FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jooj da mi.je znat koliko.je para ono tramvaj da se obljepi
Kao onda dupla kruna i napisat AMARE SAHU u kombinaciji sa par panoa ma.haos bi bio.. koliko ga raje ne voli a koliko me puta usrecio.. kad se sjetim.finala kupa sa celikom u zenici kako mi je lijepo bilo.m
Ali Babo se vraca naredne godine kad promijwnw sistem igre da i to prekuca aBd..
Kao onda dupla kruna i napisat AMARE SAHU u kombinaciji sa par panoa ma.haos bi bio.. koliko ga raje ne voli a koliko me puta usrecio.. kad se sjetim.finala kupa sa celikom u zenici kako mi je lijepo bilo.m
Ali Babo se vraca naredne godine kad promijwnw sistem igre da i to prekuca aBd..
Kralj price
jel do idućeg četvrtkatm1921 je napisao/la:Milaneee, tu sam ja sreco moja, jos malo izdrzi#jesuismilan

I dokle smo dosli, gdje ba zapelo.
Novinari pisu kao sto su pisali da smo favoriti za titulu.
Dobro nisu ni puno grijesili, tacno ne znam kako smo vako slabo igrali. Nikad losija igra nije bila. Nije se znalo ni ko pije ni ko placa.
Bice bolje aBd a Ibro dirka bi bio ekstra. Sta fali pola godine bolje ista nego nista.
Novinari pisu kao sto su pisali da smo favoriti za titulu.
Dobro nisu ni puno grijesili, tacno ne znam kako smo vako slabo igrali. Nikad losija igra nije bila. Nije se znalo ni ko pije ni ko placa.
Bice bolje aBd a Ibro dirka bi bio ekstra. Sta fali pola godine bolje ista nego nista.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
novinari nam po zadatku bacaju klipove, to sam rekao tad i kažem i sad. i ne, ni sa ovakvom ekipom kakva je bila nije bilo izgovora da nemamo bar 5-6 bodova više.
Adebayor u Tuborgu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Lazes covjek presao na Islam, strogo se drzi pravilaAjzea je napisao/la:Adebayor u Tuborgu..

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ne može, haram je i samo ime.
- Jaozinho22
- Kontakt:
I njega napijteMuhamedTM je napisao/la:Lazes covjek presao na Islam, strogo se drzi pravilaAjzea je napisao/la:Adebayor u Tuborgu..

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- milanribar
- Kontakt:
Prije svega treba poraditi na dovodjenju novog trenera. Sad je kasno, privesti ovo kraju, a onda se ozbiljno pozabaviti strukom. Dolazi kraca liga, jace utakmice, pored pojacanja, strucni stab nam ne moze biti Karic i Mulalic, uz duzno postavanje.ChWilla je napisao/la:novinari nam po zadatku bacaju klipove, to sam rekao tad i kažem i sad. i ne, ni sa ovakvom ekipom kakva je bila nije bilo izgovora da nemamo bar 5-6 bodova više.
Dovesti dobrog trenera, kondicionog pod hitno, i narvno pomocne trenere. Inace cemo otici u tri lijepe ako ovako nastave neozbiljno da se ponasaju.
Čita forum i to našu temu ni manje ni više, de se potrudite da ostavimo dobar utisak, uručite mu koji kompliment ono neofirno..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Allahu ekber 

Mozda je procitao sta milan pise pa sad hoce da nam bude trenerAjzea je napisao/la:Čita forum i to našu temu ni manje ni više, de se potrudite da ostavimo dobar utisak, uručite mu koji kompliment ono neofirno..

