SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Monolog » 23 maj 2010, 22:03

Cartman je napisao/la: Neka igraju u Realu obojica, klocevi kakvih nema i sa takvim napadacima nista ozbiljno ne mogu napravit.
S druge strane, u napadu "Elf-a" su sve majstori, je li? Nemoj me nasmijavati. Ok, ovaj napadački dvojac nije baš za "dream team-a", ali govoriti o njima kao da se radi o nekim amaterima je smiješno. Uostalom, svi znamo da Srbija ima jak vezni red, odlične krilne igrače(Jovanović i Krasić), tako da je sasvim dovoljno da ona 2 "kloca" navlače protivničku odbranu na sebe. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2010, 22:05

Monolog je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Neka igraju u Realu obojica, klocevi kakvih nema i sa takvim napadacima nista ozbiljno ne mogu napravit.
S druge strane, u napadu "Elf-a" su sve majstori, je li? Nemoj me nasmijavati. Ok, ovaj napadački dvojac nije baš za "dream team-a", ali govoriti o njima kao da se radi o nekim amaterima je smiješno. Uostalom, svi znamo da Srbija ima jak vezni red, odlične krilne igrače(Jovanović i Krasić), tako da je sasvim dovoljno da ona 2 "kloca" navlače protivničku odbranu na sebe. ;)
Zato idu Australija i Gana i problem rijesen. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2010, 22:08

Ja vam kazem da srbi ispadaju, pa cemo vidjet. Neki ih ovdje dizu kao da su favorit da osvoje SP. Razumjem za ove kvazi-srbe, ali cudi me za neutralne ljude. Tako ste bili provikali i Hrvatsku prije 2 godine, pa sta je bilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 maj 2010, 22:08

harishp je napisao/la: Zato idu Australija i Gana i problem rijesen. :mrgreen:
Možda bi i išle ove 2 reprezentacije da je SP u ragbiju ili da se radi o njujorškom maratonu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 23 maj 2010, 22:10

Bijeljinac je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
marconato je napisao/la:@ Cartman

Dzeko je mashina i 'dijamant' jer je prosle sezone postigao 26 golova za citavu sezonu, a Zigic je za jednu polusezonu(Januar 2009-kraj sezone) u Primeri(koja je jaca od Bundeslige) za Racing postigao 13 golova, i on je 'kloc' !? :? Kakvo je to rezonovanje!? :roll: Objasni mi...
Porediti Džeku i Žigića=neprocjenjivo :lol:
Dzeko je daleko bolji napadac od Zigica bez daljnjeg, ali ekipu ne cini 1 igrac, nego njih 11! I tim donosi rezultat a ne pojedinac. Da je obrnuto i Bosna bi se spremala za SP, ali sam Dzeko nije dovoljan. Tako da ishod ucinka jednog tima ne ovisi samo o Zigicu ili Dzeki, gleda se timski, a pojedinac je bitan, ali nije kljucan faktor.
Sviđaju mi se tvoji komentari i razmišljanje, prije svega zbog objektivnosti. Nisam ja rekao kako je Žigić nekvalitetan, ruku na srce nisam ga ove sezone ni jednom gledao, ali čim igra u Valenciji, znači da je dobar napadač i da je na cijeni. Glavna razlike između Džeke i njega je ta da je Džeko uspio uvezati 2-3 fantastične sezone i to je ta glavna prevaga između njih dvojice, što, priznat ćeš, ne možeš reći za Žigića, a također ni za Pantelića. Pantelić mi se čak i sviđa jer sam ga gledao u par utakmica, pokretljiv je i traži loptu. Od srpskih reprezentativaca, izdvojio bih Vidića i Stankovića kao dokazane svjetske klase, po mom mišljenju to su ta 2 glavna igrača u vas, i možda Ivanović. Sve u svemu, ne radi se ni o kakvim zlonamjernim i provokativnim komentarima, a što se tiče SP, sretno Srbiji, pa dokle dogura, iako mislim da imaju dosta tešku grupu.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2010, 22:30

Monolog je napisao/la:
harishp je napisao/la: Zato idu Australija i Gana i problem rijesen. :mrgreen:
Možda bi i išle ove 2 reprezentacije da je SP u ragbiju ili da se radi o njujorškom maratonu. :mrgreen:
Tako su se i Hrvati sprdali.Pa dobise po gujci na vec jednom svijetskom prvenstvu od ovih ragbista :lol:
Dok Gana italijane naprci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 23 maj 2010, 23:47

