FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 23 maj 2010, 22:56

Pustite jadove nek komentarišu ! Dok je Sarajevo dostojanstveno predstavljalo BiH u europskim takmičenjima, njima se u Međugorju ukazivala evropa ! Ne treba se osvrtati na ove postove balavurdije. Nijedan normalan i ozbiljan navijač neće na dan kad mu je klub osvojio titulu piskarati po temama drugih klubova, fazon je što je danas malo normalnih ! Zato, nemojte se osvrtati na provokacije. Mi znamo kako smo predstavili BiH u evropi ovih godina. Oni su na redu i tu će se pokazati njihovo pravo lice ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 23 maj 2010, 22:59

harry_90 je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:jebote vi strumfovi umjesto da slavite nasli se na nasoj temi "izivljavati" pa popustite malo, uostalom kad nam uzmete tri boda javite se !!!

haha Sloboda hahahha nemoj mi tih kikiriki ekipa spominjat smije mi se svega mi ....
kikiriki ekipa vas stigla zamalo ;) toliko ste jaki da vas je ekipa sa predzadnjeg mjesta umalo stigla ;)

Malo popricajte sa Alaimom,Skorom itd.zasto su vam obecali titulu na pocetku,pa kad su vidjeli da nemogu osvojit,obecali evropu,pa su vas i to zeznuli,jesam li upravu ili ne,samo se sjeti najava pred pocetak lige,i najava zadnjih par kola da cete izaci u evropu.
Kakve ti veze imas covjece,znam da ti tvoj tim na baterije nikad nista nije osvojio pa da dolazis na teme velikih klubova. Jeste ,nama je ovo tragedija, jer smo navikli da igramo u Europi. A ti ne gubi nadu i tvoja slobodica ce izaci jednom u Evropu, za sve postoji prvi put,ako vas dotad ne izbace u trecu ligu zbog dugova.... :cry:

alibi

Post Postao/la alibi » 23 maj 2010, 23:01

Braco pustite ove PACENIKE, koji jedva cekaju da nam "ne ide" pa da svoj "mangupluk" mogu da prosipaju.Strumfovi ostaju mali,a i svi ovi drugi sto su jedva cekali ovaj scenario mogu samo da "lijece" svoje kompleske.Mi cemo poslije ovoga izaci JACI i ako bogda nastaviti gdje smo STALI.Sama zavrsnica prvenstva je nagovjestavala scenario gdje ce nas klub izvuci "deblji" kraj.jbg sta se tu moze postoje neke stvari na koje nismo mogli uticati,ali i to ce se promjeniti.Slijede promjene u klubu i jedno NOVO ozracje koje ce svima nama donijeti puno toga.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 23 maj 2010, 23:16

...cilj ispunjen,NEIZLAZAK U EVROPSKA TAKMICENJA...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 maj 2010, 23:22

Jako mi je žao što Sarajevo nije obezbijedilo Evropu. Sigurno bi otišlo dalje nego i jedan BiH klub, ali šta da se radi. Sad će nas predstavljati Široki i Zrinjski koji bi mogli i proći prvu prepreku ako im protivnici budu neki crnogorski drugoligaši.
A đe da znam?!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 maj 2010, 23:30

Cekali ste od 1999 do 2007, a sada cete cekati od 2007 do 2015.. Pa eto da znate, da se mozete pripremiti, jer veliki klub poput vas nije navikao na takvo nesto.. :roll: :roll: :roll: :roll:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 maj 2010, 23:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:Cekali ste od 1999 do 2007, a sada cete cekati od 2007 do 2015.. Pa eto da znate, da se mozete pripremiti, jer veliki klub poput vas nije navikao na takvo nesto.. :roll: :roll: :roll: :roll:
halo mali iidi bolan slavi titulu .....kupljenu osvojenu sta vec ....ajd ovo vam je zadnje sto slavite iducih 7 godina cete opet postiti BDW ......litex vas ceka u LP :D hahahahhahaa :D :D :D :D :D :D :D :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 23 maj 2010, 23:54

Frutek je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Jel ide Sarajevo u Evropu ?
Na pripreme :lol:

ima tu i nesto pozitivno sad ce mo bar moc na more otic kako treba bez zurbe da gledamo svoj voljeni klub a ne ko neki 7 godina ljudi po lukszuznim destinacijama hodaju a zeljo u međugorju..ajde malo intrernet huligani popustite serite po svojoj temi , a admini sve ovo fino posmatraju i nista ne rade ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 maj 2010, 00:04

Ma jasta,treba pametno ,na rezultat...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 maj 2010, 00:06

