FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Antolović je odličan golman, ali i meni je drago što će Veca na go. Ako ne nađe angažman neka ga na klup. U slučaju da ode ne bi bilo loše dovesti kakvog iskusnog golmana kao zamjenu.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ibrahimovic najavio zavrsetak karijere u najuspjesnijem klubu u zemlji matici...Elegant je napisao/la:Ko je to veca senzacija od Ibre i Bekrica ?KrajPrice je napisao/la:A tek su novi igraci poceli dolaziti, bice jos minimalno 4 igraca.
Jedan je jos veci BOOM od Ibricica, mada ne treba jos trcati pred rudu.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Kada bi bio Zvjezdan Misimovic ti bi rekao koji ce nam on djavo tako da vjerovatno nema igraca koji bi tebe obradovao..Elegant je napisao/la:Ko je to veca senzacija od Ibre i Bekrica ?KrajPrice je napisao/la:A tek su novi igraci poceli dolaziti, bice jos minimalno 4 igraca.
Jedan je jos veci BOOM od Ibricica, mada ne treba jos trcati pred rudu.
Elegant je napisao/la:Ovo za Ibricica je suplja, ne zna ni on sam kad je zadnji put obukao kopacke a ne igrao utakmicu.
BUDI ŽELJO !!!
- milanribar
- Kontakt:
Odvaratno je su to vecinom balavci...jovanmaksimovic je napisao/la:odvratno je vidjeti kako neki reaguju na odlazak antolovica...
-
- Kontakt:
Demantovat ce se iz kluba ovo za Ibricica...
Samo nek on potpise mogao bi to biti veliki motivacijski plus za nas, jos kao bude od pocetka priprema sa nama sto je jako bitno.
Sve dok na klubskoj ne objave bice suplja za ibricica.
Sve dok na klubskoj ne objave bice suplja za ibricica.
zamislite u ekipi Ibričić, Bekrić i taj BOOM, pa to nismo mogli ni sanjati!Hadzijalagic je napisao/la:Kada bi bio Zvjezdan Misimovic ti bi rekao koji ce nam on djavo tako da vjerovatno nema igraca koji bi tebe obradovao..Elegant je napisao/la:Ko je to veca senzacija od Ibre i Bekrica ?KrajPrice je napisao/la:A tek su novi igraci poceli dolaziti, bice jos minimalno 4 igraca.
Jedan je jos veci BOOM od Ibricica, mada ne treba jos trcati pred rudu.Elegant je napisao/la:Ovo za Ibricica je suplja, ne zna ni on sam kad je zadnji put obukao kopacke a ne igrao utakmicu.
-
- Kontakt:
Pa i ostaje nam to samo san
probudite se hah
-
- Kontakt:
Ma @boccaccio je dobro rekao.. Dok ne potpise i dok zvanicna ne potvrdi niko nije nas igrac..
BUDI ŽELJO !!!
Ja se probudio, umio se,I skontam samo je došao Mailson i Kramarić.
Boom cik boom boom boom olee olee olee olee olee i svi smo zuti oleeeee

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- Jaozinho22
- Kontakt:
Upravo to,ove godine je Aco više bio kapiten od njega....sjetite se Slobode,derbija,pa sad i ova posljednja aferaAjzea je napisao/la:Nije blatio klub ali kao kapiten se raspravljao i psovao navijačima, naravno da slavim njegov odlazak

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Muštuluk od mene onom ko javi da Marijan ide.
-
- Kontakt:
Ovdje pojedini bacaju suplju kako oni nesto znaju i imaju informacije, a pojma nemaju
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:Ne mora, kome treba platiti da ga vode!?
Samo da je tačna informacija i da konačno na golu gledamo Željino dijete, koje već odavno zaslužuje mjesto prvog golmana !
A sta li ce te pisati kad to dijete napravi par gresaka1? Da mi je znati.. Mozda neces ti konkretno ali vecina hoce sto je najzalijvije..
Kralj price
I treba.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Demantovat ce se iz kluba ovo za Ibricica...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam sto vi toliko na Antolovica samo kad se sjetim kad se trebao vratiti (joj da hoce se vratiti.. cekat cemo ga bla bla bla) i sad se nesto caste slave jer je **** majku par kretena sto mu konstatno psuju.. pa **** im i ja isto tako to nisu ni n od navijaca..
Kralj price
Niko ne pljuje Antolovića, samo je cinjenioca da je mladi Kjosevski bolji golman od njega
i to je sve
i to je sve

Golman je pozicija koju navijaci najvise "paze". Ne mozes reci ne trudi se, ne trci, ne dodaje i slicno. Vjerujem da ce imati mnogo bonusa kod navijaca. Marijanu sav respect svijeta za sve sto je odbranio u Zelji, al mene najvise boli njegovo ponasanje kao kapiten. Veca nas nece razocaratiZeljoSampioneGo je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Ne mora, kome treba platiti da ga vode!?
Samo da je tačna informacija i da konačno na golu gledamo Željino dijete, koje već odavno zaslužuje mjesto prvog golmana !
A sta li ce te pisati kad to dijete napravi par gresaka1? Da mi je znati.. Mozda neces ti konkretno ali vecina hoce sto je najzalijvije..

@let3

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.