Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Pobjedise na guzove.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Pobjeda je pobjeda .
Dobar i veceras
15 poena, 5 skokova i 3 asista za 28 minuta
15 poena, 5 skokova i 3 asista za 28 minuta
Nesto losija partija Mirze u drugom poluvremenu, ali je bitno da se sve dobro zavrsilo. Upisali su novu pobjedu, Mirza svoje ubacio uz 50% suta i 5 skokova. Elham 

Ellhamdulialh,moglo je bolje ali samo jedan sut je dobio u drugom poluvremenu,PnP Orlando odlicno branio,uglavnom nastavio je svoj niz.Na kraju 15 p,5 reb,3 as uz 50% ukupnog suta (za 3 poena isto 50% ).
Mirza je 4 u ligi po procentu suta za tri poena 45.9% odmah iza onog malog iz Woririorsa
Bravo, King! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Doktor!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
sta je sa onim Vedatorom on je uvijek imao ekskluzivu Mirzinih koseva gdje je nestao
Evo sad gledam ove highlightse i svidja mi se ovo sto vidim.Nevjerovatno koliko je opusteniji i slobodniji, par sjajnih asistencija.Odlicno
Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović
Ma nije to kod Mirze...svaki igrac voli slobodu i povjerenje trenera...ovdje nece biti brutalno kaznjen kao u netsima kad ima los dan...i to ga napumpalo samopouzdanjem opustila se ruka i tako to ide....i kad dodje losa noc koja realno mora doci kad ne moze bazen pogoditi zna da nece previse biti kaznjen i ispastati....prjetio si kako je slobodniji kod ovih ulaza pod kos...u Netsima je uvijek u grcu bio i opet igrao odlicnotips2292 je napisao/la:Evo sad gledam ove highlightse i svidja mi se ovo sto vidim.Nevjerovatno koliko je opusteniji i slobodniji, par sjajnih asistencija.Odlicno

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
evo malo gledam brojke zadnjih 5 utakmica i eto ako izuzmemo tekmu sa Wizardsima gdje je imao mizernu minutazu njegove brojke su, 18, 14. 20, 15 eh nek mi sad neko kaze jesam li upravu ali ako se ja dobro sjecam on u Netsima nikad nije uspjevao biti ovako konstantan, znao je odigrati odlicnu utakmicu pa vec narednu podbaciti a ovo u Sunsima sto igra u zadnje vrijeme je odlicno, i nek samo ovako nastavi
Pyro is not a crime !
Imao je i u netsima finu konstantu prije povrede kuka .THEC je napisao/la:evo malo gledam brojke zadnjih 5 utakmica i eto ako izuzmemo tekmu sa Wizardsima gdje je imao mizernu minutazu njegove brojke su, 18, 14. 20, 15 eh nek mi sad neko kaze jesam li upravu ali ako se ja dobro sjecam on u Netsima nikad nije uspjevao biti ovako konstantan, znao je odigrati odlicnu utakmicu pa vec narednu podbaciti a ovo u Sunsima sto igra u zadnje vrijeme je odlicno, i nek samo ovako nastavi
malo sam razočaran drugim pol, faktički nije bio faktor uopšte
ali eto, sve u svemu, još jedna dobra tekma, trojke i dalje sipaju, procanat odličan, bravo Tele
ali eto, sve u svemu, još jedna dobra tekma, trojke i dalje sipaju, procanat odličan, bravo Tele
trenutno je cetvrti trojkas lige. Ispred su: Curry, Kawhi i McDermott.
Kad bi ovako nastavio do kraja sezone, a nadam se da hoce, bil bio u igri za 6th man?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ryan Anderson ima 18 poena i 7 skokova sa klupe. Tako da, sam procjeni.Sarmelino je napisao/la:Kad bi ovako nastavio do kraja sezone, a nadam se da hoce, bil bio u igri za 6th man?
StetaDonnie Darko je napisao/la:Ryan Anderson ima 18 poena i 7 skokova sa klupe. Tako da, sam procjeni.Sarmelino je napisao/la:Kad bi ovako nastavio do kraja sezone, a nadam se da hoce, bil bio u igri za 6th man?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ima li kakav video?