FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HAJDE ZALBE SAD U PRIJEDORU HOCETE 3 BODA
SAMO STE IGRALI NERJEDENO M
PITAJTE DA VAM KAKO DAJU 6
SAMO STE IGRALI NERJEDENO M
PITAJTE DA VAM KAKO DAJU 6
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Jos kad zapjeva Sejo Kalac na derneku pred vjecnom vatrom, e to ce tek lom biticena je napisao/la:zlatandr je napisao/la:trazite 3 boda iz Prijedora, neposteno su igrali, morate ih tuziti!![]()
![]()
Divo mu slike prava gradska raja kojom se Manijaci ponose,a on je jedan od njih.Jeli Sarajevo gdje je nekad bilo! Koja papcina dragi boze!![]()
![]()

Volim te Zeljo!!!
Sta ce nema na jugu 3 zuba kad se svi sastanu
Samo da cestitam izlazak na evropsku scenu
tuzite Rudar jer su vam uzeli 3 boda,sram ih bilo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nas na jugu bude koliko vas bude zajedno na 2 utakmice kuci stoga tisu malo pite i od mene jos samo iskrene cestitke za izlazak na evropsku scenu i da na njoj budete sto duze...benajon je napisao/la:Sta ce nema na jugu 3 zuba kad se svi sastanu
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka vam cast pravi navijaci kVub vam osvojio titulu a vi na forumu na temi FK Sarajevo proslavljate
pravi tifozi i jos jednom svaka cast

a sad u fazonu da se zubi gledaju? uredu. vi stomatologu mi u evropu i svi sretni.benajon je napisao/la:Sta ce nema na jugu 3 zuba kad se svi sastanu
Kad covjek procita ove komentare od navijaca Sarajeva ipadne da FK Sarajevo ima : Najbolji tim, najbolje navijace, najjacu odbranu, najjaci napad ... sve naj naj.
A onda ostanu bez Evrope

A onda ostanu bez Evrope

× Plava krv ispod koze ×
suzdržite se vrijeđanja.
čestitke na izlasku na evropsku scenu--od ŠAMPIONA sa GRBAVICE 

a cijeli dan pljuju ovdje i vrijedjaju niko nista sad to kazes nama daj nam nama navijacima Sarajeva banane kad si fin tako,sta pustis da od teme naprave debili hvala tiadmin je napisao/la:suzdržite se vrijeđanja.
@ no limit
Ne bih da te vrijedjam,nisam kao ti,al djaba ste se toliko uzdizali,pa evo dokle ste dosli,ni evrope necete vidjet,al krivite Alaima,SKoru,Janjosa,Varesanovica koji su vam obecali titulu,pa kad su vidjeli da nema od titule nista ,obecavali evropu,al eto nisu ispunili obecanje
koliko ste slabo odigrali proljetni dio sezone,dovoljno govori da vas je Sloboda sa 15 mjesto umalo stigla,koja je sad 6 na tabeli.
Ne bih da te vrijedjam,nisam kao ti,al djaba ste se toliko uzdizali,pa evo dokle ste dosli,ni evrope necete vidjet,al krivite Alaima,SKoru,Janjosa,Varesanovica koji su vam obecali titulu,pa kad su vidjeli da nema od titule nista ,obecavali evropu,al eto nisu ispunili obecanje

KAD MI JE TESKO SJETIM SE DA CE SARAJEVO PUSTITI BORCU

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Moje iskreno saucesce 

jebote vi strumfovi umjesto da slavite nasli se na nasoj temi "izivljavati" pa popustite malo, uostalom kad nam uzmete tri boda javite se !!!
haha Sloboda hahahha nemoj mi tih kikiriki ekipa spominjat smije mi se svega mi ....
haha Sloboda hahahha nemoj mi tih kikiriki ekipa spominjat smije mi se svega mi ....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma sta ce nam pripadnik levatskog kluba kao vas da nama prica nesto covjece dozovi se malo!harry_90 je napisao/la:@ no limit
Ne bih da te vrijedjam,nisam kao ti,al djaba ste se toliko uzdizali,pa evo dokle ste dosli,ni evrope necete vidjet,al krivite Alaima,SKoru,Janjosa,Varesanovica koji su vam obecali titulu,pa kad su vidjeli da nema od titule nista ,obecavali evropu,al eto nisu ispunili obecanjekoliko ste slabo odigrali proljetni dio sezone,dovoljno govori da vas je Sloboda sa 15 mjesto umalo stigla,koja je sad 6 na tabeli.
-
- Kontakt:
Kao sto si meni znao brisati post izbrisi sve sto se ne tice teme FKS...razumijem da si i ti licno i komplet redakcija u euforiji zbog ostvarenog uspijeha vaseg zeljeznicara ali drzi se pravila foruma!admin je napisao/la:suzdržite se vrijeđanja.
Usput cestitam zeljeznicaru na prvoj tituli premier lige BiH i na prvom izlasku u europu nakon pauze od 8 god...
Nadam se da nas necete brukati kao "ostali klubovi"
Nevjerovatno kako se brzo nafurase slavite jos veceras sutra se vratite u realnost
SA TICOM U EVROPU !!!!
SA TICOM U EVROPU !!!!
svi bh. klubovi su moji.Necromacer je napisao/la:Kao sto si meni znao brisati post izbrisi sve sto se ne tice teme FKS...razumijem da si i ti licno i komplet redakcija u euforiji zbog ostvarenog uspijeha vaseg zeljeznicara ali drzi se pravila foruma!admin je napisao/la:suzdržite se vrijeđanja.
Usput cestitam zeljeznicaru na prvoj tituli premier lige BiH i na prvom izlasku u europu nakon pauze od 8 god...
Nadam se da nas necete brukati kao "ostali klubovi"
na žalost, za neuspjehe je uvijek kriv neko drugi, a za uspjehe mi sami. tako nas ove godine vole navijači želje, a šta će biti dogodine, vidjećemo. tek za 3-4 godine realno je da stvari dođu na svoje i ljudi skontaju da može postojati administrator sportskog foruma kojem je svejedno ko je prvak.
(valjda je i red da bude tako)
kikiriki ekipa vas stigla zamaloSemPer_fi je napisao/la:jebote vi strumfovi umjesto da slavite nasli se na nasoj temi "izivljavati" pa popustite malo, uostalom kad nam uzmete tri boda javite se !!!

Malo popricajte sa Alaimom,Skorom itd.zasto su vam obecali titulu na pocetku,pa kad su vidjeli da nemogu osvojit,obecali evropu,pa su vas i to zeznuli,jesam li upravu ili ne,samo se sjeti najava pred pocetak lige,i najava zadnjih par kola da cete izaci u evropu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], muhamedhulk, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, Vanja8 i 65 gostiju.