Cartman je napisao/la:Ja vam kazem da srbi ispadaju, pa cemo vidjet. Neki ih ovdje dizu kao da su favorit da osvoje SP. Razumjem za ove kvazi-srbe, ali cudi me za neutralne ljude. Tako ste bili provikali i Hrvatsku prije 2 godine, pa sta je bilo.
ma ti mnogo ljubomorna i zavidna osoba..Hrvatska prije dvije godine je igrala 1/4 f EP,,i malo joj je falilo da igra 1/2f što je sjajan rezultat...a neće srbi ispasti..bar ne do četvrtfinala,a ti pukni od muke i zavisti :twisted:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 01:00

Bily Piton je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ja vam kazem da srbi ispadaju, pa cemo vidjet. Neki ih ovdje dizu kao da su favorit da osvoje SP. Razumjem za ove kvazi-srbe, ali cudi me za neutralne ljude. Tako ste bili provikali i Hrvatsku prije 2 godine, pa sta je bilo.
ma ti mnogo ljubomorna i zavidna osoba..Hrvatska prije dvije godine je igrala 1/4 f EP,,i malo joj je falilo da igra 1/2f što je sjajan rezultat...a neće srbi ispasti..bar ne do četvrtfinala,a ti pukni od muke i zavisti :twisted:
Hehe nista nemam protiv reprezentacije Srbije, a drzava je nesto drugo. Tu mi uostalom igra jedan od najdrazih igraca, Nemanja Vidic, tako da...To sto ti ne podnosis da neko spomene ocite slabosti Srbije na poziciji golmana (STojkovic je treci golman Wigana) i napadaca je tvoj problem. A i ne vidim taj fantasticni vezni red. Gdje je? sTankovic rezerva u Interu, Milijas grije klupu u Wolvesu, Krasic jest sjajan igrac to stoji, ali ovaj Jovanovic je provikan do bola. Kao neka igracina a igra u Belgiji sa 28 godina. Srbijance ce morat odbrana spasavat koja je jedna od najboljih na prvenstvu.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 maj 2010, 01:02

Australija ce se prosetati kroz ovu grupu, dok ce ostali morat dobro zapet za drugo mjesto... tu ipak malo vece sanse dajem Njemackoj nego Srbiji, dok ce Gana zasluzeno ispasti, ionako su zalutali na SP... :arrow:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 maj 2010, 11:28

Nisu Srbi toliko jaki koliko su Francuzi slabi bili. Ništa više. Po kvaliteti mi imamo jaču repku, ali eto nismo otišli na SP jer su nam tu bili Španija i Portugal.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 24 maj 2010, 13:31

suntu jeu je napisao/la:Nisu Srbi toliko jaki koliko su Francuzi slabi bili. Ništa više. Po kvaliteti mi imamo jaču repku, ali eto nismo otišli na SP jer su nam tu bili Španija i Portugal.
Najjednostavnije rečeno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 15:20

Provokacija od strane komsija,komsija pa i ti si u istoj avliji.To ko' biva zaboravio :roll: :lol:
Gdje ti to ides ,duse ti ??? :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 16:43

Haha jesu ovi kvazi-srbi smjesni. Znaci svaka kritika na racun reprezentacije Srbije je radi mrznje, jer to je zapravo perfektna ekipa bez ikakve mane? :lol: Slatki ste nema sta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 17:08

Bijeljinac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Haha jesu ovi kvazi-srbi smjesni. Znaci svaka kritika na racun reprezentacije Srbije je radi mrznje, jer to je zapravo perfektna ekipa bez ikakve mane? :lol: Slatki ste nema sta.
Pa druze moj, i ja sam zelio kao mali da KingKong, Pera Djetlic, Pele, Gerd Miler, Zan-Pol Belmondo, Jurij Gagarin i ostali bude Srbi, al' nisu :D
Procitaj sta ti u drzavnom ustavu pise, pa onda pocni da upotrebljavas govor mrznje, iako bi te taj clanak demantovao.
Mislim, nema logike u nekim stavovima, jednostavno (vezano za sport, odnosno fudbal!). Ja prije dvije godine nigdje nisam rekao da smo mi Srbi pred Evropsko bolji od Hrvata. Da sam to rekao bio bi predmet sprdnje i ismijavanja, jer Hrvati su bili sposobni da se kvalifikuju, a mi ne. Sad je obrnuto i 'red voznje' se po istim principima postuje i vazi ;) Samo je to istina, a baba bi htjela svasta, al' ne moze...
Kao sto sam jednom vec rekao. Imate legitiman nacin da pokusate preinaciti istinu. Potpis peticije za zahtjevom da Srbi ne putuju u JAR, pa pravac Terazije, Beograd. Tamo podneses zalbu u FSS i zamolis ih da ne putuju na svjetsko prvenstvo i mirna ti dusa ako ti prihvate zalbu i usvoje tvoj stav. U suprotnom pred ostalima si predmet :lol:
Ja pricam o golmanu Srbije i napadacima, a ti o ustavu i Hrvatskoj. :oops: :roll:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2010, 17:17

