FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cikazubo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cikazubo » 11 dec 2015, 12:36

milanribar je napisao/la:
damirc je napisao/la:Imao bih jedan prijedlog za moderatore.

Najbolje bi bilo kada bi PDF Željezničar mogao da se zaključa i da njemu pristup imaju samo članovi kluba. Dakle ako si član kluba onda mozes komentarisati i citati taj dio PDF Željezničara,a svi ostali koji nemaju člansku neka im ostane otvorena opcija Opšte diskusije i ostale teme.

Naravno i moderator bi morao biti član Kluba.

Ovo predlazem iz jedinog razloga sto svako dolazi cita i pise sta mu je cejf, a ne snosi nikakve posljedice, pa onda dolazimo do beskonacnih rasprava i prepucavanja gdje onda neko ni kriv ni duzan bude banovan
Vidim da nisi upucem pa cu te ja uputiti. Fk.Zeljeznicar je nedavno imao svoj forum i mogao si uci ako si clan kluba. Pisalo je ime i prezime, ja sam se registrovao i niko nije pisao. Sto nisi pisao, ako si clan i forum bi opstao. Ugasen upravo zato sto niko nije pisao, kao ni ti.
Ovo ne pisem jer me se tice tvoj prijedlog, nego samo opaska.
Da pisu javno imena mislim da bi te davno neko nafatao na ulici :mrgreen: tako da ti je bolje pod ovih desetak nickova koje si imao..

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 dec 2015, 12:40

Procitah forum, nije mi jasno sto je boccaccio banovan, pa opet vracen.
Zabrinula me ova poruka od @admin, da vam nije Anonymous grupa napala stranicu...
Cuj covjek banovan a niko ga nije banovo hahahahahahahaha...
Zato je jucer bilo promjene teksta u vasem clanku, nije do vas. Izvinite sto sam imao pogresno misljenje.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 11 dec 2015, 12:48

admin je napisao/la:Ako boccacia nisam banovao ni ja (a nisam niti Sam primjetio nesto lose s njegove strane) ni aco, ne znam onda ko je... Hm...

A sto se tice foruma, bar stotinu puta sam napisao da nije demokratican, vec je u privatnom vlasnistvu. I kod nas odlucuju 3-4 covjeka za dobrobit svih... Samo sto mi to otvoreno kazemo I ne pokusavamo upakovati u pricu demokratije.
Isto tako i kod nas 4 covjeka odlucuju o dobrobiti kluba i to se zna ima 1 godina otprilike kako je novi statut izglasan.
Statut je javan i u njemu sve pise i nalazi se na oficijelnoj stranici kluba.

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 11 dec 2015, 12:49

Za tvoju informaciju upravo sam na forumu FK Željezničar bio registrovan i na osnovu toga sam iznio ovaj prijedlog i za ovaj ovdje forum. Ja se na krije ni iza kakvih pseudonima moje ime pise javno.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 11 dec 2015, 13:00

Lazna demagogija, a ne stvarno suocavanje sa problemom i priznavanje problema, od nastanka ovog portala glavni je dio njegove politike. Zalosno je da i pored svih cinjenica koje im se bace pred oci isti i dalje okrecu glavu i prave se da je sve uredu, pa umjesto da ako vec rade ispravno onda i odgovore konkretno na ono sto im se spocitava, isti ce pricati o nekim totalno desetim stvarima (tipa, to vama smeta jer Zeljo vise nije prvi i slicne gluposti nivoa djeteta iz 7 razreda koje misli da je najpametnije na svijetu), a nece ni pokusati razgovarati o svom problemu jer misle da su Bogom dani. Care napraviti portal je pickin dim, ali treba pronaci ljude bez morala koji su spremni okretati se kako vjetar puse i normalno dobrog IT strucnjaka da napravi stranicu koji na ovom portalu jedini radi dobar posao. Zalosno je sto alternativa ne postoji, jer ovim poslom se kod nas bave samo oni koji nigdje drugo nisu dospjeli. ;)
Moze ban, nije problem, napravice se novi profil.
FORZA ZELJO

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 11 dec 2015, 13:06

kakva mustra moras biti da se dicis time da imas svoj forum, postavljas pravila kakav je tebi ceif, pises neistine pokusavajuci ubosti ekskluzivu pa ako pogodis dobro je, ako ne nikom nista...i jos se prestavljas kao informativni medij...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 dec 2015, 13:07

