FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 10 dec 2015, 17:22

Djordje Kamber!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 10 dec 2015, 17:27

delinjo je napisao/la:Djordje Kamber!!!!
E jel nam to i on dolazi? Imacemo 7 bekova i 13 veznih :D

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 10 dec 2015, 17:28

Ne treba se puno uzbudjivati, pa svake godine otprilike ide isto. Cinjenica je da je otislo nekoliko igraca, dva su za sada potpisala, i treba ocekivati jos dolazaka da se upotpuni igracka krizaljka. Sigurno necemo ostati na ovome sto trenutno imamo i to je svima jasno. Bilo koji igrac da dodje mora opravdati svoj dolazak iskljucivo igrama na terenu, tako da nema potrebe da se nesto veselimo ili tugujemo zbog nekog igraca. Svi smo bili ravnodusni kada je dosao Tiago, a bili u delirijumu kada je potpisao Joco, a onda se pogleda ucinak igraca i jasno je koliko smo bili u pravu. Slicne nas stvari ocekuju sve do pocetka sezone, neka nagadjanja i spekulacije, dosta zlonamjernih komentara i suplje price. Ja se nadam da su u klubu spremni i da ce na vrijeme dovesti igrace, rijesiti stvari oko igrackog kadra, izaci sa saopstenjem da je za nas prelazni rok gotov i da se zacepe usta svakakvim levatima. Npr. sto je Musa izjavio, zadovoljan sam, nece biti nekih dolazaka, osim ako ne izleti pravo dobar igrac i vozdra.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 10 dec 2015, 17:29

bagrcavi je napisao/la:Ja koliko znam da mu je ponudjeno toliko i toliko i da su se skoro nasli. Nije jos gotovo ali vidjecemo...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinudjeno mu je malo vise od anamo onih.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 dec 2015, 17:33

DANAN je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ja koliko znam da mu je ponudjeno toliko i toliko i da su se skoro nasli. Nije jos gotovo ali vidjecemo...

Pinudjeno mu je malo vise od anamo onih.
Hiljadu vise...

Jjebo prelazni rok bez Kajkuta. Hocemo Sasu :lol:

DRUG NEBI TI PUNCA

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 10 dec 2015, 17:33

Ja novinarstv, tako u jednoj novini napisase da bi navodno mogli otici Memija, D.Sadikovic, pa i Kosoric, uz Marijana

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 10 dec 2015, 17:38

fanaticZeljin je napisao/la:Ja novinarstv, tako u jednoj novini napisase da bi navodno mogli otici Memija, D.Sadikovic, pa i Kosoric, uz Marijana
To je istina!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 dec 2015, 17:40

let3 je napisao/la:Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega
i to je sve :salut:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 dec 2015, 17:41

što se mene tiče svi mogu ići uz izuzutke a to su: Kjosevski, Kosorić, Bogdanović, Memija, Blagoja, Hadžija, Dado, Dženis i Mujaga... mislim da je to kostur koji ne treba dirati
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 dec 2015, 17:44

kosorić, memija i dado do ljeta 2018., memija do početka 2019. može, al' pod našim uslovima.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 dec 2015, 17:46

kenan_tm87 je napisao/la:Samo bi najveci retard mogao donijeti odluku da clanovi kluba direktno biraju clanove skupstine prostim nadglasavanjem. Malo razmislite kakav bi to bio nonsens i cirkus na kraju.
Real Madrid, Barcelona, Athletic Bilbao, Benfica, Sporting, Porto, Bayern, BvB, Wolfsburg i svi ostali klubovi Bundeslige su samo neki koji su retardi i koji funkcije u klubu biraju "prostim nadglašavanjem". Nonsens i cirkus, vidimo i sami.

Pročitao sam statuta i statuta, od Želje i Sarajeva do nekih ekipa u Brazilu i ekipa u engleskim sedmim ligama, ali ovaj Željin je pun nekih rupa i nonsensa kako ti kažeš. Nije on ni toliko loš, da je tek tako napisan i da je prodavanje magle, nije, ali nije ni dobar, odnosno može i mora biti bolji. Sve je nešto dvosmisleno, površno, općenito i daje prostora za manipulaciju.
Ovdje govorim o onom dijelu statuta vezanom za članstvo i biranje u organe kluba, a onaj ekonomski dio statuta, da ga tako nazovem, ne mogu komentarisati dok ne vidim na šta će ličiti kada (i ako) neko uđe u klub. Za sad ne daje rezultate, što ne znači da neće.

