FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kenan_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kenan_tm87 » 10 dec 2015, 19:01

Kako nema covjece, eto sad ti kazem, jedan clan bi onda morao skupiti 20 svojih guznih havera i eto ga u skupstini najboljeg kluba u BiH. Kakvih bi tek tu mrtvih klosara sa tribine bilo, pametnjakovica jadnih sa foruma i sl. Broj clanova ti mora biti makar 10.000 koji bi sigurno glasali pa da na osnovu predlozenih kandidata odaberemo one koji ce zaista pomoci novim idejama i razvoju kluba. Ovaj statut se moze nadograditi, onda kad budemo imali minimum 10.000 aktivnih clanova nek promijene da clanovi glasaju a upravni odbor na osnovu pristiglih prijava predlozi npr. 100 kandidata za skupstinu kluba.

Ne moze niko na osnovu prijedloga uci u klub, samo komisija moze na osnovu 20 razlicitih prijedloga ozbiljnije uzeti u obzir takvog kandidata. ;)
FORZA ZELJO

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 10 dec 2015, 19:05

:?:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Demantovat ce se iz kluba ovo za Ibricica...
I treba.
Kao sto rekoh, demant i okanite se novinari glupog piskaranja...
Pile ga najavio 8 ajzeu u inbox kakav sad demant. Jel se to opet provalio. Boze sacuvaj :D

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 10 dec 2015, 19:10

Isto kao što moze 20 plaćenika ubaciti Zuju, tako moze i ova komisija nekog Zuju ubaciti dovoljno je da je predložen. Nije ovo baš najbolje, ali opet je bolje da par osoba kontrolisu nego masa.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 dec 2015, 19:12

idiotski je uopste razmisljati o nekom glasanju i nekim pravima prilikom izbora na osnovu clanske karte koja kosta 20KM.
za cvaju bi npr. mogao ocekivati da ti iz kluba e-mailom cestitaju rodjendan ili neki praznik, da mozda imas neku privilegiju kad je guzva na ulazima ili slicno.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 10 dec 2015, 19:13

Koliko nas loze novinari loze nas i ovi "nasi navijaci", kao onaj kraj price! Najavljivao je nekog srbina, pa se usuti, pa danas neki Boom, ultra mega, giga pojacanje, baci kost i ispali se :D

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 dec 2015, 19:14

Boze sacuvaj,ne mogu da vjerujem da ne mozete sacekati zvanicno da nesto bude pa onda da sastavljate ekipu,ne znam ko je gori ovi sto najavljuju neke bum transfere ili ovi sto se primaju.I jedni i drugi radite stetu klubu.Ljetos se svasta najavljivalo pa kurko i razocarenje.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 dec 2015, 19:21

kenan_tm87 je napisao/la:Kako nema covjece, eto sad ti kazem, jedan clan bi onda morao skupiti 20 svojih guznih havera i eto ga u skupstini najboljeg kluba u BiH. Kakvih bi tek tu mrtvih klosara sa tribine bilo, pametnjakovica jadnih sa foruma i sl. Broj clanova ti mora biti makar 10.000 koji bi sigurno glasali pa da na osnovu predlozenih kandidata odaberemo one koji ce zaista pomoci novim idejama i razvoju kluba. Ovaj statut se moze nadograditi, onda kad budemo imali minimum 10.000 aktivnih clanova nek promijene da clanovi glasaju a upravni odbor na osnovu pristiglih prijava predlozi npr. 100 kandidata za skupstinu kluba.

Ne moze niko na osnovu prijedloga uci u klub, samo komisija moze na osnovu 20 razlicitih prijedloga ozbiljnije uzeti u obzir takvog kandidata. ;)
Neko može imati ubjedljivo najmanje prijedloga i ući u skupštinu.
Na osnovu čega je ta komisija kompetentna da jednom članu koji ima najviše prijedloga kaže ti ne možeš u skupštinu, a nekome ko bi mogao imati deset puta manje prijedloga kazati ti možeš, ti si dobar?
Na osnovu toga što su već tu i na osnovu toga što su ušli u klub kad neko ni tebe ni mene nije pitao ništa. To je poenta.

