admin je napisao/la:Mislim da je IvanOsim ovo lijepo analizirao. S tim sto bih trenutak 'promjene' prije povezao sa losijim sportskim rezultatima Zelje.
Dok je Zeljo uzimao duple krune i razvaljivao, a Sarajevo grcalo u problemima, tada smo bili plavi, aco je haman bio osimov polubrat, pitari su nas mrzili i bojkotovali, parole protiv nas dizalo, mi tada radili samo za Zelju, na ovom forumu objektivno, na onom bordo potkupljeno i pokvareno.
Kako rezultati lagano pocese izostajati, tako se i nasa objektvnost pocela gubiti, a ugled kod komsija poceo nam je rasti. Aco iz porodice Osim postade familija Ibrakovic, a mi postadosmo neprijatelji i placenici druge strane.
Nemam nista protiv, diskutujte, trazite krivca ako zelite i u medijima (nemojte nikog vrijedjati, naravno), ali znajte da se tabela generise matematicki i ne moze se kupiti, a obicno se poklapa sa nivoom zadovoljstva o objektivnosti portala, mi smo na to vec navikli.
Takodjer, navikli smo i da su na forumu registrovani i clanovi uprava ili prijatelja i bordo i plavog, a i drugih klubova i da neko mora biti kriv za sadrzaj napisanog. Ako nisu oni, naravno da smo to mi. Samo vi pletite po SS.ba, nadam se da ce to donijeti vise pobjeda na proljece nego sto ih je biulo tokom jeseni.
Vas sajt i vase pravo da radite sa njim sta hocete.
Dosta istine si i napisao.
Istina je da ste dok je Amar bio tu visili na Grbavici i objavljivali sve i svasta.Ali ne zbog objektivnog novinarstva niti nas navijaca odnosno vasih citalaca nego radi samih sebe.Odnosno radi klikova.
Istina je i da ste jedno vrijeme i Olimpic gurali zato sto se u to vrijeme glavni mogao cesto vidjeti u drustvu Nijaza Gracica.
Istina je i da dolaskom nekih novih vjetrova kod komsija vi se svrstavate samo na jednu stranu.I to vise nego ocigledno.Tako da se glavni (opet) mogao vidjati u drustvu na kaficama sa Ibrakovicem i propalim pjevackim talentom Selimovicem.Cak ste i prvi objavili njegov performans iz Parka princeva.
I na kraju svi smo svjedoci kako ste propratili ljetosnji uspjeh naseg kluba u europi....pametnom dosta.
Od vas niko ne trazi da Nas gurate jer nama to ne treba,samo trazimo malo vise objektivnosti nista vise.Jer sa objektivnosti dolazi i ozbiljnost u poslu.....A vasu ozbiljjost smo mogli svi vidjeti juce sa informacijom o Senaidu koju ste na znam koliko puta prepravljali.
Ziv bio.