislim, zna se da će koga god da su stavili kad tad otići iz kluba, ali bilo bi lijepo da su bar postavili nekog ko je ponikao u FK Sarajevo ili nekog ko je ostavio koliko toliko dublji trag i u klubu i kod navijača, ala Said.
![]()
E to samo sto pravi klip pocinje od ovoga naprijed Sarajevo, hvala brate!THEC je napisao/la:jel ovo sa Celom ?MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko staviti video sa starijeg derbija...klip traje vrlo malo a cuje se kao naprijed naprijed Sarajevo, malo poslije rata ja mislim..ne mogu da nadjem nikako
Mortem ovo ti je ba Zvezdina zastava :/MortemHz je napisao/la:Ma sport avaz vec prepisaoFrancescoTotti je napisao/la:Vec se proculo?
![]()
![]()
![]()
ultrasegamega je napisao/la:Ivane Sesare j*bemo ti najmilije!!!
Iskreni navijaci Sarajeva.
+1ultrasegamega je napisao/la:Ivane Sesare j*bemo ti najmilije!!!
Iskreni navijaci Sarajeva.
Hajde Dzeno dodji najdrazimacahz je napisao/la:Mortem ovo ti je ba Zvezdina zastava :/MortemHz je napisao/la:Ma sport avaz vec prepisaoFrancescoTotti je napisao/la:Vec se proculo?
![]()
![]()
![]()
![]()
dobro nam došao ponovoHigh je napisao/la:Samo da se zna - odsad sam u mirnodopskim odnosima s ostatkom foruma.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Anex, bordobijeli, Confiance, DzemoSmjecanin, fks74, gh0stHZ, Hajdeee, inzomni, Kabinet1987, kupus army, mosarajvosa83, Pitar6785, pitara, r3m1, Samozdravlje, siroliver69, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, USB, Vanja8, Velo6, zagorski i 183 gosta.