tema... držite se teme.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 maj 2010, 17:18

po meni u ovoj grupi Srbija ce biti prva 8-) a navijacu za crne zvijezde mogli bi oni iznenaditi u ovoj grupi :)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 24 maj 2010, 20:19

Teodosic Milos je napisao/la:Ne treba nasjedati na ove provokacije od strane komsija....vazno je samo da mi idemo na SP a oni gledaju ! Sto se nas tice,imamo daleko najjacu odbranu ovde,vezni red Stankovic borben,inteligentan i vodja ekipe,Jovanovic dovoljno je reci interesovanje klubova iz citavog svijeta,napad solidan,mada bi bolje bilo da je Mateja otputovao,on se bori uvjek kao da mu je zadnja utakmica.
Da to nisi iz Srbije bogati?
Malo ekavice, malo ijekavice, pa ne znaš druže ni ti šta si. :mrgreen: Nije mi u cilju da provociram, iako je sam tvoj post provokativan i zlonamjeran.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 24 maj 2010, 21:01

Elfi moj favorit definitivno!

I Srbi tvrdi balkanci mogu rasturit. ;) Trener odličan , ekipa ok!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 24 maj 2010, 21:24

Teodosic Milos je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
Teodosic Milos je napisao/la:Ne treba nasjedati na ove provokacije od strane komsija....vazno je samo da mi idemo na SP a oni gledaju ! Sto se nas tice,imamo daleko najjacu odbranu ovde,vezni red Stankovic borben,inteligentan i vodja ekipe,Jovanovic dovoljno je reci interesovanje klubova iz citavog svijeta,napad solidan,mada bi bolje bilo da je Mateja otputovao,on se bori uvjek kao da mu je zadnja utakmica.
Da to nisi iz Srbije bogati?
Malo ekavice, malo ijekavice, pa ne znaš druže ni ti šta si. :mrgreen: Nije mi u cilju da provociram, iako je sam tvoj post provokativan i zlonamjeran.
Sorry za ovo ovde .... ali inace tako govorim.....a ako zelis da cujes sto se mene tice.....rodjen u Srbiji....zivio nekih 10-tak godina.....sada 18 imam pa valjda je razumljivo
Ma druže ne smeta meni, piši kako hoćeš.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 maj 2010, 22:49

Ja vas generalno ne mrzim, najbolji drug mi je Beograđanin i sam čovjek to kaže. Jednostavno u modernom fudbalu nije dovoljno imati 5 dobrih igrača, treba da ih imaš 11. I moderan fudbal ne da trpi si loš na nekim pozicijama, on to kažnjava, kao što je kaznio BiH jer imamo 6 fenomenalnih igrača ali imamo problem sa ostalih 5.
Francuzi su smijurija od ekipe, to nam je valjda svima jasno nakon one igre u baražu.
Ja sam lično glasao za Nijemce i vas, ali daj Bože, želim vam fakat sve najbolje iz mnogo razloga. Jednostavno vi ste tu negdje bare-bare sa Nijemcima, a ni njima se ne piše dobro poslije osmine finala ako i to prođu. Imali ste dobar, ako ne i bolji tim kada vas je Holandija ponizila na EP. To je to stari, vaš plafon je osmina finala.

BTW Ako ti se ne sviđaju komentari negativni komentari na račun srpske reprezentacije, ti brate bujrum potraži neki drugi forum pa tamo paranoidno pričaj kako ovdje mrze Srbe. ;) Možda će se sada javiti neki Francuz da me replicira, šta znaš...

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.