Ja razumijem šta ti kažeš i šta hoćeš reći, da je ovo jedan vid prepreke i zaštite kako u klub ne bi ušao neko ko je sumnjiv i nepodoban, ali sa druge strane takav može u klub ući i na osnovu malog broja prijedloga i ličnih poznanstava. Nije nemoguće.

I statut se ne može tek tako "nadograditi", već ponovo izglasati. Vidio si sam koliko je bilo trzavica sada da se ovaj izglasa, koliko će tek biti kada bi se ponovo izglasavao i kada bi u klubu, po ovoj našoj hipotetskoj priči, trebalo biti daleko više novca.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 dec 2015, 19:24

Informacije o novim fudbalerima isključivo na zvaničnoj stranici

http://fkzeljeznicar.ba/informacije-o-n ... ici/17750/

;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 dec 2015, 19:26

DooVe je napisao/la:

;)
:clap: :clap:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 dec 2015, 19:28

DooVe je napisao/la:

;)
tako i treba... mada Alihodzic je samo rekao da nikakav dogovor nije postignut znaci nije demantovao da mozda pregovaramo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 dec 2015, 19:29

Samo jednu zelju danas imam ja da opet vidim Sir Amara :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 10 dec 2015, 19:30

CARSON je napisao/la:Samo jednu zelju danas imam ja da opet vidim Sir Amara :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

E moj prijatelju nije mi to danas zelja.. nego od kad je otisao.. TITO za PL.. hvala mu za sve..
Kralj price

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 dec 2015, 19:31

MrRiccoli je napisao/la:
DooVe je napisao/la:

;)
tako i treba... mada Alihodzic je samo rekao da nikakav dogovor nije postignut znaci nije demantovao da mozda pregovaramo
Ma i bolje da je to rekao vidiš da ovi pokušaji od novinara čekaju rečenicu kako bi napravili neku polovnu vijest koju će editovati 100 puta, naravno uz senzacionalistički naslov kao da je sve završena priča. Stvarno sramota ko se danas sve bavi novinarstvom.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 10 dec 2015, 19:34

tm1921 je napisao/la:Ima li insan barem jedan na dunjaluku da tebe voli moj milane, obzirom da si nategnut 24/7? #jesuismilan
Gdje li mi je haver, poljevaju ga vodom :D ceka informacije :)

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 10 dec 2015, 19:41

Čelnici FK Željezničar nakon što je završen jesenji dio sezone u Premijer ligi BiH krenuli su u kompletan igrački remont i jasno je da će roster biti znatno osvježen u januarskom prijelaznom roku.
Sa našim najtrofejnijim klubom najviše se povezuju bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić i Samir Bekrić, a u opticaju su i slovenački internacionalci Darijan Matić i Dejan Đermanović koji trenutno nastupaju za Olimpiju. Koliko se moglo saznati, radi se o jako kvalitetnim igračima i nije nemoguće da u narednom periodu budu predstavljeni na Grbavici. Dalo se to naslutiti i u razgovoru sa igračima kluba iz Ljubljane. "Istina je, postoje kontakti sa Željezničarom i ne krijem da sam zainteresovan za dolazak u jedan tako veliki klub. Željezničar ima bogatu tradiciju, tako da bi mi bila čast nositi plavi dres", kazao je Darijan Matić za SportSport.ba, dok Dejan Đermanović nije želio biti previše konkretan ističući da prvo želi riješiti svoj status u Olimpiji. Darijan Matić (32) se najbolje snalazi u veznom redu i nema sumnje da bi svojim znanjem i iskustvom znatno doprinio kvalitetu Željezničara, obzirom da je tokom dosadašnje karijere nastupao za Triglav, Koper, Domžale, Shinnik, Spartak Nalchik, Interblock, Rapid Bukurešt, Bnei Sachnin, Kryvbas i Olimpiju. Za reprezentaciju Slovenije je zabilježio deset nastupa. Kada je u pitanju Dejan Đermanović (27), radi se o napadaču koji je pored Olimpije još nastupao za Slaviju, Krško, Rudar Velenje, Litex, Voždovac i Celje, a za mladu reprezentaciju Slovenije je odigrano šest utakmica.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/matic-po ... lju/178319
FORZA ZELJO

