Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
http://streams.tv/highlights/48744-1st-goal-bvb-pao-0-1
Evo i akcije kod gola...
Evo i akcije kod gola...
'nači Gojkara dominator?
Fino, fino.
Njegov napredak bi uvelike pomogao razvoju igre naše reprezentacije.
Fino, fino.
Njegov napredak bi uvelike pomogao razvoju igre naše reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobar, dobar, kada krene redovno igrat biti ce ovo jos bolje...Stofa ima za odlicnog veznjaka...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Samo da ga povrede zaobidju aBd
On u paru s Besicem, naprijed Pjanic i ispred njega 10ka, u igri sa samo jednim krilom i bili bi beton.

On u paru s Besicem, naprijed Pjanic i ispred njega 10ka, u igri sa samo jednim krilom i bili bi beton.
Nad tobom sunce najljepše sja
Uz Grahovca i Krunića naš najperspektivniji veznjak.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cocalic + Hadzic + bazdarevic = Boze me sacuvaj
ABd liga 5-ice za 2-3 godine majstore..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Bravo Cimi, nek je povreda iza tebe, ja ne sumnjam da ce dobiti poziv ako nastavi biti konstantan u prvoj postavi. Sad je sve na njemu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zasto imate potrebu slati nekoga u jacu ligu i klub, a jos uvijek nije izborio ni prvu postavu u trenutnom klubu.BeSha1992 je napisao/la:Cocalic + Hadzic + bazdarevic = Boze me sacuvaj

Ovako isto su mnogi pisali kad je Stevanovic presao u Sevillu kako mu je to odskocna daska za jos veci klub, ili npr. Besic kad je prelazio u Everton, i jos mnogi drugi igraci.
Nek se prvo ustale u trenutnim klubovima, a ne odmah prica ide on u top klub.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Bravo za Cimija
Nadam se da će sve češće biti u prvih 11.

Nadam se da će sve češće biti u prvih 11.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Lijepo je vidjeti da momak koji je u potpunosti odrastao u nasoj ligi moze igrati ravnopravno na ovom nivou.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ništa mi draze nema !Evander je napisao/la:Lijepo je vidjeti da momak koji je u potpunosti odrastao u nasoj ligi moze igrati ravnopravno na ovom nivou.
Bravo Gojko, dao Allah da ti slijedeći transfer u Dortmund bude mil eura a onda u Real 50 mil

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Supacki nam procenat yebes..Ajzea je napisao/la:Ništa mi draze nema !Evander je napisao/la:Lijepo je vidjeti da momak koji je u potpunosti odrastao u nasoj ligi moze igrati ravnopravno na ovom nivou.
Bravo Gojko, dao Allah da ti slijedeći transfer u Dortmund bude mil eura a onda u Real 50 mil

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ljubav prema komšijama stvarno nema granicajoker90 je napisao/la:Supacki nam procenat yebes..Ajzea je napisao/la:Ništa mi draze nema !Evander je napisao/la:Lijepo je vidjeti da momak koji je u potpunosti odrastao u nasoj ligi moze igrati ravnopravno na ovom nivou.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
FKS ima procente od svakog narednog transferaAjzea je napisao/la:Ništa mi draze nema !Evander je napisao/la:Lijepo je vidjeti da momak koji je u potpunosti odrastao u nasoj ligi moze igrati ravnopravno na ovom nivou.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bravo Gojkara, samo naprijed majstore!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Leotar slavi svoje dijete, javlja herecegovina-info.BeSha1992 je napisao/la:Cocalic + Hadzic + bazdarevic = Boze me sacuvaj

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Najveci sin Trebinja, svaka cast majstore.Husika je napisao/la: Leotar slavi svoje dijete, javlja herecegovina-info.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zaboravio si Asmira, ali dabogda da Asmira pretekne..bhsport je napisao/la:Najveci sin Trebinja, svaka cast majstore.Husika je napisao/la: Leotar slavi svoje dijete, javlja herecegovina-info.

Volim te Bosno!!!

Mnogi su se se sprdali kad se spominjalo njegovo ime.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, sagitarius i 29 gostiju.