FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 09 dec 2015, 20:27

Nisam bitan samo kazem da ga nisam gotivio.
Milane majmune nek si ti bitan muflone.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 09 dec 2015, 20:28

To je tvoja licna stvar. Svako ima nekog igraca koje voli ili ne voli, ali ne moras vrijedati druge. Sta pametujes tu.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 09 dec 2015, 20:35

Ima li insan barem jedan na dunjaluku da tebe voli moj milane, obzirom da si nategnut 24/7? #jesuismilan

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 09 dec 2015, 20:37

tm1921 je napisao/la:Ima li insan barem jedan na dunjaluku da tebe voli moj milane, obzirom da si nategnut 24/7? #jesuismilan
Dovoljno je da me ti volis, cim si se registrovao zbog mene. Pisi ovo s prvog acc ;)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 dec 2015, 20:37

tm1921 je napisao/la:Ima li insan barem jedan na dunjaluku da tebe voli moj milane, obzirom da si nategnut 24/7? #jesuismilan
Sve si u pravu al ne kontam sto stavljas stalno Je suis Milan haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 09 dec 2015, 20:42

Nesto ne prodje mi post. Ja Ibricica znam.privatno od kad je igrao za Podgrmec. Znam da je tad gotivio Zelju samo tako. Sad dali se to promijenilo.ne znam ali akp.je suditi po tome ja vjerujem da bi mogao doci. A sigurnk bi nam valjao itekako!!
Kralj price

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 dec 2015, 20:43

Jos mu das kompliment, fino sam rekao aldin je mila majka za njih I on se opet ljuti.
Ne znam samo evo odgovori mi na jedno pitanje, jel ti volis Zelju? Ili su te ljudi iz Zelje nogirali pa sad si ljut I ovdje nas handrs godinu dana, kako smo dno dna itd.
Ako smo takvi idi navijaj za kone one te gotive samo tako.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 09 dec 2015, 20:44

tm8782 je napisao/la:Moja opaska. Ako dodjes u firmu gdje su svi radnici i hoce raditi, pri tome znaju svoj posao. Onda neces dirati nikoga. Ali ako dodjes i zateknes ljude koji ne odgovaraju svojim poslovnim zadacima i ne slusaju ono sto kazes trazices zamjenu. Tako je i u ovom slucaju. Mislim da su svi svjesni da mi nismo imali ljude koji nisu radili svoj posao na terenu...
P.S. Imam prijedlog za DANAN-a . Obzirom da potencira o 'belegiji' (ne citam postove nekih forumasa jer su na ignor) da napravi akciju prikupljanja novca za 'stupsku petlju' nek doticni forumas izlijeci frustracije :)
Nemoj biti tako okrutan prema damama sa petlje
05. - 07. Oktobar 1992

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 09 dec 2015, 20:48

Nama je neophodan jedan jak transfer s kojim cemo malo prodrmati publiku. Nesto tipa Ibricic, mada ja iskreno ne bih volio njega. Ja bih recimo ulozio sve na Zlatana Muslimovica i pokusao ga dovesti na sve moguce nacine. Po meni je on idealan za Zelju, karakteran igrac, borac, navijaci ga vole. Sigurno bi privukao navijace u vecem broju. Mediji bi se malo raspisali, to bi preraslo u euforiju (nama malo fali) i to bi mogao biti odlican zalet za nastavak sezone.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 09 dec 2015, 20:49

Koliko kukate za Kokotom, kao da se radi o Ronaldu. Imao je punu podršku svih trenera i u ovoj sezoni je ubilježio 25 nastupa i dao ukupno 4 gola. Igrap 16 u prvenstvu dao 3 gola. Igrao 6 u Evropi dai 1 gol. Igrao u Kupu BiH 3 i nije dao ni jedan gol.

Po meni statistika za povratiti, naročito, ako znamo da se radi o napadaču, ofanzivnom igraču i igraču kome je primarni cilj dati gol. Promašio je milion zicera. Na terenu se valjao bespotrebno simulirajući povrede, mahao rukama, igrao seljački, a ja takve igrače ne volim i to je moj problem.

Nikada mi nije bilo drago što je došao u Želju.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 09 dec 2015, 20:50

pride_of_merseyside je napisao/la:Nije poenta ni što je Enis ostao, ni što je Mladenović otišao, njih sam samo uzela kao primjer. Rekoh već da znam da sam dosadna sa Enisom, al' taj čovjek me toliko puta izbacio iz takta svojim potezima da mi pozli kad ga vidim u početnom sastavu. Za klupe je ok, isto kao što bi i Mladenović bio, po meni, al' rekoh već da nije to poenta.
A ta priča da je polivalentan...jest'
jednako loše odigra sve te izmišljene pozicije. Al' eto, neka ga, samo se nadam da ga neću gledati u prvom timu tako često, a pogotovo ne na bekovskim pozicijama.
Ja studiram menadžment 5 godina, pa možda malo previše filozofiram sa svog aspekta, al' menadžment u sportu je sličan kao i u svakom drugom biznisu, ne može svako biti uspješan u tome, niti se to može naučiti preko noći. Nek' se dokažu svi, i igrači i rukovodstvo, pa ćemo ih onda hvaliti. Ja sam samo rekla svoje mišljenje o ovome do sad.
Bolje je odigrao desnog beka nego Mladenović lijevog, a to Enisu nije pozicija.
Po čemu zaključuješ sa menadžerskog aspekta da se rukovodstvo nije dokazalo?