Nadam se da ce i komsije sa koseva u Evropu,objektivno su bolji od Zrinjskog i Sirokog,za to nemojte odustati od slucaja Gavaric i lopovluka NFS BiH.Sa ta tri boda ste sigurno u Evropi a pravila su na vasoj strani.Sretno pravim i cestitim pitarima.Sportski rivalitet da mrznja nikada ovo jedan grad i jedna raja.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 maj 2010, 00:10

dino lj je napisao/la:Nadam se da ce i komsije sa koseva u Evropu,objektivno su bolji od Zrinjskog i Sirokog,za to nemojte odustati od slucaja Gavaric i lopovluka NFS BiH.Sa ta tri boda ste sigurno u Evropi a pravila su na vasoj strani.Sretno pravim i cestitim pitarima.Sportski rivalitet da mrznja nikada ovo jedan grad i jedna raja.
SVaka cast!! Hebo slucaj Gavaric i njihova 3 boda bolje sto nismo izasli s ovom upravom u Evropu da ih rastjeramo vise akobogda.Prosle smo godine dosta uradili a nigdje normalnog pojacanja.
Cestitke na tituli,zasluzeno!
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2010, 03:21

Radovao sam se svakom, dobrom rezultatu FK Sarajeva (osim kada igra protiv Želje normalno),jer ipak smo 1 grad,i bilo mi je žao danas kada sam ćuo da FK Sarajevo neće u europu,ali kada sam ćuo da ste pretukli invalida u kolicima i to RVI-a branioca grada.Neka sram da vas bude.jednostavno stidim se što živimo u istom gradu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2010, 04:38

Ne volim izjave kao potpis ili tako ti folovi.
Ali za ovo @raz imas potpis ko' Majevica.
Ne znas koji su gori Ronhillovci i ovi skiljasi :roll:
Ovi ostali su ko ''shjajne'' baje :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 maj 2010, 08:15

Ipak je savez i slucaj Gavaric presudio ko ce u Evropu!
Sta ces kada nam je savez duzan, a to je tek prva rata bila. Gdje je jos 35 rata! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2010, 08:50

trolovi i spameri će biti banovani.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 24 maj 2010, 09:28

Što se tiče FK Sarajeva, navijači - glavu gore, dolaze i za nas bolja vremena. Iduće sezone moramo biti jači i igrački i organizacijski bar 30 % od ostalih timova da bi mogli barem razmišljati o tituli. Ova sadašnja uprava to očito nije prepoznala i vrijeme je da na miran i dostojanstven način ode i ustupi mjesto ljudima koji će klub dovesti na mjesto koje objektivno zaslužuje u bh fudbalu.
FKS u srcu.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 24 maj 2010, 09:50

dino lj je napisao/la:Nadam se da ce i komsije sa koseva u Evropu,objektivno su bolji od Zrinjskog i Sirokog,za to nemojte odustati od slucaja Gavaric i lopovluka NFS BiH.Sa ta tri boda ste sigurno u Evropi a pravila su na vasoj strani.Sretno pravim i cestitim pitarima.Sportski rivalitet da mrznja nikada ovo jedan grad i jedna raja.

To je najgore kad svi znaju da su pravila na njihovoj strani a oni nemaju dokaza da ti dokazu da bi se moglo po tome suditi i da po tom pravilu tri boda odu njima
Mes Que Un Club

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 maj 2010, 09:54

Ne brinite se vi za našu budćnost. Evropa sa ovom upravom nam nije potrebna, BALJAK, ALIHODŽIĆ, MERDANOVIĆX2 - ZDRAVO LOPINAŠI

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 24 maj 2010, 10:40

FCS je napisao/la:Ne brinite se vi za našu budćnost. Evropa sa ovom upravom nam nije potrebna, BALJAK, ALIHODŽIĆ, MERDANOVIĆX2 - ZDRAVO LOPINAŠI
Otiće oni , doće drugi nadam se pametniji , spremniji od njih .. ovi su nas dovukli do dna :twisted:

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 maj 2010, 11:20

zao mi je sto Sarajevo nije u evropi fakat mi je zao ali kako ce bit slatko kad odem svom komsiji s kojim sam se inace znao tuci jer on navija za sarajevo,kako cu slatko se dreknut ispod prozora sampioneeeeee sampioneeee!!nemojte mislit da je ovo provokacija pa i nas nigdje nije bilo sedam osam godina pa nista nego nemoj te shvatit zlonamjerno moj post ali draz naseg rivaliteta je da kad tvoj klub pobjedi da odes i istreses se na komsiju hehehhehe

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, Kyle88, Lavcina i 44 gosta.