FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 10 dec 2015, 23:34

Poslije zrinjskog ja jedva gledam njega na golu, hvala ti i sretno ljudino.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2015, 23:39

milanribar je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Od koga mi mozemo profitirati, pa gdje god se okrenes i sta god kazes sranje. Gdje su pare od Sehica ?
Na sigurnom ;)
Ma nije bitno to, na kakvom sigurnom pokrali Boga i oca. Svake godine nova 2 miliona niknu. Ali nije to poenta, poenta da smo mi uvijek prodavali igraca, pa gdje smo sad ? U go.vnim.a vjecito. Prodat ces Amir, Memiju, kakvog ti hajra, vidis da su to sve lopovi. To je jedina istina!
Najbolje je da se ugasimo ja kako god skontam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 10 dec 2015, 23:40

Ja mislim da ne trebamo, ako ti tako mislis postujem tvoje misljenje.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2015, 23:51

Pa šta ćeš eto, uprava nas krade, svake godine 2 miliona novog duga... :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 10 dec 2015, 23:54

FaraonTM je napisao/la:Pa šta ćeš eto, uprava nas krade, svake godine 2 miliona novog duga... :lol:
Nije tako ?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2015, 23:55

Ne znam, skontaj.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 10 dec 2015, 23:57

Sta imam kontat, pogledaj tabelu, igrace i sve ti je jasno.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 dec 2015, 00:00

@milanribar
Da li ti misliš da Kramarić i Mailson mogu biti upgrade u poređenju sa Mladenovićem odnosno Zoranom, kojem pozicija krila svakako nije prirodna pozicija? Koje pozicije su prioritet, koje su deficitarne u trenutnoj ekipi? Koga bi ti, od igrača sa kojima je uprava raskinula ugovor, zadržao i koji je razlog toga? Ozbiljno pitam..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 11 dec 2015, 00:10

Ajzea je napisao/la:@milanribar
Da li ti misliš da Kramarić i Mailson mogu biti upgrade u poređenju sa Mladenovićem odnosno Zoranom, kojem pozicija krila svakako nije prirodna pozicija? Koje pozicije su prioritet, koje su deficitarne u trenutnoj ekipi? Koga bi ti, od igrača sa kojima je uprava raskinula ugovor, zadržao i koji je razlog toga? Ozbiljno pitam..
Ozbiljno, ne mogu svrsavati na ovu prvu dvojicu dok ne pocnu igrati.Mozda su obojica sohe za Mladenovica, a mozda ce biti extra. Mladenovic je odradio korektno ono sto je igrao ako se uzme da nije prosao pripreme i da je uletio odmah da igra evropsku utakmicu. Kokot moze na klupu, meni ne svida njegovo seljacko valjanje, ali je uvijek igrao 100%, sto evropu, sto derbi, poginuo.
Sta trebamo pojacati, ako smo otjerali od golmana do napada sve, moras dovesti 11 igraca. ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 dec 2015, 00:14

Upravaa **** Zelju ste nam sjebaliii Hariseee odlazii nemoj nama Zelju brukatiiii

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 11 dec 2015, 00:21

Ko li je ovaj pakas od Milana, prvo kenja.Pa se onda petero zakači na njega sto mu je i bio cilj
i replicira mu.Onda on ublaži kenjanje i kao krene normalnu priču i sve tako u krug.
Iz dana u dan sve tako.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 dec 2015, 00:24

zeljeznicar1 je napisao/la:Ko li je ovaj pakas od Milana, prvo kenja.Pa se onda petero zakači na njega sto mu je i bio cilj
i replicira mu.Onda on ublaži kenjanje i kao krene normalnu priču i sve tako u krug.
Iz dana u dan sve tako.
Jasta +1
Tip ni jednu lijepu nije napisao, crnjak za crnjakom a kad ga pitas ko je dao gol protiv Ferencvarosa u gostima on pojma nema.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 dec 2015, 00:27