DANAN je napisao/la:
admin je napisao/la: A sto se tice foruma, bar stotinu puta sam napisao da nije demokratican, vec je u privatnom vlasnistvu. I kod nas odlucuju 3-4 covjeka za dobrobit svih... Samo sto mi to otvoreno kazemo I ne pokusavamo upakovati u pricu demokratije.
Isto tako i kod nas 4 covjeka odlucuju o dobrobiti kluba i to se zna ima 1 godina otprilike kako je novi statut izglasan.
Statut je javan i u njemu sve pise i nalazi se na oficijelnoj stranici kluba.
znači, slažemo se da je nivo demokratije u Želji i na ovom forumu jednak?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 dec 2015, 13:08

kenan_tm87 je napisao/la:Lazna demagogija, a ne stvarno suocavanje sa problemom i priznavanje problema, od nastanka ovog portala glavni je dio njegove politike. Zalosno je da i pored svih cinjenica koje im se bace pred oci isti i dalje okrecu glavu i prave se da je sve uredu, pa umjesto da ako vec rade ispravno onda i odgovore konkretno na ono sto im se spocitava, isti ce pricati o nekim totalno desetim stvarima (tipa, to vama smeta jer Zeljo vise nije prvi i slicne gluposti nivoa djeteta iz 7 razreda koje misli da je najpametnije na svijetu), a nece ni pokusati razgovarati o svom problemu jer misle da su Bogom dani. Care napraviti portal je pickin dim, ali treba pronaci ljude bez morala koji su spremni okretati se kako vjetar puse i normalno dobrog IT strucnjaka da napravi stranicu koji na ovom portalu jedini radi dobar posao. Zalosno je sto alternativa ne postoji, jer ovim poslom se kod nas bave samo oni koji nigdje drugo nisu dospjeli. ;)
realno takvog medija nema u državi, sportskog ili ne. tako da se to nema na osnovu čega očekivati. nažalost.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 11 dec 2015, 13:10

Ima, ali samo jedan, i to zato jer nije nas, i nije sportski. To je sve. Da makar sute, a ne dodju ovdje i prosipaju laznu demagogiju obojica.
FORZA ZELJO

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 dec 2015, 13:13

keno, nisam shvatio o kojem problemu treba da diskutujemo i da se s njim suočimo?
u svakom slučaju, molio bih da tu diskusiju prebacimo na dio foruma gdje se priča o portalu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 dec 2015, 13:13

DANAN je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
admin je napisao/la:Democracy, or democratic government, is "a system of government in which all the people of a state or polity ... are involved in making decisions about its affairs, typically by voting to elect representatives to a parliament or similar assembly," as defined by the Oxford English Dictionary.

Kljucna rijec 'all' u želji se svela na 4 osobe. Ne dovodim u pita je njihov integritet. I Tito je bio dobar, ali nije bio demokratican, ne zelim unaprijed reci ni da je ovo lose.

Ali Evo, diskusije radi... Ako je demokratican, otvoren I transparenta ,Zar ne bi bio red objaviti bar imena svih kamdidata, a ne samo podobnoh?
Znam ja šta je demokracija, ali ovakav je izbor demokratičniji daleko od onog ranije. Ima mana, ali u trenutnom stanju kluba je po meni bolji nego demokratija. Nadam se da će se imena objaviti. Nije još vrijeme jer stižu prijave. Ovo ovdje pojedini forumaši guraju svoje. NE može se unaprijed ništa reći, ali možee se na bazi objektinih činjenica napisati tekst, ali prejudicirati nešto u smislu da je to gotova stvar, e to nije u redu.

@aco bar mi pravi, istinski Željini navijači nikad nismo imali probelm istine. Problem je kod nas u društvu, što inače, uvijek postoje dvije istine.
Niko ovdje ne gura svoje.Ovo su ljudi koji svojim dosadasnjim angazmanom zasluzuju da budu podrzani od strane nas obicnih.....
A na osnovu čega? Na osnovu tvog mišljenja. Ja nisam nigdje vidio da je neko napisao kakav je to angažman imao neko od onih navedenih. Koliko je love donio klubu, šta je organizovao, gdje itd itd. Šta je npr neki od onih (uzmi kojeg hoćeš) donio klubu? Ili bitnije, po meni, je pitanje šta može donijeti klubu?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 dec 2015, 13:15

Zahtjevam ban za admina, nick mu ispisan bordo slovima, kakve su ovo provokacije!?
Gdje je članska!?
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 11 dec 2015, 13:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 dec 2015, 13:16

Admin sam krši pravila svog foruma, piše na ovoj temi a nije navijač Želje. Još ni na Džummu nije išao.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 dec 2015, 13:16

A dobro sad, realno situacija nije toliko cudna. Zeljo je s Amarom bio najgledaniji klub u ligi i logicno da je bio u centru i medijske paznje. To se promjenilo u korist komsija i sada ovi vuku vise na tu stranu. Zakoni trzista. Vjerovatno ce vise raje otvoriti clanak o Velezu nego o Radniku.