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ako cita forum odma nek zna da milan nije navijac Želje, to je pod broj jedan.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kad sam djecak bioo o napadacu sam snio, da mu koza imaa crni sjaj i da ga daje daje dajeeeeeAjzea je napisao/la:Čita forum i to našu temu ni manje ni više, de se potrudite da ostavimo dobar utisak, uručite mu koji kompliment ono neofirno..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
I na to sve pokusati zadrzati igrace duze od jedne-dvije sezone, a onda uz par pojacanja mozemo lakse osigurati europu pa mozda kasnije i do play-offa EL ili eventualno proci predkolo LP.milanribar je napisao/la:Prije svega treba poraditi na dovodjenju novog trenera. Sad je kasno, privesti ovo kraju, a onda se ozbiljno pozabaviti strukom. Dolazi kraca liga, jace utakmice, pored pojacanja, strucni stab nam ne moze biti Karic i Mulalic, uz duzno postavanje.
Dovesti dobrog trenera, kondicionog pod hitno, i narvno pomocne trenere. Inace cemo otici u tri lijepe ako ovako nastave neozbiljno da se ponasaju.
Malo nam je falilo protiv Standarda, ali nismo mi te srece.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- milanribar
- Kontakt:
Dobar trener je dobar trener. Oda ima falinkih, ali u globalu je extra trener. Ozbiljno se pozabavit ovim pitanjem. Kakav crni Karic pomocni trener Bog ih ne ubio, a Mulalic da ne pricam. Moze da vodi omladince, to je dobro radio, ali za A tim nije nikako.Elegant je napisao/la:I na to sve pokusati zadrzati igrace duze od jedne-dvije sezone, a onda uz par pojacanja mozemo lakse osigurati europu pa mozda ksnije i do play-offa EL ili eventualno proci predkolo LP.milanribar je napisao/la:Prije svega treba poraditi na dovodjenju novog trenera. Sad je kasno, privesti ovo kraju, a onda se ozbiljno pozabaviti strukom. Dolazi kraca liga, jace utakmice, pored pojacanja, strucni stab nam ne moze biti Karic i Mulalic, uz duzno postavanje.
Svakako nema sanse da obezbjedimo evropu, mozda 5% postoje sanse. Okrenut se ligi, ali ozbiljno se pozabavit s ovim..
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 10 dec 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaki prijalezni rok unazad par godina nema portala i novina koji ne pišu o Stokiću, Bekriću i Kajkutu u Želji. Stokić je već došao (i otišao), Bekrić valjda jednom nogom tu, ostao je još samo Sale
P.S. Sutra navečer sam u Tuborgu, hoće li biti šta zanimljivo? (da ugovorimo potpis kojeg igrača, po mogućnosti crnca)

P.S. Sutra navečer sam u Tuborgu, hoće li biti šta zanimljivo? (da ugovorimo potpis kojeg igrača, po mogućnosti crnca)
Životni saputnik! 1921
- Jaozinho22
- Kontakt:
I Guardiola je vodio prvo omladince pa napravi dar mar s Barcelonommilanribar je napisao/la:Dobar trener je dobar trener. Oda ima falinkih, ali u globalu je extra trener. Ozbiljno se pozabavit ovim pitanjem. Kakav crni Karic pomocni trener Bog ih ne ubio, a Mulalic da ne pricam. Moze da vodi omladince, to je dobro radio, ali za A tim nije nikako.Elegant je napisao/la:I na to sve pokusati zadrzati igrace duze od jedne-dvije sezone, a onda uz par pojacanja mozemo lakse osigurati europu pa mozda ksnije i do play-offa EL ili eventualno proci predkolo LP.milanribar je napisao/la:Prije svega treba poraditi na dovodjenju novog trenera. Sad je kasno, privesti ovo kraju, a onda se ozbiljno pozabaviti strukom. Dolazi kraca liga, jace utakmice, pored pojacanja, strucni stab nam ne moze biti Karic i Mulalic, uz duzno postavanje.
Svakako nema sanse da obezbjedimo evropu, mozda 5% postoje sanse. Okrenut se ligi, ali ozbiljno se pozabavit s ovim..

- milanribar
- Kontakt:
Mulalic je napravio dar mar nema ko mu nije uzeo bodove. Nadigrao ga Vojvodic s Slavijom. To moras biti bas levat.
-
- Kontakt:
Milana za pomocnika 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.