Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Principatus » 23 maj 2010, 21:49

Mislim isto da se pri ovoj novosti njemacke medije oslonjanju na nase, a nase se sada oslonjaju na njihove. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 23 maj 2010, 21:50

CeMa je napisao/la:
Elddar je napisao/la:Džeko je sve bliži Realu :P
na osnovu cega to zakljuci :roll:
pa kako se bliži 31. maj, najviše se Real spominje. Mislim da bi čak Džeko i pristajao Realu, pod uslovom da Mourinho preuzme klubu Galacticosa. Kad je iko propao pod palicom Mourinha? Džeki potpis za Real može biti samo korak naprijed, nikako nazad.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 maj 2010, 22:00

Elddar je napisao/la: pa kako se bliži 31. maj, najviše se Real spominje. Mislim da bi čak Džeko i pristajao Realu, pod uslovom da Mourinho preuzme klubu Galacticosa. Kad je iko propao pod palicom Mourinha? Džeki potpis za Real može biti samo korak naprijed, nikako nazad.
Quaresma, recimo. No, nebitno to. Bitno je da će onaj u koga Mourinho vjeruje sasvim sigurno igrati i zabijati(sjetite se Adriana, sve dok nije prekipjelo Joseu), ali, s druge strane, neće igrati onaj koga Mou nikako ne želi(opet se sjetite Shevchenka, da ne govorim o onim "starosjediocima" u Chelseau). Sve u svemu, koliko god pojedini mrzili Real, to bi mu bila najbolja moguća opcija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

pitbull
Kontakt:

Post Postao/la pitbull » 23 maj 2010, 22:18

ammarc je napisao/la:
Adnanix je napisao/la:http://www.sportmedien.eu/transfergeruc ... dzeko-2994

Da prevedem naslov : SHUSKA SE SHUSKA : REAL MADRID KUPIO EDINA DZEKU

Vijest prije 35 minuta na google news....
koliko sam uspio shvatiti preko google translate-a,u tekstu pise da se sinoc trebao vidjeti sa Mourinhom u Madridu,poslije finala...znaci,izgleda da je opet suplja :) ....Dzeko,come to United :D
hahaha joj bombe :D znaci onda sam i ja sinoc bio u madridu s obzirom na to da sam gledao finale u istom prostoru gdje su bili spaha i isti onaj dzeko :D

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2010, 22:48

meni to djeluje ozbiljno cim je RTL njemacki objavio na pocetnoj stranici teletexta samo nisam bas dobar sa njemačkim pa i ne mogu skontati sta pise ....zna li iko?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 23 maj 2010, 22:52

ja cu ti reci drug,oni su objavili da su wolfsburgove lokalne novine napisale da je mourinho vec boravio u wolfsburgu i da ce real povuci klauzulu po kojoj edin moze ici za 40 miliona...sto znaci real je najkonkretniji od sviju ostalih :D finansijski sigurno

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2010, 22:56

sanjinzeljo je napisao/la:ja cu ti reci drug,oni su objavili da su wolfsburgove lokalne novine napisale da je mourinho vec boravio u wolfsburgu i da ce real povuci klauzulu po kojoj edin moze ici za 40 miliona...sto znaci real je najkonkretniji od sviju ostalih :D finansijski sigurno
jedno sam siguran ...ako je Murinjo dolazio onda je to gotova prica ...taj ne dolazi da se cjenka i badava trosi vrijeme
;)

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 23 maj 2010, 23:01

jarane ja pratim dugo njemacke medije i gledam tv zivio dugo tamo .ebiga :D vjeruj mi jarane da tu nema puno nagadzanja,a vidis da mourinho ubrzano radi na pripremama za sljedecu sezonu...cak nije ni interovu titulu proslavio kako treba :D ...podugo se zna da ce on preci u real...ja mislim vec od lyona :D

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 23 maj 2010, 23:04

zaboravih ti reci da je rtl vec prije desetak dana objavio ryberijev ostanak kroz izjave uli hoenessa i rumennigea ;) objavljuju samo prave informacije

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2010, 23:04

sanjinzeljo je napisao/la:jarane ja pratim dugo njemacke medije i gledam tv zivio dugo tamo .ebiga :D vjeruj mi jarane da tu nema puno nagadzanja,a vidis da mourinho ubrzano radi na pripremama za sljedecu sezonu...cak nije ni interovu titulu proslavio kako treba :D ...podugo se zna da ce on preci u real...ja mislim vec od lyona :D

znači , po tebi je to gotovo pa sigurno ? ja sam preksinoc u Mostaru bio sa Džekom na jednoj svadbi al je bio škrt na riječima kada sam ga pitao ˝znaš li gdje ćeš˝ ....kaže ˝znam samo da sigurno neću u Arsenal ˝... :mrgreen:

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 23 maj 2010, 23:10

ma jarane ni on nezna tacno dok se sve nezavrsi..to sve dogovara menadzer i zdravo..znas kako je bilo kada je ronaldo presao u real?! bio u los angelesu i kaze saznao tek kada je sve bilo gotovo...on otprilike zna o kojim je klubovima rjec ali ni on nezna dok se sve nezavrsi..a gdje bi smio reci i da zna :D moj drug je prije 7 dana bio snjim u basementu u hrasnom... ni njemu nije nista htio reci ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 maj 2010, 23:11

Ma sta ce u Realu valja se borit sa Ronaldom i Higuainom,Benzemom,Raulom :(
Rođen s tobom da budem

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 23 maj 2010, 23:14

benzema ode mozda u mancester,a raul u katar :D

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2010, 23:20

BoSna_pLayA je napisao/la:Ne brinite se ljudi.