Ono sto meni licno smeta je sto se ljudi prodaju za sicu. Shvatam ja posao i to da ides gdje mozes vise zaraditi, ali neko da bi zaradio prelazi sve granice, podmece, zavadja i slicno. To je odlika sitne duse koja ne bira sredstva da dodje do cilja.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 11 dec 2015, 13:20

kenan_tm87 je napisao/la:Lazna demagogija, a ne stvarno suocavanje sa problemom i priznavanje problema, od nastanka ovog portala glavni je dio njegove politike. Zalosno je da i pored svih cinjenica koje im se bace pred oci isti i dalje okrecu glavu i prave se da je sve uredu, pa umjesto da ako vec rade ispravno onda i odgovore konkretno na ono sto im se spocitava, isti ce pricati o nekim totalno desetim stvarima (tipa, to vama smeta jer Zeljo vise nije prvi i slicne gluposti nivoa djeteta iz 7 razreda koje misli da je najpametnije na svijetu), a nece ni pokusati razgovarati o svom problemu jer misle da su Bogom dani. Care napraviti portal je pickin dim, ali treba pronaci ljude bez morala koji su spremni okretati se kako vjetar puse i normalno dobrog IT strucnjaka da napravi stranicu koji na ovom portalu jedini radi dobar posao. Zalosno je sto alternativa ne postoji, jer ovim poslom se kod nas bave samo oni koji nigdje drugo nisu dospjeli. ;)
U pravu si 100%, i ja sam htio ovako sličan post da napišem ali si me preduhitrio. Napišeš im kritiku da nije objektivno napisati onakav tekst o krahu transfer politike jer ima jedan manji klub u gradu Sarajevu ciji je jedan igrac (Ikande) imao dosta vecu platu od svih 5 igraca sa kojima smo sporazumno raskinuli ugovore, u tom klubu imaš skoro 40 igraca na platnom spisku i to nije krah transfer politike, a da ne spominjem da Ikande i Hebibovic imaju hronicne povrede. Ono od juce je vrhunac "profesionalizma", prva vijest Ibricic u Želji, kad citas tekst imaš osjecaj da je potpisao, nedugo nakon toga Ibricic u pregovorima sa Željom :shock: Ne treba ni spominjati kako su se u slucaju vezanom za Nurkića i košarkaški savez stavili na stranu košarkaša umjesto da su bili profesionalni itd.. Cijenjeni admin govori da je sportsport.ba konstantno u vrhu, ja se ne slažem sa tim jer imaš samo 2 portala koji imaju svoje forume koliko ja znam(k.lix i ovaj) ostali nemaju forume tako da alternativa i ne postoji. Postoji org hvala Bogu..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 dec 2015, 13:20

shzna je napisao/la:Admin sam krši pravila svog foruma, piše na ovoj temi a nije navijač Želje. Još ni na Džummu nije išao.
Realno, U pravu ste, potpuno.

Povlacim se sa teme i izvinjavam forumasima. Ukoliko ima potrebe za diskusijom, mozemo nastaviti na drugoj temi.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 dec 2015, 13:22

HAHAAHAHAHAHAH ZAJMILI ADMINA SA TEME :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Eto Salihamidžića.. Zajebavam se admine, ne prenosite ovo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 11 dec 2015, 13:23

Imate gospodine admin na prethodne 2,3 stranice vecinu toga, a sto je najgore procitali ste vec. A kad bi covjek krenuo unazad sta ste to sve pisali subjektivno, zarad svojih interesa, pocevsi od Zelje i Sarajeva pa do nekih desetih stvari, ne bi do sutra stali. Da ne spominjemo kako se i Aco poceo igrati menadzera, pa je ljude ovdje banovao cim sta napisu o tome, pa da ne idemo na 20 clanka o prelasku Cimirota, a sada i o tome kako je koji igrac trazen, prepravljanje clanaka, dvostruki arsini za iste situacije, pristranost u izvjestavanju, izd. itd. Ali znam da je uzalud pisati o svemu jer ste takav tip ljudi, pogotovo ti, da nikad necete priznati nista jer vi radite sve "na najbolji moguci nacin", profesionalno, tacno, objektivno, sa dobrim i provjerenim izvorima, iz vise uglova, sa razlicitim misljenjima pisete clanke, nepristrasni ste, itd. Zapravo ces reci da ste sve ono sto niste a takvim se deklarisete od prvoh dana. Poceli ste bili dobro, sad vec iskoristavate bazu koju ste prikupili i cinjenicu da alternative apsolutno nema.
FORZA ZELJO

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 dec 2015, 13:24

sta vas ima cuditi pa pola ovih sto je uposleno kod njih nema fakultet potreban za ovaj posao, i ako ima bog zna gdje su ga zavrsili, prvi ciklus ono onako reda radi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 11 dec 2015, 13:26

Ajzea je napisao/la:HAHAAHAHAHAHAH ZAJMILI ADMINA SA TEME :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Eto Salihamidžića.. Zajebavam se admine, ne prenosite ovo..
:urnebes: :urnebes:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.