FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 10 dec 2015, 16:08

let3 je napisao/la:Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega
i to je sve :salut:

E sad cu ja ispast kao Milan a nisam svega mi .. Samo ne znam na osnovu cega ste to zakljucili.. po iskustvu ne moze biti nikako bolji golman i od njega je ocekivati da ce imati kikseve manje ili vise.. A ja kao veliki Zeljovac cu ga podrzati ali vi necete ne konkretno ti nego vi mislim na vecinu koja jedva doceka neki kiks od nekoga i onda krene pljuvanje..
Kralj price

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 dec 2015, 16:13

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
let3 je napisao/la:Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega

E sad cu ja ispast kao Milan a nisam svega mi .. Samo ne znam na osnovu cega ste to zakljucili.. po iskustvu ne moze biti nikako bolji golman i od njega je ocekivati da ce imati kikseve manje ili vise.. A ja kao veliki Zeljovac cu ga podrzati ali vi necete ne konkretno ti nego vi mislim na vecinu koja jedva doceka neki kiks od nekoga i onda krene pljuvanje..
pa bolji golman brate, šta je tu mogu kad je decko bolji golman
i ne zaista ne pljujem po Antoli, niti sam to ikad radio, niti mi je to cilj :nene: ali je mali Vedran bolji golman

bolji refleksi (pardon dosta bolji refleksi), bolja istrcavanja, nije "linijaš", bolja i preciznija ispucavanja/degažmani

pa yebiga, jesam li ja kriv što je Vedran bolji i što pišem samo cinjenice :?: tako je- kako je...bolji golman i vozdra :salut:
volio bi ja da imamo Bufona na golu, ali nemamo jbg
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 dec 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 dec 2015, 16:13

Nisi ti drug ko milan niti mozes biti, normalno je za ocekivati da ce biti oscilacija i Seha ih je imao. Samo jest malo suludo ocekivati da zamjeni Antolovica u pola sezone pogotovo ako se boris za nesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 10 dec 2015, 16:15

Ne znam šta branite Antaru toliko...hvala mu za sve i ćao... Sjetite se šta je Fergi rekao za golmane ;) A Veca nam je donio sam bod u Širokom a mogao je veoma lahko i 3 al o tom po tom....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 dec 2015, 16:18

niko ne zeli da bude ko aldin :D ali sto jes jes, mi smo nazalost takvi navijaci, ili vecina, odma pljuje ako pogrijesi igrac... sjecam se guse i prvog njegovog mandata u zelji (1995-2001) kad je bio redovno meta navijaca, jer nije znao izbiti loptu nogom na teren, nego je uvijek u autz izbijao, pa kad ga je dzemo lobovao u derbiju (ej, lobovati golmana od 2 metra)... a onda kad se vratio 2011 na gol sve valja i sve je super... sehicu yebali sve zivo i mrtvo godinama, jer je grijesio a onda dolaskom amara zablistao... i kao da se nista nije desilo prije... da ne govorim o dzeki, ili mulaosmanovicu, ili adilovicu itd... mi smo nezahvalna stoka, koja ne zna cijeniti dobre igrace... kritika je samo dobra ako je konstruktivna...

samo se nadam ce se aldin nece sloziti sa mnom, inace cu se osjecati jos gore... :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 10 dec 2015, 16:18

let3 je napisao/la:

pa bolji golman brate, šta je tu mogu kad je decko bolji golman
i ne zaista ne pljujem po Antoli, niti sam to ikad radio, niti mi je to cilj :nene: ali je mali Vedran bolji golman

bolji refleksi (pardon dosta bolji refleksi), bolja istrcavanja, nije "linijaš", bolja i preciznija ispucavanja/degažmani

pa yebiga, jesam li ja kriv što je Vedran bolji i što pišem samo cinjenice :?: tako je- kako je...bolji golman i vozdra :salut:
volio bi ja da imamo Bufona na golu, ali nemamo jbg
Ma ja te pitam na ocnosu cega si zakljucio.. Jedino ako si neki golmanski strucnjak ok izvinjavam se.. Koliko ja znam nije on dosta utakmica branio par kupova i to je to.. i to kupovi ovo pocetak kad se igra sa nizeligasima!? tj ove godine sa sirokim ono jel i sa velezom.. malo je to.. Ali ja mu zelim najbolje sve da bude bolji od svih sto su ikad bili u Zelji. Iskreno.
Kralj price

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 dec 2015, 16:21

po ovim forumima izgleda samo neki seratori, niko ne ide na tekme na se mrzne na -2 i gleda Zeljkana protiv Borca, Viteza i ostalih ekipa. FUJ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 dec 2015, 16:21

