Oluja se u Sarajevu izgleda sprema kako sam se ja rodio.Besic je napisao/la:Joj ljudi sprema se oluja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oluja se u Sarajevu izgleda sprema kako sam se ja rodio.Besic je napisao/la:Joj ljudi sprema se oluja
Gledaj samo koja mrznja i kompleks prema nama, boze sacuvajAdo76 je napisao/la:Yebo te zivot,strumfetica i rasprave sa administracijom na njihovoj temi,da smo mi onako nesto napisali,pokolj bi bio sa banovima
A oni ih na ruke oprašeMCMXLVI je napisao/la:Gledaj samo koja mrznja i kompleks prema nama, boze sacuvajAdo76 je napisao/la:Yebo te zivot,strumfetica i rasprave sa administracijom na njihovoj temi,da smo mi onako nesto napisali,pokolj bi bio sa banovima![]()
Sto je najgore, cijela ova adminstracija je strumfovksa
Ova ti je boljaRN87 je napisao/la: Apropo price o momce makedonce predlazem da jos jednom zapjevamo moju jel tako kantatorsku pjesmu
Pa kaze
Ooo Velkoski Krste
He's a striker
He's good at beers
Shooting like Britney Spears
But brilliant at saying cheers!
Brat si naš!RN87 je napisao/la:Za toga djecka jedino moze da se iskaze otkaznicaBitiSrcemVezan je napisao/la:RN87 je napisao/la:Akobise ovaj hursta
Istako, pokazo damu je u kvrnoj slici liderstvo
Neka on bije do zime
Ona celava lija stara neka u tome mijanmaru kara
A šta ako bi se Krste danas iskazao?
Bijase mu nepase mjesto
Neuslovno
Lijevo desno gore
Samo je pustit u korner more
Keno, slobodni stih
Brate Morteme nemoj tih cetnickih zastava po nasoj temiMortemHz je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:Brate Morteme nemoj tih cetnickih zastava po nasoj temiMortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:MrWhite je napisao/la:Brate Morteme nemoj tih cetnickih zastava po nasoj temiMortemHz je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:Brate Morteme nemoj tih cetnickih zastava po nasoj temiMortemHz je napisao/la:
RN87 je napisao/la:Ješte BSV
No ne davno me zove adzo
(toje ono kad mi je prico za stadijon)
Veli konichua RN
Pliz de neki song na engleski
Nebil kako Krleta probili
Makar na svjecku estradu
Kad vec nemoremo ni u zepce
Got it?
[youtube][/youtube]MortemHz je napisao/la:MrWhite je napisao/la:Brate Morteme nemoj tih cetnickih zastava po nasoj temiMortemHz je napisao/la:
Očekivano trebali su i prije škutora izrezati.sarajevo46 je napisao/la:Ivan Sesar izrezan sa reklame na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’