I zbog toga misliš da je šuplja ? U oktobru je upisao zadnje minute. Mi kao ne dovodimo takve igrače, Bože sačuvaj, šta će nam Ibričić.Odigrao nekih 40 utakmica za reprezentaciju, fenomenalan u Hrvatskoj ligi...Elegant je napisao/la:Ovo za Ibricica je suplja, ne zna ni on sam kad je zadnji put obukao kopacke a ne igrao utakmicu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Igra u Turskoj drugoj ligi i u zadnjih 6 kola nije u konkurenciji.. Nama bi definitivno bio pojacanje ako je fizicki spreman i ako bi mogao naci motiva za igranje.. E sad koliko je realno da ga dovedemo to ne znam..Format je napisao/la:Pa zar ne igra u Makedoniji?Elegant je napisao/la:Ovo za Ibricica je suplja, ne zna ni on sam kad je zadnji put obukao kopacke a ne igrao utakmicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Haj boga ti predlozi ti neko pojacanje koje je po tebi kvalitetno.. Samo crnjacis.. Ko bi po tebi bila pojacanja?Elegant je napisao/la:Ovo za Ibricica je suplja, ne zna ni on sam kad je zadnji put obukao kopacke a ne igrao utakmicu.
BUDI ŽELJO !!!
Ne vjerujem ni Avazu ni Avazovom sportu al' neki ljudi su i prije njih spominjali Ibričića i Bekrića. Mada ja mislim da ćemo teško i do jednog a kamo li obojicu da uspijemo dovesti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Na upravi je pokazu koliko su sposobni da dovedu prave, provjerene igrace..
BUDI ŽELJO !!!
- themaniaks
- Kontakt:
Kad nam je Alen Mesanovic Delvekio valjo sto ne bi Ibricic mada nema od tog nista nema
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Pa oni su slicni igraci ,mozda ne kvalitetom ali ovako,ne znam sta bi sa obojicim,obijuca su 10 ke
Zeljeznicar! 1921 !
Kakav god da je Ibricic bih bio pojacanje naravno ukoliko bi imao motiv da igra...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Nadam se da cemo prekinuti saradnju sa avazom za sva vremena, a doticnog novinara nabijem na qrac, lafo Željovac, nije mu prvi put da zbog je.bene "ekskluzive" javno iznosi imena igraca sa kojima pregovaramo ili smo u kontaktu..ZZtop10 je napisao/la:Evo vam tekst iz Avaza.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ibricica bi možda i mogli dovest, ali realno čovjek može da bira. Od Slovenije do Grcke.
-
- Kontakt:
Neka dovedemo jednog od njih dvojice i na konju smo.. Lupamo ovdje a i ne znamo jesu li njih dvojica uopce realne opcije.. Ako dobiju bilo kakvu ponudu iz inostranstva oni ce 99% otpasti.. Ja kada bi mogao birati izmedju Ibricica i Bekrica doveo bih Ibricica..Format je napisao/la:Pa oni su slicni igraci ,mozda ne kvalitetom ali ovako,ne znam sta bi sa obojicim,obijuca su 10 ke
@Brkoo Nikakve veze nema sto objavljuju ako tu ima istine.. Sve se i onako sazna u tim krugovima pisali oni ili ne pisali..
BUDI ŽELJO !!!
pa to im je i posao, hebi ga.
I onda kada više ne bude me ovdje
-
- Kontakt:
Gator je napisao/la:Ibricica bi možda i mogli dovest, ali realno čovjek može da bira. Od Slovenije do Grcke.

-
- Kontakt:
U Vardaru je bio na posudbi..fanaticZeljin je napisao/la:Gator je napisao/la:Ibricica bi možda i mogli dovest, ali realno čovjek može da bira. Od Slovenije do Grcke.zato je igrao u jakoj makedonskoj ligi
BUDI ŽELJO !!!
Makedonci su nas izbacilifanaticZeljin je napisao/la:Gator je napisao/la:Ibricica bi možda i mogli dovest, ali realno čovjek može da bira. Od Slovenije do Grcke.zato je igrao u jakoj makedonskoj ligi
-
- Kontakt:
I to ti mjerilo? Sami smo sebe izbaciliGator je napisao/la:Makedonci su nas izbacilifanaticZeljin je napisao/la:Gator je napisao/la:Ibricica bi možda i mogli dovest, ali realno čovjek može da bira. Od Slovenije do Grcke.zato je igrao u jakoj makedonskoj ligi
I to ti mjerilo? Sami smo sebe izbacili[/quote]fanaticZeljin je napisao/la:Makedonci su nas izbaciliGator je napisao/la:fanaticZeljin je napisao/la:Ibricica bi možda i mogli dovest, ali realno čovjek može da bira. Od Slovenije do Grcke.zato je igrao u jakoj makedonskoj ligi
Uvijek mi sami sebe izbacimo, pobijedimo
-
- Kontakt:
Onu utakmicu nikad necu shvatiti, imas 2:0 , protivnik fuli penal i umjesto da oni padnu mi potonuli, i onaj majmun celavi sto ima top u nozi 

Opustis se i dobiješ po pi.ckici. Ništa novo za nas
Nije to-to, nego sto su mu u podrsku stali seljacici iz okolnih selendri I da pokazu odanost prema Kokotu, pljuju po Zelji, sablji I upravi.ChWilla je napisao/la:pa ono što je postavljeno ovdje nije ništa slagao. jeste, edis ga tjera ako je reći da te neću, ne trebam i ne želim u ekipi tjeranje...a za mene jeste.MuhamedTM je napisao/la:Seoska varalice **** te u ta 3 prsta.DANAN je napisao/la:
Laze 100%
Muris gazda ahmetovic iz kaknja , momak je to stavio na fb uz podrsku bratu kokotu. **** sablji djecu.
Nije fotoshop musafa mi, jer sam ja nagovorio rodjaka da posalje dalje tu sliku svima.
Toliko je prepiranje bilo da je to bruka da takvi ljudi navijaju za Zelju.
Znaci aldin mila majka kakvi su ovi.
Zavrsavam s ovim, nikad ga nisam gotivio. Pile I ja smo bili najvise protiv dolazka orla.
Hvala mu za gol Ferencvarosu na kosevu I vozdra. Kraj price!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- milanribar
- Kontakt:
Bas si ti ti i pile bitan

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.