FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko je ba taj Ibricic ima li ga na internetu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
jurisicduska je napisao/la:Ma šuplja ba, ja vas uvijek lažem i provociram, a ovi vaši nisu znali ni da je u opcijama. Kafe makijato crew.
Inače predobar igrač, čestitke, ovo je pojačanje, sretno vam i da se vratite na pravi kolosijek, da otkinete bodova ovoj trojci gore, i da sarajevski klubovi budu prva dva ubuduće.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ljudi nemojte nasjedati na pisanja. Nije jos gotovo. Obzirom da neki znaju unaprijed i imaju informacije nek sad javnno kazu sa kojim igrqcima jos pregovaramo. Sacekajte sve ce se znati do 10.01. Ponqvljam nista nije gotovo. Da ne bude na kraju nezadovoljstva. Neko nekad namjerno radi neke stvari da bi pokvario posao nekome. Pametnom dosta.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Majstor je brate sto jest jestJaozinho22 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma malo da skrenem raju s IbričićaBLU SKY je napisao/la:Majstor je brate sto jest jestJaozinho22 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
tm8782 je napisao/la:Ljudi nemojte nasjedati na pisanja. Nije jos gotovo. Obzirom da neki znaju unaprijed i imaju informacije nek sad javnno kazu sa kojim igrqcima jos pregovaramo. Sacekajte sve ce se znati do 10.01. Ponqvljam nista nije gotovo. Da ne bude na kraju nezadovoljstva. Neko nekad namjerno radi neke stvari da bi pokvario posao nekome. Pametnom dosta.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Evo link stranice nekog ribarskog udruženja u Brazilu, treba potražiti još ovakvih ribaraJaozinho22 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

http://abpm-brasil.com.br/
Kakva igračina **** sliku svoju, usudim se reći, najbolje krilo u PL BiH koje je u stanju isticati se i pored ovakvih saigrača..
Asistirao u FK Boko Haram onom Nigerijcu koji nije zadovoljio probu..bagrcavi je napisao/la:Ko je ba taj Ibricic ima li ga na internetu?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sprema se olujaChoks je napisao/la:" Vazduh trepti , kao da nebo gori "

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
-
- Kontakt:
Golem je Željo, golem 

Jel' na pola godine ugovor u Ibre?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
zar je potpisan ?FaraonTM je napisao/la:Jel' na pola godine ugovor u Ibre?
IvicaOsim je napisao/la:E ovako da rezimiramo polusezonu iako je ostalo jos jedno kolo, sezona definitivno za zaborav,katastrofa.Liga odavno nije bila losija, kao i mi nazalost. ... Sto se tice nove polusezone mislim da cemo u narednim danima biti strasno zadovoljni a pojedini i iznenadeni u vezi igraca koji dolaze, te sa njima nece biti patnje barem kad dolaze ove cirkus ekipe, meni je jos draze sto cemo se rijesiti nekih desetak a pojedini kazu i petnaest igraca mladi ce biti poslati na posudu (Gorazde)... Uglavnom OUT bi trebali biti Joco, Kokot (sporazumni raskid) i Antolović sto me i zaista raduje .Malo mi je zao Diatte jer nije imao priklike... Edis ce nastaviti biti trener, sve ce se dati na kup gdje smo i najbolji, pet utakmica nas djeli od evrope ukoliko izvucemo mladosti isl onda tri....Sve u svemu najgore je iza nas Uprava je odrijesila kesu shvatili su (nadam se ne kasno) da je Evropa nas najveci sponzor,sada opet pocinju dolaziti igraci koji vrijede i koji zavrjeduju da igraju U FKZ. .Ukoliko se i ne plasiramo u Evropu nece biti katastrofa Uprava ima plan i za to ali da odmah ne ocajavamo nama Evropa pocinje vec u martu kada igramo cetvrtfinale kupa ...Sve do kraja Zeljo nema predaje....
U svojim prethodnim postovima sam najavio dolazak trojice igrača od kojih jedan nije bio Ibricic ali sam rekao da se spekulise o njemu uglavnom Ibričič je blizu ali je vjerujte S. B. jos bliziIvicaOsim je napisao/la:Nakon utakmice protiv viteza vidjlo se da zelji ne fali mnogo.... jer nasa djeca su u svim uzrastima ubjedljiva i u svakom imas finih igraca.... Na utakmici od drugova sam cuo neke spekulacije pa da podjelim sa vama.Odlaskom Antolovica kao zamjena bi trebao biti Nurković Anis (Drugi golman), kazu da nam se nudi Tomić a u zadnjim kombinacijama je kao i Ibričić,....ponavljam ovo su spekulacije i nemaju veze sa onim postom i onom trojicom koju sam najavio

ovo udruženje je s mušicom a tiago radi sa živim mamcem.
ChWilla je napisao/la:ovo udruženje je s mušicom a tiago radi sa živim mamcem.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Svaka cast, nemoj sada nabijati na nos. Tacno da si ti prvi reko za Ibru.jurisicduska je napisao/la:Inače predobar igrač, čestitke, ovo je pojačanje, sretno vam i da se vratite na pravi kolosijek, da otkinete bodova ovoj trojci gore, i da sarajevski klubovi budu prva dva ubuduće.
Kad znas sta podijeli s rajom, upisat ce ti Bog u sevap.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ja licno nisam ljubitelj Ibricica, ali mislim da bi bio ogromno pojacanje i po imenima ako cemo jedno od najvecih poslije rata jer dosad mnogi dobri igraci koji su dolazili nisu dolazili sa takvim cv-om (i mnogi su se kod nas izgradili i postali dobri igraci) kakav ima Senijad i nadam se da ce doci.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
A tek su novi igraci poceli dolaziti, bice jos minimalno 4 igraca.
Jedan je jos veci BOOM od Ibricica, mada ne treba jos trcati pred rudu.
-
- Kontakt:
Cuuuuuj? Ko je dosao? Kramaric i Brazilac. Sta bi od Srbina sto si ga najavio?KrajPrice je napisao/la:A tek su novi igraci poceli dolaziti, bice jos minimalno 4 igraca.
Ako dodje onaj lijevi bek sto se spominje bice dobro pravo.KrajPrice je napisao/la:A tek su novi igraci poceli dolaziti, bice jos minimalno 4 igraca.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], TigerWoods i 20 gostiju.