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 09 dec 2015, 20:53

obagol je napisao/la:Nama je neophodan jedan jak transfer s kojim cemo malo prodrmati publiku. Nesto tipa Ibricic, mada ja iskreno ne bih volio njega. Ja bih recimo ulozio sve na Zlatana Muslimovica i pokusao ga dovesti na sve moguce nacine. Po meni je on idealan za Zelju, karakteran igrac, borac, navijaci ga vole. Sigurno bi privukao navijace u vecem broju. Mediji bi se malo raspisali, to bi preraslo u euforiju (nama malo fali) i to bi mogao biti odlican zalet za nastavak sezone.
Zašto misliš da bi nam Zlatan Muslimovic bio pojacanje ? Sljedece godine puni 35 godina, u 10 utakmica u slovenskoj ligi zabio 1 gol, ne možemo zaraditi ništa njegovom prodajom, imao bi 100% veliku platu, mislim da nam u napadu treba jedan kiler kao što Mulalic govori a ne istrošeni igraci poput Zlatana kojem skidam kapu na borbi u reprezentativnom dresu..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 09 dec 2015, 20:56

:clap: Evo Mladenovic u pocetnom sastavu Bate Borisova
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 dec 2015, 20:59

Kad prije covjek nadje angazman haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

AdoS
Kontakt:

Post Postao/la AdoS » 09 dec 2015, 21:08

Ne znam jesam li jedini kojem je žao sto je Mladenović napustio ekipu ali mislim da je na poziciji lijevog beka pravo teško naći igraća za našu ligu. Duško je, nakon nekompletnih priprema sa ekipom, sasvim solidno odgovorio na zadatak pogotovo neke kasnije utakmice. Očito nam Kvesić podigao ljestvicu pa smo, nekad i neopravdano, frustracije tokom sezone iskaljivali na Mladenoviću.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 09 dec 2015, 21:13

Care moj, mi vec nasli zamjenu Mladenovicu. :mrgreen: A i Mailson moze igrati lijevog beka, znaci imamo 2 zamjene za njega.
FORZA ZELJO

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 dec 2015, 21:15

BATEu valja a nama ne valja :facepalm:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

obagol
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la obagol » 09 dec 2015, 21:16

Brkoo je napisao/la:
obagol je napisao/la:Nama je neophodan jedan jak transfer s kojim cemo malo prodrmati publiku. Nesto tipa Ibricic, mada ja iskreno ne bih volio njega. Ja bih recimo ulozio sve na Zlatana Muslimovica i pokusao ga dovesti na sve moguce nacine. Po meni je on idealan za Zelju, karakteran igrac, borac, navijaci ga vole. Sigurno bi privukao navijace u vecem broju. Mediji bi se malo raspisali, to bi preraslo u euforiju (nama malo fali) i to bi mogao biti odlican zalet za nastavak sezone.

Zašto misliš da bi nam Zlatan Muslimovic bio pojacanje ? Sljedece godine puni 35 godina, u 10 utakmica u slovenskoj ligi zabio 1 gol, ne možemo zaraditi ništa njegovom prodajom, imao bi 100% veliku platu, mislim da nam u napadu treba jedan kiler kao što Mulalic govori a ne istrošeni igraci poput Zlatana kojem skidam kapu na borbi u reprezentativnom dresu..
Ne mislim da bi bio pojacanje u igrackom smislu ali bi sigurno izazvao pozitivan efekat, digao bi navijace. A i sigurno moze dati vise nego Kokot. To bi vise bio marketinski potez.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 09 dec 2015, 21:23

Ma ljudi kakav Zlatan , odavno se on poceo zajebavat uzeo pare i briga ga i u Sloveniji je tanak..bolje gurat nasu djecu u spicu ako cemo vec birat
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 09 dec 2015, 21:28

U mladoj reprezentaciji ima igraca iz Borca i jedan iz Rudara,nmg se sjetiti njihovh imena,ako su oni trenutno među nasim najboljim mladim igracima,trebalo bih dovesti,bolji smo i pozeljniji klub od Borca i Rudara,oni se raspadaju i rasprodavaju
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.