Od ovih novih statuta klubova u BiH je Čelikov, koji nikako da klub usvoji, daleko najbolji.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 10 dec 2015, 18:23

jovanmaksimovic je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:
let3 je napisao/la:Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega
i to je sve :salut:

E sad cu ja ispast kao Milan a nisam svega mi .. Samo ne znam na osnovu cega ste to zakljucili.. po iskustvu ne moze biti nikako bolji golman i od njega je ocekivati da ce imati kikseve manje ili vise.. A ja kao veliki Zeljovac cu ga podrzati ali vi necete ne konkretno ti nego vi mislim na vecinu koja jedva doceka neki kiks od nekoga i onda krene pljuvanje..
niko ne zeli da bude ko aldin :D ali sto jes jes, mi smo nazalost takvi navijaci, ili vecina, odma pljuje ako pogrijesi igrac... sjecam se guse i prvog njegovog mandata u zelji (1995-2001) kad je bio redovno meta navijaca, jer nije znao izbiti loptu nogom na teren, nego je uvijek u autz izbijao, pa kad ga je dzemo lobovao u derbiju (ej, lobovati golmana od 2 metra)... a onda kad se vratio 2011 na gol sve valja i sve je super... sehicu yebali sve zivo i mrtvo godinama, jer je grijesio a onda dolaskom amara zablistao... i kao da se nista nije desilo prije... da ne govorim o dzeki, ili mulaosmanovicu, ili adilovicu itd... mi smo nezahvalna stoka, koja ne zna cijeniti dobre igrace... kritika je samo dobra ako je konstruktivna...

samo se nadam ce se aldin nece sloziti sa mnom, inace cu se osjecati jos gore... :kafa:
Ne samo da smo nezahvalna stoka vec cesto pokazemo i dobru dozu primitivizma. Cemu pljuvanje igraca koji odlaze. Nisu zadovoljili, ne uklapaju se u vizije sš. Mi možemo biti nezadovoljni njihovim igrama ili odlukom da idu, sto sami, sto ispisnicom, ali cemu pljuvanje Kokota, Marjana, Tomica ranije, Stane, Čole. Ne pljuju svi, ni ovdje ni na tribini ali Boga mi ima svega. Vjerovatno ne znamo sve detalje, mnogi manipulisu a mi se primamo na prvu. Sve dok javno oni ne pljuju po Zelji ne trebamo ni mi po njima. Nosili su plavi dres i igrali su kako umiju i mogu. Ja se nadam da ce doci bolji od njih a njima sretno
05. - 07. Oktobar 1992

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 10 dec 2015, 18:28

Ovaj nas prelazni rok me podsjeca na pitarski koji se desava svake godine.

Pocinjemo na njih licit sa tim informacijama sastavima i farsama.

A novinari ovog portala ocigledno imaju cilj da pokvare ako uopste ima i rijeci o ovom transferu. Sto kaze boccacio odma otkaz da mi je rodjeni brat. A od zvanicne stranice ocekujem demant i osudu.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 dec 2015, 18:32

Eto Haris Alihodzic je zvanicno potvrdio da su price o Ibricicu glasine.. Ne znam za vas ali meni je malo degutantno postalo koliko se potencira Odovic kao iskljucivi krivac za los prelazni rok proslog ljeta.. Volio bih da Hare malo potencira svoj posao i svrhu u klubu..
Tryg je napisao/la:Ovaj nas prelazni rok me podsjeca na pitarski koji se desava svake godine.

A novinari ovog portala ocigledno imaju cilj da pokvare ako uopste ima i rijeci o ovom transferu. Sto kaze boccacio odma otkaz da mi je rodjeni brat. A od zvanicne stranice ocekujem demant i osudu.

I ja sam danas napisao da pocinjemo liciti na pitare.. Obecavamo titule prije pocetka sezone, obavezno beskrupulozno popljujemo svakog ko odlazi iz kluba i pravimo neke neargumentovane euforije..
BUDI ŽELJO !!!