milanribar je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:@milanribar
Ozbiljno, ne mogu svrsavati na ovu prvu dvojicu dok ne pocnu igrati.Mozda su obojica sohe za Mladenovica, a mozda ce biti extra. Mladenovic je odradio korektno ono sto je igrao ako se uzme da nije prosao pripreme i da je uletio odmah da igra evropsku utakmicu. Kokot moze na klupu, meni ne svida njegovo seljacko valjanje, ali je uvijek igrao 100%, sto evropu, sto derbi, poginuo.
Sta trebamo pojacati, ako smo otjerali od golmana do napada sve, moras dovesti 11 igraca. ;)
Slazem se za Zorana da je odigrao 100%, naročito te zvučnije utakmice, iako smo i ja i ti svjesni da nas je u ovoj polusezoni koštao dosta bodova svojim promašajima.. Koliko se sjećam i sam si spomenuo da posjećuješ treninge, da li su ti oni bili dovoljan pokazatelj razlike između gore navedenih igrača ili ćeš se ipak strpiti do prve utakmice i tada donijeti neki sud?
Sa zadnjim dijelom tvog posta se ne slazem, mislim da smo se otarasili igrača čiji učinak na terenu je bio gotovo nikakav, mozda je Mladenović mogao po meni ostati kao izmjena Kramariću ali on za prvih jedanaest definitivno nije.. To je i pokazao u utakmicama prošle polusezone tako što je 2-3 puta sveukupno centar prešao, iz čega smo i jednom gol zabili.. Misliš li da je Zoran, pored toga što je neke utakmice lavovski odigrao, znao seljačkim potezima kao igrač ovog kluba sramotiti njegovo ime? Kako si ti reagovao na njegove facebook komentare o Mulaliću?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 11 dec 2015, 00:33

Ali ti je Kokot ako ides na utakmice kad si vodio 1:0 i bio katastrofa svojim seljackim forama spasio bodove, valjao se, glumio povrede, a sve to da bi ZELJO dobio bodove, on je to tako radio ali je radio za Zelju i nije setao po terenu ko papak.. Dao je gol Olimpicu, da tu nismo pobjedili cijeli klub bi bio out jer bi nastao haos, ovako se situacija smirila. Je.bes Kokota nebitan je. Idem na trening ponekad i ovo sto sam vidio na treningu nista posebno, osim brazilca koji se vidi da ima drugi stil fudbala u odnosu na nas.
Ja opet mislim da SMO IMALI tim koji je trebao biti bar 4, ali nemamo trenera. To je prvi i osnovni problem. Mozemo mi sad dovesti Bekrica, Ibricica, Kajkuta, Misimovica, opet necemo izboriti evropu. Zivi bili pa vidjeli. Ne moze se preko noci nesto napraviti a oni za 3 godine nisu u stanju nista uraditi da izgledamo kao ozbiljan klub. Opet cemo cekati Amara da se borimo samo za neki trofej, jer ovo su sve lopovi i neznalice. To ne kazem ja, to kaze vrijeme koje je proslo od kad su u klubu, te pune 3 godine.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 11 dec 2015, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 11 dec 2015, 00:43

Bistro ribar..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 dec 2015, 00:48

Ja ću se ipak strpiti malo do već najavljene skupštine i sačekati da završi prelazni rok te tek tada stvoriti sliku o sadašnjoj upravi, zar to ne bi bilo pošteno? Kada sam mogao halaliti cijelu prošlu sezonu onda mogu i mjesec-dva, samo će mi se kazati kojim pravcem idemo. Mulalić za ovako kratko vrijeme sa igračkim kadrom koji nije sam sebi krojio nije ni mogao realizirati neku svoju ideju, slijede mu pripreme i duza pauza tako da će imati sasvim dovoljno vremena da im prenese svo znanje koje ima ali i temperament koji ga krasi. Ja sam opet nekako optimističan što se tiče Europe, uvijek se mi zaigramo kad zagusti iako je zalosno što dopustimo da nam zagusti uopšte, svima bi lakše bilo da smo bili u stanju riješiti neke utakmice čiji izgubljeni bodovi su nas koštali titule, zivaca, ko zna čega ne.. Za Brazilca sam čuo da će biti opasno pojačanje ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 dec 2015, 00:51

Da nismo pobjedili olimpic nastao bi haUs :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 11 dec 2015, 01:22

Volio bih da sad daju vise prilike Turkovicu, pravi je zeljovac i nasa raja.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 dec 2015, 01:24

slika
Gledaj lafčine naše, nema ljepšeg insana :cool:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 11 dec 2015, 01:43

Evo naslov u sinanovom tabloidu "puni li Memija klupsku kasu"
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.