Teodosic Milos je napisao/la:Ne treba nasjedati na ove provokacije od strane komsija....vazno je samo da mi idemo na SP a oni gledaju ! Sto se nas tice,imamo daleko najjacu odbranu ovde,vezni red Stankovic borben,inteligentan i vodja ekipe,Jovanovic dovoljno je reci interesovanje klubova iz citavog svijeta,napad solidan,mada bi bolje bilo da je Mateja otputovao,on se bori uvjek kao da mu je zadnja utakmica.
Ja vas generalno ne mrzim, najbolji drug mi je Beograđanin i sam čovjek to kaže. Jednostavno u modernom fudbalu nije dovoljno imati 5 dobrih igrača, treba da ih imaš 11. I moderan fudbal ne da trpi si loš na nekim pozicijama, on to kažnjava, kao što je kaznio BiH jer imamo 6 fenomenalnih igrača ali imamo problem sa ostalih 5.
Francuzi su smijurija od ekipe, to nam je valjda svima jasno nakon one igre u baražu.
Ja sam lično glasao za Nijemce i vas, ali daj Bože, želim vam fakat sve najbolje iz mnogo razloga. Jednostavno vi ste tu negdje bare-bare sa Nijemcima, a ni njima se ne piše dobro poslije osmine finala ako i to prođu. Imali ste dobar, ako ne i bolji tim kada vas je Holandija ponizila na EP. To je to stari, vaš plafon je osmina finala.
BTW Ako ti se ne sviđaju komentari negativni komentari na račun srpske reprezentacije, ti brate bujrum potraži neki drugi forum pa tamo paranoidno pričaj kako ovdje mrze Srbe.

Možda će se sada javiti neki Francuz da me replicira, šta znaš...