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 10 dec 2015, 18:36

pile87 je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Demantovat ce se iz kluba ovo za Ibricica...
I treba.
Kao sto rekoh, demant i okanite se novinari glupog piskaranja...

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 10 dec 2015, 18:38

ceze je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Samo bi najveci retard mogao donijeti odluku da clanovi kluba direktno biraju clanove skupstine prostim nadglasavanjem. Malo razmislite kakav bi to bio nonsens i cirkus na kraju.
Real Madrid, Barcelona, Athletic Bilbao, Benfica, Sporting, Porto, Bayern, BvB, Wolfsburg i svi ostali klubovi Bundeslige su samo neki koji su retardi i koji funkcije u klubu biraju "prostim nadglašavanjem". Nonsens i cirkus, vidimo i sami.

Pročitao sam statuta i statuta, od Želje i Sarajeva do nekih ekipa u Brazilu i ekipa u engleskim sedmim ligama, ali ovaj Željin je pun nekih rupa i nonsensa kako ti kažeš. Nije on ni toliko loš, da je tek tako napisan i da je prodavanje magle, nije, ali nije ni dobar, odnosno može i mora biti bolji. Sve je nešto dvosmisleno, površno, općenito i daje prostora za manipulaciju.
Ovdje govorim o onom dijelu statuta vezanom za članstvo i biranje u organe kluba, a onaj ekonomski dio statuta, da ga tako nazovem, ne mogu komentarisati dok ne vidim na šta će ličiti kada (i ako) neko uđe u klub. Za sad ne daje rezultate, što ne znači da neće.

Od ovih novih statuta klubova u BiH je Čelikov, koji nikako da klub usvoji, daleko najbolji.
Ukljuci mozak. ;) Koliko clanova imaju ti klubovi? Ne mozes na mahalsko seoskom nivou od preJADNIH 2000 clanova provoditi politiku klubova sa stotinama hiljada clanova. Malo razmisli na sta bi licilo da 2000 ljudi bira 50 clanova, od toga 1000 ne bi ni znalo ili ne bi ni glasalo jer ih boli k. Znaci da bi 1000 ljudi biralo 54 covjeka.
FORZA ZELJO

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 10 dec 2015, 18:40

Tryg je napisao/la:Ovaj nas prelazni rok me podsjeca na pitarski koji se desava svake godine.

Pa vec smo ko oni. Tjeramo trenere, stavljamo kao oni Uscuplica, pa tjeramo igrace kao oni. Sve isto ba. Poceli izmisljat Luka Toni, Misimovic. Cirkus od kluba, ali radimo sistemski..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 dec 2015, 18:52

Nismo, nismo ni blizu. Niko nikada nije izasao ispred kluba i spominjao ni Misimovica ni Tonija pa nije ni Ibricica, novinarima je posao da pisu nesto i to je kristalno jasno, koliko je pouzdano to sto pisu pokazuje to koliko je puta taj isti tekst editovan. Na stranu to sto pitari prate prelazni rok kod nas vise nego svoj kako je krenulo jos ce poceti pisati da su oni nekog doveli u Zelju.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 dec 2015, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 10 dec 2015, 18:53

Nekad je kaznjivo bilo iznositi neistine javno a pogotovo na tome zaradivati.

ceze
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 10 dec 2015, 18:55

kenan_tm87 je napisao/la:
ceze je napisao/la:

Ukljuci mozak. ;) Koliko clanova imaju ti klubovi? Ne mozes na mahalsko seoskom nivou od preJADNIH 2000 clanova provoditi politiku klubova sa stotinama hiljada clanova. Malo razmisli na sta bi licilo da 2000 ljudi bira 50 clanova, od toga 1000 ne bi ni znalo ili ne bi ni glasalo jer ih boli k. Znaci da bi 1000 ljudi biralo 54 covjeka.
Nema to veze sa brojem članova, ne bi trebalo imati. Valjda je ovaj statut temelj za novi početak i uspješan ustroj kluba, a to samo sa sobom vuče odgovornost i potrebu za većim brojem članova.
Na kraju krajeva neko sa 5 prijedloga može ući u klub, što je meni jadnije nego ako u klub uđe neko sa 30 glasova ali bez komisije ma koliko dobar i sposoban bio na kraju, u početku je jednak tebi ili meni.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.