Edin Dzeko befindet sich anscheinend bereits zu abschließenden Vertragsverhandlungen in der spanischen Hauptstadt. Das berichten die "Wolfsburger Nachrichten" unter Berufung auf bosnische Medien.(SPOX.COM)
Ovo u crvenom znaci, da se ovo odnosi na Bosanske medije tj. nema od transfera nista, jer dobro poznajem nase medije.
ne znam sta bi ti rekao , koliko znam on se mora prodati do 31.05. jer mu do tada vazi onaj ugovor sa klauzulom od 40 miliona ....

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 23 maj 2010, 23:23

Edin Dzeko befindet sich anscheinend bereits zu abschließenden Vertragsverhandlungen in der spanischen Hauptstadt. Das berichten die "Wolfsburger Nachrichten" unter Berufung auf bosnische Medien.(SPOX.COM)
Ovo u crvenom znaci, da se ovo odnosi na Bosanske medije tj. nema od transfera nista, jer dobro poznajem nase medije.[/quote]
pasa otidzi na wolfsburger nachrichten.de :D nista nepise o berufung auf bosnische medien

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2010, 23:25

BoSna_pLayA je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
BoSna_pLayA je napisao/la:Ne brinite se ljudi.

Ovo u crvenom znaci, da se ovo odnosi na Bosanske medije tj. nema od transfera nista, jer dobro poznajem nase medije.
ne znam sta bi ti rekao , koliko znam on se mora prodati do 31.05. jer mu do tada vazi onaj ugovor sa klauzulom od 40 miliona ....
Hmmm
Evo sad me zbuni teletext RTL.
Na naslovnoj stranici teletexta pise MOURINHO DOVEO DZEKU hmmm

ja najvise i vjerujem upravo zbog toga sto su oni objavili jer su mislim jako pouzdan medij

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 23:26

Opusteno ljudi, ne zamarajte se toliko gdje ce i sta ce, pa ja mislim da i on toliko ne misli gdje ce otici. Gdje bude sudjeno otice i gotovo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 maj 2010, 01:13

hajde da vidimo sta znamo???

Svi njemacki mediji su preuzeli od "Wolfsburger Nachricten" vijest, a oni su preuzeli od nasih medija koji su u cetvrtak objavili, cini mi se da je bio tvsa u pitanju.

dan poslije je irfan redzepagic DEMANTOVAO sve dosadasnje spekulacije (znaci valjda i tu).
Dzeko je navodno trebao ici na finale lige prvaka. je li otisao, to nemam pojma...
ono sto znamo je da je navodno dan poslije vec bio u sarajevu na kafi, jer je vidjen negdje kod vjecne vatre u kaficu...
eh sad, da li je dzeko uopste isao na finale lige prvaka, odnosno ko tu koga yebe s pricom?

dalje, irfan redzepagic jeste izjavio da ce se sve znati nakon 22. maja upucujuci na to da se tada zavrsava sezona i da ce mnogi klubovi dobiti nove trenere itd. ova izjava jeste onako opsirna, bez implikacija na bilo koji klub, no eto, potrefilo se da real dobija novog trenera upravo iza 22og maja. da li je to samo slucajnost ili nesto vise, ostaje zasad zagonetka.

ono sto je definitivno je to da u spanjolskim vecim novinama nema nista o dzeki i madridu... pomalo cudno, zar ne??? to je ono sto meni jos uvijek daje do znanja da je na snazi zabuna, koju su prouzrokovali nasi mediji...

dakle, ne mislim da nema sanse da ode u real, nego jednostavno ova prica koja se trenutno vrti, nije iz pouzdanih izvora... a ponajmanje se trebate pozivati na njemacke medije, jer oni samo prenose ono sto su OD NAS CULI.

zakljucak: oni su pouzdani koliko i tvsa.

edit:

i da, neko je napisao da je rtl objavio da je dzeko presao u real. to nije tacno, samo naslov upucuje na to a tekst u principu ne govori nista drugog osim onog sto su vec naveli ostali njemacki mediji... znaci, nikakva senzacionalna vijest.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 maj 2010, 01:16

Samo cu rec svaka cast Dzeki sto je unatoc ovim sepkulacijama koje traju vec godinu dana odigrao sjajno ove sezone. Znaci da je jak i psihicki, sto je vrlo vazno. A nadam se za njega da ce se ovo sto prije zavrsit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 24 maj 2010, 01:17

A sad znamo da nista neznamo, a dze da znamo, nista neznamo :D
Ma dok ne bude zvanicno predstavljanje u nekom klubu nista ne vjerujem ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.