Ne mogu da vjerujem!Besic je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne mogu da vjerujem!Besic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Besic je napisao/la:Trebaš skontat foru , Rustem se ukazuje Reisu , mislim Reisu se ukazuje dobro dodavanje od Rustema pošto ovaj više dodaje protivnicima nego nama , i onda je on sretan i nasmijan .
????Zastone je napisao/la:
Jokeru shvataš ti da se dobrota od ovakve duše širi i sad prelazi na Rustema (plus ovo ukazanje ) , poslije ide Džemojoker90 je napisao/la:Kakav ti je to avatar @Besicu??? Ko brata sam te volio, a ti se posra na Reisovo sveto lice stavljajuci preko njega tog daltonistu!! Ne uđem cijeli dan na forum i ovo me doceka?! Napusti temu, moralni ban 7 dana, razocarao si me i kao covjek i kao komunista!
Ma bezze neki turnir.. Jbt pored svih klubova oni našli salke i atl bilbao...neki vitese i još debilni shefildBesic je napisao/la:Šta ovo igramo sa Šalketom i Bilbaom neke utakmice , razbucat će ih akademci da ne kažem djeca ....
Jer nema niko drugi...Ex1t je napisao/la:do nezamjenjivog clana prvih 11,
Ex1t je napisao/la:Mislim da se malo previse sere o Rustemovicu, a znali ste svrsavati na njegov gol u Zvorniku.
Ako cemo uzeti da je u pola godine napredovao od druge rezerve (Cimirot, Radovac, Ikande) na svojoj poziciji do nezamjenjivog clana prvih 11, onda mozemo konstatovati da je on za razliku od mnogih pojacanja opravdao svoje dovodjenje. On uostalom i nije dosao kao pojacanje, kao i Bekici, Kovacevic itd. Znaci znalo se i ubosti sa dovodjenjem. Tesko je od njega ocekivati da nosi vezni red u ovom trenutku. Uvjek je borben i ostavi sve na terenu, a takve igrace zelimo gledati, zar ne? Odlican je u defanzivnim zadatcima koja su mu u primarni zadatak, ima dobar sut i solidnu tehniku, steka na dodavanjima ali to se da popraviti. Mnogi od vas su zaboravili kakav je Cimi bio prvu godinu kod nas. Pa sa njim u veznom smo ispali od albanaca. Rustemovic je duplo bolji trenutno u svojoj prvoj godini kod nas. Mislim da mu samo treba dovesti jos jednog iskusnog igraca u vezi nesto poput Jajala, ali pitanje je da li takav postoji. Sustina svega je da je zasluzio do sada da se i malo istrpi.
Sto se transfera tice, ja nesto neocekujem nikakvih novih igraca do 10 januara. Mislim da cemo igrace dovoditi nakon sto se rijesimo viska i transfera.
Bice i fula, al ima ih svugdje. Mozda bi trebalo vratiti Kouadia sa posudbe za pocetak i produziti ugovor sa njim.
MCMXLVI je napisao/la:Jer nema niko drugi...Ex1t je napisao/la:do nezamjenjivog clana prvih 11,
Pogledaj jos jednom nasu klupu veznog reda.
- Radovac povrijeda.
- Alispahic povrijeda.
- Puric povrijeda. (smijesan igrac inace).
- Ikande povrijeda pa raskid ugovora.
- Cimi i Stojcev otisli.
To je jedini razlog zasto je on u prvih 11.
Gdje te statistike gledas?YNWA je napisao/la:
Sto se tice dodavanja, upravo gledam njegovu statistiku i u ovoj polusezoni u prosjeku odigra 58 pasova, od toga 79 % tacnih, i kad se uzme u obzir na kakvim terenima se igra i sa kim igra i sta mu je posao, to uopste nije lose. Sto se tice toga nas najbolji veznjak je Radovac, u prosjeku 62 pasa, od toga 84 % tacnih, a i za njega se znalo pisati kako ne zna dodati loptu
Ima jedna stranica, ali nazalost moze se uci samo preko mejla i to ako te neko pozove, i ja koristim racun od jednog prijatelja, a i placa se.MCMXLVI je napisao/la:Gdje te statistike gledas?YNWA je napisao/la:
Sto se tice dodavanja, upravo gledam njegovu statistiku i u ovoj polusezoni u prosjeku odigra 58 pasova, od toga 79 % tacnih, i kad se uzme u obzir na kakvim terenima se igra i sa kim igra i sta mu je posao, to uopste nije lose. Sto se tice toga nas najbolji veznjak je Radovac, u prosjeku 62 pasa, od toga 84 % tacnih, a i za njega se znalo pisati kako ne zna dodati loptu
Daj stavi prtscreen ovdje ili na pp.YNWA je napisao/la:
Ima jedna stranica, ali nazalost moze se uci samo preko mejla i to ako te neko pozove, i ja koristim racun od jednog prijatelja, a i placa se.
Inace strasna stranica, nekoliko dana poslije utakmice izađe statistika za skoro svakog igraca, imaju cak i isjecci dodavanja, tacnih-pogresnih, duela...i naravno ima i cijela utakmica, ako zelis da gledas, samo treba platiti