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 10 dec 2015, 19:42

ti si ko cir ... ali na vrlo nezgodnom mjestu.. #jasuismilan
Kralj price

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 dec 2015, 19:42

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Samo jednu zelju danas imam ja da opet vidim Sir Amara :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

E moj prijatelju nije mi to danas zelja.. nego od kad je otisao.. TITO za PL.. hvala mu za sve..
i meni od tada nemam miran san

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 10 dec 2015, 19:46

ceze je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Kako nema covjece, eto sad ti kazem, jedan clan bi onda morao skupiti 20 svojih guznih havera i eto ga u skupstini najboljeg kluba u BiH. Kakvih bi tek tu mrtvih klosara sa tribine bilo, pametnjakovica jadnih sa foruma i sl. Broj clanova ti mora biti makar 10.000 koji bi sigurno glasali pa da na osnovu predlozenih kandidata odaberemo one koji ce zaista pomoci novim idejama i razvoju kluba. Ovaj statut se moze nadograditi, onda kad budemo imali minimum 10.000 aktivnih clanova nek promijene da clanovi glasaju a upravni odbor na osnovu pristiglih prijava predlozi npr. 100 kandidata za skupstinu kluba.

Neko može imati ubjedljivo najmanje prijedloga i ući u skupštinu.
Na osnovu čega je ta komisija kompetentna da jednom članu koji ima najviše prijedloga kaže ti ne možeš u skupštinu, a nekome ko bi mogao imati deset puta manje prijedloga kazati ti možeš, ti si dobar?
Na osnovu toga što su već tu i na osnovu toga što su ušli u klub kad neko ni tebe ni mene nije pitao ništa. To je poenta.

Ja razumijem šta ti kažeš i šta hoćeš reći, da je ovo jedan vid prepreke i zaštite kako u klub ne bi ušao neko ko je sumnjiv i nepodoban, ali sa druge strane takav može u klub ući i na osnovu malog broja prijedloga i ličnih poznanstava. Nije nemoguće.

I statut se ne može tek tako "nadograditi", već ponovo izglasati. Vidio si sam koliko je bilo trzavica sada da se ovaj izglasa, koliko će tek biti kada bi se ponovo izglasavao i kada bi u klubu, po ovoj našoj hipotetskoj priči, trebalo biti daleko više novca.
Tako smo i do sada funkcionisali. Sada je samo stvorena mogucnost da i clanovi nekoga predloze, pa ako je to bubam 5 ljudi sa dosta prijedloga onda ce i oni sami to prihvatiti. Daleko je opasnije da nam svakakvi klosari mogu uci u skupstinu samo na osnovu glasova svojih havera.
Tacnije do sad se clanovi u skupstini i nisu mijenjali, dosta ih nije ni dolazilo, dosta ih nisu ni bili clanovi Zelje cak, ovako cemo imati koliko toliko bolju i stabilniju skupstinu kluba. Tek kad se stvore pretpostavke sa brojem clanova (a nece sigurno narednih par godina) onda mozemo govoriti o mijenjanju statuta i takvom biranju clanova skupstine.
FORZA ZELJO

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 dec 2015, 20:10

Znamo i sami kako smo do sada funkcionisali.
Ovo sa stautom je trebao biti pravi korak naprijed, ovako je samo okretanje u pravom pravcu ali ne i korak naprijed. Po meni.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 10 dec 2015, 20:14

Ma meni je drago procitati da se neki igraci spominju kao pojacanja,ako interes za njih postoji znaci da se uprava trudi,valjda nam novinari ne bacaju supljake,a realno do godine moramo dovoditi kvalitetnije igrace jer ce i liga biti takva.
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 37 gostiju.