@jovanmaksimovic

tacno je da se yebavalo sve Guši i Šehiću...da se razumijemo, yebavat ce se sve i Kjosevskom nakon kikseva (kojih ce sigurno biti kad-tad).
ali šta možeš ocekivati od momka od 19-20 godina :?: da brani ko Nojer ili Bufon :crazy: naravno da ce griješiti i imati prenosa kao i svaki mladi golman...ali mlad golman se MORA istrpiti, da bi kasnije branio ko lud.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 dec 2015, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 10 dec 2015, 16:26

Smijesno

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 dec 2015, 16:42

samodemant.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 10 dec 2015, 16:44

Za ovo se u ozbiljnim državama i firmama otkaz dobija.. amaterizam klasični. Što se tiče transfera, kada na zvaničnoj stranici kluba objave vijest da je potpisao taj i taj tek onda nešto možemo smatrati završenim i zvaničnim.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 10 dec 2015, 16:47

DooVe je napisao/la:Za ovo se u ozbiljnim državama i firmama otkaz dobija.. amaterizam klasični. Što se tiče transfera, kada na zvaničnoj stranici kluba objave vijest da je potpisao taj i taj tek onda nešto možemo smatrati završenim i zvaničnim.
Samo zvanicna stranica i niko vise.. Nasjedamo na spekulacije i sto je najgore kreiramo neku debilnu euforiju bez ikakvog konretnog osnova..
BUDI ŽELJO !!!

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 10 dec 2015, 16:48

boccaccio je napisao/la:Sramotno je ko pise za ovaj portal i kakav je to amaterizam. Da li neko za ove tekstove dobija platu. Em su nepismeni, em su neprofesionalni. Covjek mijenja tekst koji je vec objavljen. Nevjerovatno. I to najavljen kao naslov za prilicno senzacionalnu vijest. Ovaj lik je za otkaza, pa da mi je brat rodjeni. U zurbi prepravljao.
S obzirom ko su im jarani,i sa kime kafe ispijaju ne cudi me nista....Cim se pitari pocnu hvaliti na drugoj a i na ovoj temi da su oni prvi to znali lrije deset dana znas odmah odakle smrdi.
Jedina istina je da su uspostavljeni inicijalni razgovori i nista vise.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2015, 16:58

dell21 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Jel' na pola godine ugovor u Ibre?
zar je potpisan ?
Ma nije potpisan nego su već par dana prije ovoga kružile informacije kako će doći i potpisati na pola godine. Pa eto kad se već spominje da će doći možda neko i zna da li je tačno da će potpisati na pola godine ako bude potpisivao :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 dec 2015, 17:02

legenda o dobronamjernom pitaru 20329348834593. dio.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 dec 2015, 17:02

Zar postoji **** ugovor na pola godine nek stave na 40 stinu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 dec 2015, 17:05

Format je napisao/la:Zar postoji **** ugovor na pola godine nek stave na 40 stinu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Do pocetka priprema ce biti ugovor i onda je slobodan igrac :D cisto radi velike zelje da obuce dres najveceg kluba u drzavi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 dec 2015, 17:12

Ja koliko znam da mu je ponudjeno toliko i toliko i da su se skoro nasli. Nije jos gotovo ali vidjecemo...

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 10 dec 2015, 17:14

ChWilla je napisao/la:legenda o dobronamjernom pitaru 20329348834593. dio.

:thumbup:

Nemojmo se zalijetati i zanositi, da nam potpiše ne znam ti ko,dok mi ne vidimo njegove igre na terenu ne možemo znati da li je pojačanje ili ne. Nismo izgleda ništa naučili iz slučaja "Joco".Prvo potpis, pa zvanična, pa njegova igra na terenu i tek tada možemo dati konkretne ocjene za igrača, treba nam više strpljenja a ja sam svakako optimista po pitanju igračkog kadra, naše ekipe i naše igre na proljeće.
povratak otpisanih!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 10 dec 2015, 17:21

Ovaj portal i jeste oduvijek bio senzacionalisticki i vise nastrojen ka tome da oni nesto prvi objave a ne da to zaista bude 100% tacno i provjereno. A da ne pricam o tome da se okrecu u razlicitim smijerovima kako gdje vjetar (lova) zapuše.

Do sada smo 100 nekakvih rasprava vodili na osnovu "provjerenih" forumskih informacija i spekulacija raznoraznih portala medju koje spada i ovaj koji sebe smatra za nekakav ozbiljan faktor u ovoj drzavi.
FORZA ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, GradKamena2, Kockoglavi, MrAmarOsim, sebalos i 214 gostiju.